Adobe Acrobat Sign Salesforce: suurten asiakirjojen ja push-sopimusten huolto-opas

Yleiskatsaus

Adobe Acrobat Sign Salesforce: Suurten tiedostojen & Push-sopimusten palveluoppaassa kerrotaan, miten määrittää Acrobat Sign Salesforce lähettämään suuria asiakirjoja (yli 4,0 Mt lähetä sopimus -sivulta ja 9,0 Mt lähetettäessä erissä) tai push-sopimuksia, jos sopimus on tehty Salesforce-ympäristön ulkopuolella.

Sinun on määritettävä vastakutsuympäristö, jotta voit luoda ja käyttää suurten tiedostojen ja push-sopimusten palveluja. Vastakutsuympäristöä voidaan käyttää jompaan kumpaan palveluun. Vastakutsuympäristö edellyttää, että luot uuden erillisen käyttäjän ja profiilin, mikä varmistaa, että:

• Tunnetut ja vähimmäistasolla valtuutetut käyttöoikeudet ovat voimassa.
  • Toiminto ei katkea käyttäjän käytöstä poistamisen vuoksi.

Jotta voit määrittää vastakutsuympäristön ja käyttää suuria asiakirjoja ja push-sopimuksia, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

Edellytykset

Huomautus:

Salesforce Professional Edition ei tue suurten tiedostojen palvelua tai push-sopimuksia.

Määritä vastakutsu-käyttäjä

Sinun on luotava oma käyttäjä, jotta voit myöntää objektin oikeudet vastakutsuprosessiin. Se tehdään näin:

1. Siirry kohtaan Määritys > Hallinnointi > Käyttäjät > Profiilit.

2. Valitse käyttäjäprofiilien luettelosta Kloonaa Vakiokäyttäjä-luettelossa.

3. Kirjoita avautuvalla Kloonaa profiili -sivulla profiilin nimi ja valitse sitten Tallenna.

clone-profile

4. Valitse Profiilit-sivulta Muokkaa yllä luomaasi profiilia (ABC Sign -vastakutsukäyttäjä). Sitten Profiilin muokkaus -sivulla:

1. Varmista kohdassa Mukautetut välilehden asetukset, että molemmissa Adobe Acrobat Sign -järjestelmänvalvoja -välilehdissä on käytössä määritys Oletus: käytössä.
    2. Varmista, että nämä Visualforce-sivut ovat käytössä.
      • echosign_dev1.EchosignAdmin
      • echosign_dev1.SalesforceOAuthPage
    3. Valitse Tallenna.
  5. Luo uusi käyttäjä käyttämällä vakiomuotoista Salesforce-lisenssiä seuraavalla tavalla:

1. Valitse vasemmasta paneelista Käyttäjät
    2. Valitse Käyttäjät-sivulta Uusi käyttäjä.
    3.  Anna uuden käyttäjän muokkaussivulla käyttäjälle intuitiivinen nimi, määritä Salesforce-lisenssi ja määritä yllä luoma profiilisi. Valitse Tallenna.

6. Lisää Adobe Acrobat Signin integraattori -käyttöoikeusjoukko Vastakutsukäyttäjä-kohtaan.

1. Valitse Määritys > Hallinnointi > Käyttäjät > Käyttäjät.
    2. Napsauta vastakutsukäyttäjäsi Koko nimi -linkkiä.
    3. Siirrä kursori Käyttöoikeuksien joukkojen tehtävät-osion päälle ja valitse sitten Muokkaa tehtäviä.
    permission-sets-edit

7. Käyttöoikeuksien joukon tehtävä -sivulla

1. Valitse Adobe Acrobat Sign -integroinnin käyttäjä -käyttöoikeusjoukko.
    2. Siirrä käyttöoikeusjoukko Käytössä-sarakkeeseen napsauttamalla Lisää-painiketta.
    3. Valitse Tallenna.
    add-callback-user

8. Toimi seuraavasti aktivoidaksesi vastakutsukäyttäjän Adobe Acrobat Signissä lähettämällä sopimuksen:

1.  Kirjaudu Salesforceen vastakutsukäyttäjänä.
    2. Siirry kohtaan Sovellusten käynnistys > Adobe Acrobat Sign Salesforce > Sopimukset.
    3. Avaa uusi sopimussivu valitsemalla Uusi.
    4. Määritä sopimus lisäämällä vastaanottaja ja liittämällä tiedosto.
    5. Valitse Lähetä.
    agreements-tab-recipients

9. Valitse lähetyksen jälkeisellä sivulla OK, jos haluat palata sopimukseen, ja valitse sitten Peruuta, jos haluat peruuttaa sopimuksen.

10. Yhdistä vastakutsukäyttäjä Acrobat Signiin seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Sovellusten käynnistys > Adobe Acrobat Sign Salesforce > Adobe Acrobat Sign -järjestelmänvalvoja.
    2. Valitse Vastakutsukäyttäjä-kohdasta Linkitä tiliin.
    3. .Sallitaanko käyttö? -sivulla, valitse Salli.
    4. Varmista Adobe Acrobat Signin järjestelmänvalvoja -sivulla, että vastakutsukäyttäjä on linkitetty.
    5. Kirjaudu ulos Salesforcesta ja kirjaudu uudelleen sisään Salesforce-järjestelmänvalvojan tunnuksillasi.
    callback-user-link-account

link-callback-allow-access

Todennettu vastakutsukäyttäjä

Määritä vastakutsusivusto

Sinun on määritettävä sivusto Adobe Acrobat Signin vastakutsulle, jotta sopimuspäivitykset voidaan lähettää Salesforceen ajoissa.

Huomautus:

Jos et ole käyttänyt Salesforce-sivustoja Salesforce-organisaatiossasi, sinun on ensin rekisteröitävä Force.com-toimialueen nimi, jota käytetään tilin kaikille Salesforce-sivustoille. (Lue lisää Mukautetun Force.com-toimialueen rekisteröinnistä Salesforce.comin ohjeesta). Jos rekisteröit uutta toimialueen nimeä, suosittelemme, että toimialueen nimi ei ole kovin pitkä. Muussa tapauksessa suojatun verkko-URL-osoitteen nimi voi ylittää 255 merkin rajan, joka Adobe Acrobat Signilla on vastakutsujen URL-osoitteille.

1. Siirry kohtaan Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot.

2. Rekisteröi sivuston toimialueen nimi seuraavasti:

1. Kirjoita haluamasi toimialueen nimi tekstikenttään kohdan http:// jälkeen
    2. Valitse Tarkista saatavuus varmistaaksesi, että toimialue on käytettävissä. Kun toimialue on saatavana, näkyviin ilmestyy Onnistui-ilmoitus.
    3. Hyväksy Käyttöehdot ja napsauta Rekisteröi Force.com-toimialueeni -painiketta.

3. Valitse päivitetyltä sivulta Uusi.

4. Sivuston muokkaus -sivulla:

• Valitse Sivuston otsikko -kohdan arvoksi: Adobe Acrobat Sign -takaisinkutsu.
    • Valitse Sivuston nimi -kohdan arvoksi: Adobe_Sign_Callback.
    • Valitse Sivuston yhteyshenkilö -kohdan arvoksi Salesforce-käyttäjä, joka vastaanottaa sivustoja koskevat ilmoitukset. Useimmissa tapauksissa tämä on tilin järjestelmänvalvoja.
    • Valitse WWW-oletusosoite-kohdan arvoksi: AdobeSignCallback.
    • Valitse Aktiivinen-valintaruutu.
    • Valitse Aktiivisen sivuston kotisivu -kohdan arvoksi: EchoSignCallback.
      EchoSign on Adobe Acrobat Sign -tuotteen aiempi nimi.
    Adobe Signin takaisinsoitto

5. Valitse Tallenna

6. Lisää IP-alueet sivuston julkisen käytön asetuksia varten rajoittaaksesi ne Adobe Acrobat Signin IP-osoitteeseen. Se tehdään näin:

1. Valitse takaisinkutsu-sivuston Sivuston tiedot -sivulta Julkisen käytön asetukset -painike.
    2. Valitse Kirjautumisen IP-alueet.
    3. Valitse Uusi.
    4. Syötä ensimmäinen IP-osoitealue Kirjautumiseen sallitut IP-alueet -osioon:
      • Alkava IP-osoite: 52.71.63.224
      • Päättyvä IP-osoite: 52.71.63.255
      • Kuvaus: Acrobat Sign
    5. Valitse Tallenna.
    6. Toista vaiheet 2–5 alla olevassa taulukossa luetelluille IP-osoitealueille.

Huomautus:

Jos näkyviin tulee virhe ”IP-alueiden luettelo ei kata nykyistä IP-osoitettasi…”, ota käyttöön Tallenna tämä IP-alue, vaikka se ei kata nykyistä IP-osoitettani -asetus ja napsauta uudelleen Tallenna.

Alku-IP Loppu-IP Kuvaus
    13.126.23.0 13.126.23.31 Adobe Acrobat Sign
    3.236.206.64 3.236.206.95 Adobe Acrobat Sign
    40.67.154.249 40.67.154.249 Adobe Acrobat Sign
    40.67.155.112 40.67.155.112 Adobe Acrobat Sign
    40.67.155.147 40.67.155.147 Adobe Acrobat Sign
    40.67.155.185 40.67.155.185 Adobe Acrobat Sign
    44.234.124.128 44.234.124.159 Adobe Acrobat Sign
    51.105.221.160 51.105.221.191 Adobe Acrobat Sign
    52.196.191.224 52.196.191.255 Adobe Acrobat Sign
    52.35.253.64 52.35.253.95 Adobe Acrobat Sign
    52.48.127.160 52.48.127.191 Adobe Acrobat Sign
    52.58.63.192 52.58.63.223 Adobe Acrobat Sign
    52.65.255.192 52.65.255.223 Adobe Acrobat Sign
    52.71.63.224 52.71.63.255 Adobe Acrobat Sign

Adobe Acrobat Signin takaisinsoittosivuston lopullisten kirjautumisen IP-alueiden pitäisi näkyä seuraavasti:

IP-alueet

Määritä yksittäiset palvelut

Suuret tiedostot ovat automaattisesti tuettuja, kun niitä käytetään tapahtumien ja taustatoimintojen lähettämiseen. Jokaisella ominaisuudella on oma kokorajoituksensa tuetuille asiakirjoille:

• Lähetä tapahtumia— Voit lähettää enintään 4,0 Mt:n yksittäisen asiakirjan tai useita asiakirjoja, joiden kokonaiskoko on enintään 4,0 Mt valitsemalla Sopimukset-sivulta Lähetä allekirjoitettavaksi.
  • Taustatoiminnot – Voit käyttää taustatoimintoja lähettääksesi yhden enintään 9,0 Mt:n asiakirjan tai useita asiakirjoja, joiden kokonaiskoko on enintään 9,0 Mt.
    Saat lisätietoja taustatoiminnoista Edistyneen mukautuksen oppaasta.

Suurempien asiakirjojen käyttöönotto:

1. Anna vastakutsukäyttäjän profiilille lisäkäyttöoikeudet.
  2. Ota käyttöön Liitepalvelun käyttömäärä vastakutsukäyttäjän profiilille.
  3. Ota sivustossa käyttöön Apex-luokka LargeFileDownloadService.
  4. Päivitä mukautetut asetukset käyttämään vastakutsun URL-osoitetta.

Muokkaa vastakutsukäyttäjän profiilia.

Objektitason käyttöoikeuksien käyttöönotto Adobe Acrobat Signin vastakutsusivuston käyttäjälle:

1. Adobe Acrobat Sign -vastakutsuprofiili -sivulla, valitse Muokkaa.
  2. Vieritä alas kohtaan Mukautetut objektin käyttöoikeudet ja salli kaikki Sopimusten objektin käyttöoikeudet: Lue, Luo, Muokkaa, Poista, Näytä kaikki, Muokkaa kaikkia
  3. Ota käyttöön echosign_dev1. AgreementAttachmentDownloadService Apex-luokka.
  4. Valitse Tallenna.

Ota käyttöön Liitepalvelun käyttömäärä Callback-käyttäjäprofiilille

1. Siirry kohtaan Objektien hallinta > Sopimus > Kentät ja suhteet.
  2. Napsauta kentän otsikkoa Liitepalvelun kutsumäärä.
  3. Valitse Aseta Feild-tason suojaus.
  4. Ota käyttöön sekä Näkyvä,että Vain luku -valinnat vastakutsun käyttäjäprofiilille.
  5. Valitse Tallenna.

Ota sivustossa käyttöön Apex-luokka LargeFileDownloadService.

Myös Adobe Acrobat Signin vastakutsusivuston profiiliin on lisättävä Apex-luokka LargeFileDownloadService, jotta se olisi näkyvä.

1. Siirry kohtaan Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot.

2. Valitse Adobe Acrobat Signin vastakutsu -sivusto.

3. Valitse Julkisen käytön asetukset.

4. Valitse Ota Apex Class Access käyttöön ja valitse sitten Muokkaa

5. Valitse vasemmalla olevasta Käytettävissä olevat Apex-luokat -luettelosta echosign_dev1.LargeFileDownloadService ja siirrä se sitten Käytössä olevat Apex-luokat -luetteloon valitsemalla Lisää. Valitse sitten Tallenna.

Päivitä mukautetut asetukset käyttämään Callback URL -osoitetta.

1. Siirry kohtaan Määritys > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot.

2. Valitse Acrobat Sign -takaisinkutsu.

3. Valitse Mukautetut URL-osoitteet -osiosta Näytä.

4. Kopioi uudelta välilehdeltä URL-osoitteen arvo selaimeen ja liitä se tekstitiedostoon.
    Jos testaat eristysympäristöjä, kopioi http-osoitteen URL, ei https-osoitteen URL:ää. Alla on esimerkki siitä, miltä URL-osoitteen pitäisi näyttää.

5. Siirry kohtaan Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.

6. Valitse Mukautetut asetukset -sivulta Adobe Signin asetukset.

7. Valitse Adobe Signin asetukset-sivulla Hallinta.

8. Valitse Uusi tai Muokkaa.

9. Aseta Adoben Acrobat Signin asetusten muokkaus -sivulla vastakutsun URL Adobesta Salesforce-sivustoon -arvoksi sen Secure Web Address -osoitteen arvo, jonka kopioit Adobe Acrobat Signin vastakutsusivuston määrittämisen jälkeen. Varmista, että osoitteen etuliite on "https" eikä "http".

10. Tallenna asetukset valitsemalla Tallenna.

Suurten tiedostojen palvelu on nyt käytössä.

Voit käyttää Acrobat Sign -sovellusliittymää lähettäessäsi sopimuksia allekirjoitettavaksi tai kun luot verkkolomakkeen ja upotat niitä verkkosivullesi. Lisäksi se mahdollistaa Salesforcen ulkopuolelta lähetettyjen ja Salesforceen luotujen sopimusten käytön aivan kuin ne olisi lähetetty Salesforcesta. Voit lähettää sopimuksia myös echosign.adobe.com-verkkosovelluksen kautta ja lähettää ne sitten takaisin Salesforceen.

Ota push-sopimukset käyttöön seuraavasti:

• Anna vastakutsukäyttäjälle Adobe Signin integraatiokäyttäjä -käyttöoikeuksien joukko.
  • Lisää vastakutsusivustoon Visualforce-sivu EchoSignAgreementPushCallback.
  • Muokkaa sivusto-objektia ja kenttätason käyttöoikeuksia.
  • Mahdolliset käyttäjäkohtaiset määritykset riippuen Adobe Signin käyttötavasta.

Anna vastakutsukäyttäjälle Adobe Acrobat Signin integraatiokäyttäjä -käyttöoikeuksien joukko.

1. Siirry kohtaan Määritys > Hallinnointi > Käyttäjät > Käyttäjät.

2. Valitse vastakutsukäyttäjän nimi avataksesi Käyttäjän tiedot -sivun.

3. Siirrä hiiren osoitin Käyttöoikeuksien joukon tehtävät -osion päälle ja valitse Muokkaa tehtävää.

4. Osiossa Käytettävissä olevat käyttöoikeuksien joukot:

1. Valitse Adobe Acrobat Sign -integroinnin käyttäjä.
    2. Valitse Lisää
    3. Valitse Tallenna.

5. Vaiheen teksti

Lisää vastakutsu-sivustoon Visualforce-sivu EchoSignAgreementPushCallback.

1. Siirry kohtaan Määritys > Alustan työkalut > Käyttöliittymä > Sivustot ja toimialueet > Sivustot.

2. Valitse Adobe Acrobat Signin vastakutsu -sivusto.

3. Vieritä Sivuston Visualforce-sivut -osioon ja napsauta Muokkaa.

4. Etsi ja valitse echosign_dev1.EchoSignAgreementPushCallback ja valitse sitten Lisää siirtääksesi sivun Käytössä olevat Visualforce-sivut -osion puolelle. Valitse sitten Tallenna.

Muokkaa sivusto-objektia ja kenttätason käyttöoikeuksia

Visualforce-sivun lisäämisen jälkeen palaat takaisinsoittosivuston Sivuston tiedot -sivulle. Muokkaa sivua seuraavasti:

1. Avaa Profiilit-sivu valitsemalla Julkisen käytön asetukset.
  2. Valitse Profiilit-sivulta Muokkaa.
  3. Vieritä alas Tavallisten objektien käyttöoikeudet -osioon.
  4. Ota käyttöön Luku- ja Luontiasetus seuraaville objekteille: Tili, Yhteyshenkilö, Sopimus, Liidi ja Mahdollisuus.
  5. Valitse Tallenna. Se palauttaa sinut vastakutsuprofiiliin.
  6. Voit tehdä kenttätason muutoksia tarvittaessa vierittämällä alas Kenttätason tietoturva -osioon ja muokkaamalla osiota Tavallinen kenttätason tietoturva seuraavasti
    • Yhteyshenkilö
      • Tili: varmista, että luku- ja muokkausoikeudet on otettu käyttöön
      • Sähköposti: varmista, että luku- ja muokkausoikeudet on otettu käyttöön
      • Nimi: varmista, että luku- ja muokkausoikeudet on otettu käyttöön
    • Liidi
      • Yritys: varmista, että luku- ja muokkausoikeudet on otettu käyttöön
      • Sähköposti: varmista, että luku- ja muokkausoikeudet on otettu käyttöön
      • Nimi: varmista, että luku- ja muokkausoikeudet on otettu käyttöön

Käytä tiettyjä määrityksiä

Jos haluat, että kaikki Acrobat Signin ulkopuolelle lähetetyt tilisi sopimukset luodaan ja lähetetään Salesforceen, noudata seuraavia ohjeita:

1. Kopioi turvallinen URL-osoite luomaltasi Acrobat Signin vastakutsusivustolta ja luo vastakutsuosoite lisäämällä sen loppuun /echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback.
  2. Ota yhteyttä Adobe-tukeen ja anna vastakutsun URL-osoitteesi, jotta voit asettaa sen Adobe Acrobat Sign -tilisi vastakutsun oletusosoitteeksi.
    Esimerkki: jos sivustosi osoite on https://echov11-dev.na12.force.com/AdobeSignCallback, callback-URL-osoite on https://echov11-dev.na12.force.com/AdobeSignCallback/echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback.
  3. Adoben tuki syöttää myös Adobe Acrobat Sign -käyttäjätunnuksesi vastakutsun oletusosoitteen sovellusliittymän käyttäjäasetuksiin. Kaikkien Salesforcea käyttävien tilien asetukset määritetään niin, että asiakirjan avain liitetään callback-URL-osoitteen loppuun.

Jos lähetät sopimuksia sovellusliittymän kautta, noudata seuraavia ohjeita:

1. Kopioi turvallinen URL-osoite luomaltasi Adobe Signin vastakutsusivustolta ja luo Adobe Acrobat Sign -sovellusliittymässä käytettävä vastakutsun URL-osoite lisäämällä sen loppuun /echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback.
    Esimerkiksi: jos sivustosi osoite on https://echov11-dev.na12.force.com/AdobeSignCallback, käytä Adobe Sign -sovellusliittymässä seuraavaa osoitetta: https://echov11-dev.na12.force.com/AdobeSignCallback/echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback
  2. Kun lähetät sopimuksen tai luot verkkolomakkeen sovellusliittymän kautta, sinun on annettava vastakutsun URL-osoite.
    Katso https://secure.echosign.com/redirect/latestApiMethods ja viittaa API-parametriin "CallbackInfo".
  3. Varmista, että tilisi asetuksissa ei ole määritetty asiakirjan avaimen liittämistä vastakutsun URL-osoitteen loppuun (Adobe Signin käyttäjien Salesforce-asiakkaiden oletusasetus).
    Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia, ota yhteyttä Adobe Acrobat Signin tukeen.
  4. Määritä lisäksi push-määritysten asetuksista, miten tietueita luodaan lähetettäessä sopimuksia Salesforceen.