Käyttöopas Peruuta

Adobe Acrobat Sign Salesforce: Asennusopas (v24)

1. Adobe Acrobat Sign -integraatiot
  2. Uudet ominaisuudet
  3. Tuotteen versiot ja elinkaari
  4. Acrobat Sign for Salesforce
    1. Asennusopas
    2. Käyttöopas
    3. Kehittäjän opas
    4. Edistyneen mukautuksen opas
    5. Kenttien vastaavuusmääritys- ja malliopas
    6. Prosessinluonnin opas
    7. Document Builder -opas
    8. Päivitysopas
    9. Julkistustiedot
    10. Vianmääritysopas
    11. Muut artikkelit
  5. Acrobat Sign for Microsoft
    1. Acrobat Sign for Microsoft 365
      1. Asennusopas
    2. Acrobat Sign for Outlook
      1. Käyttöopas
    3. Acrobat Sign for Word/PowerPoint
      1. Käyttöopas
    4. Acrobat Sign for Teams
      1. Käyttöopas
      2. Julkistustiedot
      3. Microsoft Teams Approvals
    5. Acrobat Sign for Microsoft PowerApps and Power Automate
      1. Käyttöopas
      2. Julkistustiedot
    6. Acrobat Sign Connector for Microsoft Search
      1. Käyttöopas
    7. Acrobat Sign for Microsoft Dynamics
      1. Yleiskatsaus
      2. Dynamics Online: Asennusopas
      3. Dynamics Online: Käyttöopas
      4. Dynamics On-Prem: Asennusopas
      5. Dynamics On-Prem: Käyttöopas
      6. Dynamics-työnkulun opas
      7. Dynamics 365 for Talent
      8. Päivitysopas
      9. Julkistustiedot
    8. Acrobat Sign for Microsoft SharePoint
      1. Yleiskatsaus
      2. SharePoint On-Prem: Asennusopas
      3. SharePoint On-Prem: Mallien vastaavuusmääritysopas
      4. SharePoint On-Prem: Käyttöopas
      5. SharePoint On-Prem: Julkaisutiedot
      6. SharePoint Online: Asennusopas
      7. SharePoint Online: Mallien vastaavuusmääritysopas
      8. SharePoint Online: Käyttöopas
      9. SharePoint Online: Verkkolomakkeiden vastaavuusmääritysopas
      10. SharePoint Online: Julkaisutiedot
  6. Acrobat Sign for ServiceNow
    1. Yleiskatsaus
    2. Asennusopas
    3. Julkistustiedot
  7. Acrobat Sign for HR ServiceNow
    1. Asennusopas
  8. Acrobat Sign for SAP SuccessFactors
    1. Cockpitin asennusopas
    2. Rekrytoinnin asennusopas
    3. Recruiting-käyttöopas
    4. Cloud Foundryn asennusopas
  9. Acrobat Sign for Workday
    1. Asennusopas
    2. Pikaopas
    3. Määritysopas
  10. Acrobat Sign for NetSuite
    1. Asennusopas
    2. Julkistustiedot
  11. Acrobat Sign for SugarCRM
  12. Acrobat Sign for VeevaVault
    1. Asennusopas
    2. Käyttöopas
  13. Acrobat Sign for Coupa BSM Suite
    1. Asennusopas
  14. Acrobat Sign -kehittäjädokumentaatio
    1. Yleiskatsaus
    2. Webhookit
    3. Tekstitunnisteet

Adobe Acrobat Sign Salesforce: Asennusoppaasta löydät ohjeet Acrobat Sign -laajennuksen asentamiseen Salesforceen.

Yleiskatsaus

Adobe Acrobat Sign -integraatio Salesforcelle on suunniteltu tarjoamaan sujuvan sähköisen allekirjoituskokemuksen, johon liittyy useita etuja kuten:

• Sopimusten helppo seuraaminen ja hallinta.
  • Kauppojen nopeampi tekeminen Acrobat Signin ja Salesforce-integraation avulla.
  • Yksinkertaista allekirjoitusprosesseja prosessinrakentajan avulla onnistuaksesi nopeammin. Acrobat Sign toimii useassa Salesforce-pilvessä ja tukee uusimpia teknologioita, kuten Lightning- ja Salesforce1-mobiili.
  • Seuraa sopimuksia upottamalla Acrobat Sign sähköpostiohjelmaasi ja integroimalla se Salesforce CPQ- ja Community Cloud -portaaleihin.
  • Allekirjoitetut asiakirjat ohjataan automaattisesti takaisin työryhmällesi Salesforcessa, ja voit kerätä maksuja turvallisesti Salesforcessa Acrobat Signin avulla.
  • Minimoi liiketoiminnalliset ja oikeudelliset riskit automaattisilla allekirjoitusprosesseilla ja todentamisella.

Acrobat Sign Salesforce toimii kaikissa selaimissa ja mobiililaitteissa. Sovellus on saatavilla AppExchangesta ja se tukee seuraavia Salesforce Edition -versioita:

• Professional
  • Enterprise
  • Unlimited
  • Developer
  • Performance

Edellytykset

Ennen kuin lataat Adobe Acrobat Sign Salesforce -paketin, ota yhteyttä Acrobat Sign -tukitiimiin varmistaaksesi, että:

• Adobe Acrobat Sign -tili on valmisteltu oikein Salesforce-kanavassa.
  • Oikea käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) on määritetty järjestelmänvalvojaksi Acrobat Sign -järjestelmässä.
  • Kaikki mahdolliset käyttäjän toimialueet (joita käyttäjät käyttävät sähköpostiosoitteissaan) on sisällytetty. Älä käytä julkisia toimialueita kuten gmail.com tai yahoo.com.
  • Sinulla on luettelo kaikista käyttäjistä Adobe Acrobat Sign -järjestelmässä, jotka käyttävät omistamiasi toimialueita. Sinun on ehkä pyydettävä kelvollisten käyttäjien siirtämistä Adobe Acrobat Sign -tilillesi.

Huom.: Adobe Acrobat Signin käyttäjän sähköpostiosoitteen on vastattava käyttäjän ensisijaista sähköpostiosoitetta. Muussa tapauksessa sinun on muutettava Adobe Acrobat Sign -sähköpostin arvoa.

Jotta Adobe Acrobat Sign Salesforcen asentaminen ja käyttö onnistuu, saatat joutua tekemään seuraavat muutokset asetuksiin Salesforce-ympäristössä:

• Ota asennuksen ja määrityksen ajaksi kaikki ponnahdusikkunan estot pois käytöstä.
  • Ota evästeet käyttöön selaimessasi.
  • Ota käyttöön kolmannen osapuolen evästeet, joita vaaditaan joissakin selaimissa.
  • Ota käyttöön Oma toimialue käyttääksesi Adobe Acrobat Signia Lightning-ympäristössä.
  • Siirry kohtaan Asennus > Asetukset > Suojaus > Istunnon asetukset ja varmista, että asetus Lukitse istunnot IP-osoitteeseen, josta ne ovat peräisin ei ole käytössä.
  • Määritä kelvollinen käyttöoikeus Adobe Acrobat Signin käyttäjille ja järjestelmänvalvojille.
  • Tarkista palvelimelle ladattavan tiedoston koko. Palvelimelle ladattavien tiedostojen kokorajoitus Salesforce Lightningissa on ~700 Kt. Voit määrittää Salesforcen lähettämään taustalla kirjastosta enintään 9 megatavun kokoisia asiakirjoja.
    Katso lisätietoja kohdasta Määritä Salesforce lähettämään suuria asiakirjoja.

Tuetut selaimet

• Chrome – nykyinen versio
  • Firefox – nykyinen versio
  • Safari – nykyinen versio
  • Edge – nykyinen versio

Huom.:: Salesforce-järjestelmänvalvojat eivät voi käynnistää ohjattua määrittämistoimintoa Edge-selaimissa.

Tunnetut ongelmat

Tunnettu ongelma Acrobat Sign Salesforce -sovelluksessa:

Jos olet ottanut tilin jakamisen käyttöön Acrobat Sign -tililläsi, sopimuksen ulkopuoliset käyttäjät eivät voi tarkastella sopimusta Salesforce-ympäristössä, paitsi jos:

• Sopimus luotiin jaetusta kirjastomallista Adobe Acrobat Sign -kirjastossa.
  • Kirjastomalli on jaettu tavalla, joka sisältää tarkasteltajan: (a) Jaettu kaikille tilin käyttäjille tai (b) Jaettu ryhmätasolla, jossa lähettäjä ja tarkastelija ovat samassa ryhmässä.

Huom.: Voit tarkastella sopimusta Adobe Acrobat Signin avulla.

Adobe Acrobat Signin tuki

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisäapua, ota yhteyttä Adobe Acrobat Signin tukeen tai asiakkuuspäällikköösi.

Asenna Adobe Acrobat Sign for Salesforce v24

Uuden asiakkaan testaus ja ensimmäinen asennuskerta – Jos et ole ennen käyttänyt Adobe Acrobat Sign Salesforcea, pääset asentamaan ja aloittamaan testisopimusten lähettämisen muutamassa minuutissa. Perustason asennus kestää vain 15 minuuttia

Vanhat asiakkaat päivittävät edellisistä versioista – Kehotamme asiakkaita päivittämään paketin viimeisimpään versioon, koska näin he hyötyvät uusimmista ominaisuuksista ja saavat myös parhaan teknisen tuen. Jos olet päivittämässä vanhemmasta versiosta Adobe Acrobat Sign Salesforcen uusimpaan versioon 23.x, katso lisätietoja päivitysoppaasta.

Adobe Acrobat Sign -paketti tukee Lightning-käyttökokemusta täysin, ja nämä ohjeet on kirjoitettu käyttämällä Lightning-käyttöliittymää.

Tärkeitä huomautuksia Sandbox-testaamisesta

Kun testaat Salesforcea Sandbox-ympäristössä, et välttämättä käytä oikeaa sähköpostiosoitetta, johon sinulla on käyttöoikeus. (esim. user@company.com.sandboxname) Suosittelemme kuitenkin muuttamaan Salesforce Sandbox -sähköpostiosoitteesi oikeaksi sähköpostiosoitteeksi ennen testauksen aloittamista, jotta Adobe Acrobat Sign -tilisi yhdistetään oikeaan sähköpostiosoitteeseen. Muussa tapauksessa voi esiintyä ongelmia, jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi myöhemmin siirtyessäsi tuotantoympäristöön, koska Adobe Acrobat Sign -tilisi yhdistetään olemattomaan sähköpostiosoitteeseen, eikä sitä voida vahvistaa sähköpostimuutosten tekemistä varten.

Asenna Adobe Acrobat Sign -paketti

Adobe Acrobat Sign -paketin asentamiseen on oltava Salesforce-tili. Jos ei ole, voit luoda sellaisen asennusprosessin aikana alla kuvatulla tavalla:

1. Napsauta tästä, jotta pääset käyttämään Adobe Acrobat Sign -sovelluspakettia Salesforce AppExchangessa.

2. Valitse Hanki nyt.

3. Valitse sopiva kirjautumisvaihtoehto:

• Jos sinulla on jo Salesforce-tili, valitse Jatka vieraana ja syötä tunnistetiedot pyydettäessä.
    • Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Minulla ei ole käyttäjätunnusta ja luo pyydettäessä Salesforce-tili. Kirjaudu seuraavaksi sisään tunnistetiedoillasi.
    salesforce-login

4. Valitse pyydettäessä, tehdäänkö asennus Tuotanto- vai Sandbox-ympäristöön.

5. Vahvista asennustiedot -sivulla:

1. Tarkista asennustiedot ja käyttöehdot.
    2. Valitse Käyttöehdot-valintaruutu.
    3. Valitse Vahvista ja asenna.
  6. Kun sinua pyydetään kirjautumaan Salesforce-organisaatioon, anna kirjautumistietosi ja valitse Kirjaudu Salesforceen.

7. Asenna Adobe Acrobat Sign -sivulla:

1. Valitse Asenna kaikille käyttäjille.
    2. Valitse Asenna.
      Näyttöön tulee ilmoitus, jossa ilmoitetaan asennusprosessin kestävän tovin.
    3. Jatka valitsemalla Valmis.

Kun asennus on valmis, sähköpostiisi ilmoitetaan paketin asentamisesta.

install-acrobat-sign

8. Varmista asennuksen valmistuminen kohdasta Määritys > Alustan työkalut > Sovellukset > Asennetut paketit.

Asennettu paketti -sivu näyttää asennuksen tiedot kuten alla.

installed-package-sign

Asennuksen jälkeiset määritykset (vaaditut)

Sinun on suoritettava seuraavat määritysvaiheet, ennen kuin voit lähettää Adobe Acrobat Sign -sopimuksia Salesforcesta:

Adobe Acrobat Signin käyttöoikeusjoukkojen käyttö

Acrobat Sign asentaa neljä käyttöoikeusjoukkoa, joilla mukautettuihin objekteihin määritetään kenttätason käyttöoikeudet:

• Adobe Acrobat Sign -käyttäjä - Adobe Acrobat Sign Salesforcen lähettäjäkäyttäjän vähimmäiskäyttöoikeudet. Sisältää hallittuun pakettiin sisältyvien komponenttien (objektien, kenttien, välilehtien, luokkien ja sivujen) rajoitetut käyttöoikeudet
  • Adobe Acrobat Sign -yhteisökäyttäjä - Adobe Acrobat Sign Salesforcen yhteisökäyttäjän väihmmäiskäyttöoikeudet. Sisältää hallittuun pakettiin sisältyvien komponenttien (objektien, kenttien, välilehtien, luokkien ja sivujen) rajoitetut käyttöoikeudet.
  • Adobe Acrobat Sign- järjestelmänvalvoja - Adobe Acrobat Sign Salesforcen järjestelmänvalvojakäyttäjän vähimmäiskäyttöoikeudet. Sisältää kaikkien hallittuun pakettiin sisältyvien komponenttien (objektien, kenttien, välilehtien, luokkien ja sivujen) täydelliset käyttöoikeudet.
  • Adobe Acrobat Signin integrointikäyttäjä - Adobe Acrobat Sign Salesforcen integrointikäyttäjän kaikki tarvittavat käyttöoikeudet. Sisältää kaikki järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet ja pääsyn organisaation kaikkeen dataan

Määritä itsellesi ja muille täysien käyttöoikeuksien hallinnoijille Adobe Acrobat Sign -integrointikäyttäjä -käyttöoikeuksien joukko.

Kaikilla Adobe Acrobat Sign -paketin käyttäjillä on oltava Adobe Acrobat Sign -käyttäjä ennen kuin he voivat käyttää palvelua.

Acrobat
permission-sets

Käynnistä Adobe Acrobat Signin ohjattu määritystoiminto

1. Valitse Sovellusten käynnistys > Adobe Acrobat Sign for Salesforce.

app-launcher-sign

2. Käynnistä ohjattu asennustoiminto Adobe Acrobat Sign -järjestelmänvalvoja -välilehdeltä.

acrobat-sign-admin

3. Adobe Acrobat Sign for Salesforcen ohjatussa asennustoiminnissa:

• Jos sinulla on jo Acrobat Sign -tili:
      1. Napsauta Kirjaudu sisään Adobeen
      2. Kirjaudu sisään kirjautumisikkunassa Acrobat Sign -järjestelmänvalvojatunnuksillasi.
      3. Valitse Salli käyttö pyydettäessä.
        Näyttää viestin, jossa lukee Onnistui! Adobe-tilisi valtuuttaminen onnistui.
    • Jos sinulla ei ole Acrobat Sign -tiliä:
      1. Valitse Rekisteröidy maksutonta kokeilua varten.
      2. Luo uusi tili avautuvalla uudella selainsivulla.
      3. Sulje selaimen sivu, siirry takaisin Salesforce-sivulle ja valitse Kirjaudu sisään Adobeen.
      4. Suorita sisäänkirjautuminen loppuun noudattamalla edellä olevia ohjeita.
    setup-wizard-1

Huomautus:

Ota Adobe Analytics käyttöön ja lisää *.adobe.io CSP-luotettuihin sivustoihin -toiminto on oletusarvoisesti käytössä suurimmalla osalla uusia tilejä.

Tämän asetuksen avulla Adobe Acrobat Sign voi kerätä käyttötietoja tuotteen parantamiseksi. Tietoja käytetään vain tuotekehitykseen, ei markkinointitarkoituksiin. Järjestelmänvalvojat voivat ottaa toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä Adobe Acrobat Sign- järjestelmänvalvoja -välilehdellä.

Huom.: Kanadasta ja Euroopan unionista peräisin olevissa organisaatioissa tämä vaihtoehto on oletusarvoisesti pois käytöstä.

4. Valitse Seuraava.

setup-wizard-2

5. "Vaihe 2: Ota Adobe Acrobat Signin automaattiset tilapäivitykset käyttöön" -sivulla:

1. Valitse Ota käyttöön.
    2. Valitse avautuvasta valintaikkunasta Salli.
      Näyttää viestin, jossa lukee Onnistui! Automaattiset tilapäivitykset on otettu onnistuneesti käyttöön tililläsi.
    setup-wizard-3

6. Valitse sivun alareunasta Seuraava.

Kun määritys on suoritettu, ohjattu asennustoiminto näyttää viestin, jossa lukee Onnittelut! Asennus on suoritettu.

7. Valitse Valmis.

Voit aloittaa Adobe Acrobat Sign for Salesforcen käytön.

Alkumääritysten jälkeen voit käyttää Adobe Acrobat Sign -järjestelmänvalvojan välilehteä Adobe Acrobat Signin kehittyneiden ominaisuuksien säätämiseen, tilin määrittämiseen ja muiden resurssien hyödyntämiseen.

setup-wizard-4

Huomautus:
    • Jos kohtaat ongelmia sopimusten lähettämisessä, voit ottaa yhteyden Adobe-tukeen varmistaaksesi, että Adobe Acrobat Sign -tilisi on sijoitettu oikealle kanavalle Salesforce-integraatiota varten. Se on Salesforce-käyttäjien oletusasetus.
    • Jos käytät Salesforce Professional -versiota, joudut täydentämään asennuksen suorittamalla ne vaiheet, jotka on kuvattu osiossa Adobe Acrobat Sign for Salesforce Professional-versio - Asennuksen lisävaiheet.

Lisää Sopimukset-objekti sivuasetteluihin

Voit parantaa Adobe Acrobat Signin käytettävyyttä lisäämällä sopimusobjektin sivun asetteluihin. Käyttäjien on oltava vuorovaikutuksessa sopimusobjektin kanssa eniten lähettäessään asiakirjoja allekirjoitettaviksi.

1. Siirry Adobe Acrobat Sign -järjestelmänvalvoja -välilehdelle ja valitse Lähetä allekirjoitettavaksi -komponentit.

2. Valitse avautuvasta valintaikkunasta sivun asettelu, jota haluat muokata annetuista vaihtoehdoista: Tili, Mahdollisuus, Sopimus, Liidi ja Yhteystieto.

add-send-for-signature-component

3. Valitse avautuvan sivun vasemmasta paneelista Sivun asettelut.

4. Valitse muokattava sivun asettelu.

5. Valitse ensin vasemmasta paneelista Liittyvät luettelot, vedä ja pudota Sopimukset-objekti haluamaasi paikkaan sivun asettelussa.

opportunity-drag-agreements

6. Valitse Tallenna.

Mahdollisuus-näkymä ja sopimus

Kun Sopimusobjekti on paikallaan, voit tarkastella kaikkia Salesforce-objektiin liittyviä sopimuksia tai lähettää uusia sopimuksia suoraan relevantista tietueesta.

Valinnaiset asennuksen jälkeiset määritykset

Adobe Acrobat Signissa on hyvin laaja valikoima valinnaisia määritysvaihtoehtoja, jotka voivat parantaa sähköisen allekirjoittamisen käyttökokemusta.

Lisätietoja valinnaisista ja arvokkaista määrityksistä on Edistyneen määrityksen oppaassa.

Ota käyttöön delegoijan roolit vastaanottajille

Huomautus:

Delegoijarooleja tuetaan vain Lightning-ympäristössä

Delegointiroolit ovat paikanpitäjärooleja sellaisia tilanteita varten, joissa tiedät että jonkun on allekirjoitettava tai annettava hyväksyntänsä, mutta et voi sopimuksen lähetyshetkellä selvittää, kuka se on.  Delegoijan ei odoteta suorittavan toimintoja sopimukselle, joten hänen vastaanottaessaan asiakirjan siinä ei ole saatavana kenttiä.  Kun sopimus on delegoitu, delegoija pääsee käyttämään kaikkia hänen käytettäväkseen määritettyjä kenttiä.

Delegointiroolit ovat käytettävissä kaikille viidelle vakioroolille (allekirjoittaja, hyväksyjä, tunnustaja, lomakkeen täyttäjä ja valtuutettu vastaanottaja).

Delegoija-roolien käyttöönotto:

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.

2. Valitse Mukautetut asetukset -sivulta Adobe Signin asetukset.

custom-settings

3. Valitse Adobe Signin asetukset -sivulla Hallitse.

custom-settings-manage

4. Valitse Uusi (tai Muokkaa, jos olet jo määrittänyt asetukset).

5. Valitse valintaruudut arvoille, joita haluat säätää ”Etsi”-toiminnolla (cmd/ctrl + f):

• Ota käyttöön Hyväksyjä-roolin delegointi - Vaaditaan, kun haluat delegoida Hyväksyjä-roolin.
    • Ota käyttöön sertifioidun vastaanottajan roolin delegointi - Tarvitaan, kun suunnittelet sertifioidun vastaanottajan delegointia.
    • Ota käyttöön lomakkeen täyttäjän roolin delegointi - Käytetään lomakkeen täyttäjän roolin delegoimiseen.
    • Ota käyttöön vastaanottajan delegoitu hyväksyjärooli - Tarvitaan, kun haluat delegoida sopimuksen hyväksyjille.
    • Ota käyttöön vastaanottajan delegoitu allekirjoittajan rooli - Tarvitaan, kun haluat delegoida sopimuksen allekirjoittajille.
    edit-custom-settings

6. Valitse Tallenna.

Sopimusten lisääminen muihin Salesforce-objekteihin

Voit yhdistää Adobe Acrobat Sign -sopimukset haluamiisi Salesforce-objekteihin (vakio- tai mukautettuihin objekteihin). Tämän avulla voit luoda kyseisiin objekteihin linkitettyjä sopimuksia ja näyttää kaikki niihin liittyvät sopimukset objektin sivulla.

Ohjeet sopimuksen ja objektin liittämiseen:

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta.

2. Valitse Sopimus.

3. Valitse vasemmasta paneelista Kentät ja suhteet.

4. Valitse Uusi.

5. Vaiheessa 1. Valitse kentän tyyppi, valitse Hakusuhde ja napsauta sitten Seuraava.

Valitse hakusuhde

6. Vaiheessa 2. Valitse liittyvä objekti, valitse objektisi (tässä esimerkissä Tilaus) avattavasta valikosta ja valitse sitten Seuraava.

7. Vaiheessa 3. Anna hakukentän otsikko ja nimi, anna Kentän nimi ja napsauta Seuraava.

8. Valitse vaiheessa 4 ja vaiheessa 5 Seuraava.

9. Vaiheessa 6. Lisää mukautettuja liittyviä luetteloja, varmista, että Lisää liittyvä luettelo -valinta on otettu käyttöön ja valitse Tallenna.

Henkilötietojen edistyneet todennusmenetelmät

Lain mukaan sähköpostiosoitteen kautta todentaminen (ja allekirjoitus-URL-osoitteen lähettäminen sähköpostitse) on riittävä sitovaan allekirjoitukseen. Useissa tapauksissa toivotaan kuitenkin kaksiosaista todennusta allekirjoittajan henkilöllisyydelle. Adobe Acrobat Sign tarjoaa neljä kaksivaiheista henkilöllisyyden todennustapaa (Yhdysvalloissa asuvilla asiakkailla on käytettävissään viisi menetelmää, tietoon perustuva todennus mukaan lukien):

• Salasana(käytössä oletuksena) – Vastaanottajat syöttävät salasanan päästäkseen tarkastelemaan ja allekirjoittamaan sopimuksen. Salasana on ilmoitettava vastaanottajille erikseen. Oletuksena käytössä
  • Puhelintodennus – Vastaanottajille lähetetään automaattinen tekstiviesti (SMS) tai he saavat puhelinsoiton vaadittuine koodeineen.
    • Jokaisesta tapahtumasta veloitetaan
    • Oletuksena poissa käytöstä
  • Tietoon perustuva todennus – Vastaanottajat vastaavat julkisiin tietokantoihin perustuviin kysymyksiin todistaakseen henkilöllisyytensä.
    • Jokaisesta tapahtumasta veloitetaan
    • Vain yhdysvaltalaiset allekirjoittajat
    • Oletuksena poissa käytöstä
  • Henkilöllisyystodistukseen perustuva todennus - Vastaanottajat lähettävät kuvan passista, henkilöllisyystodistuksesta tai ajokortista
    • Jokaisesta tapahtumasta veloitetaan
    • Asiakkuuspäällikön on otettava toiminto käyttöön Acrobat Sign -järjestelmässä
    • Oletuksena poissa käytöstä

Harkittavissa on kaksi määritysvaihtoehtoa:

• Kumman kaksiosaisista todennusmenetelmistä (jos kumpaakaan) haluat ottaa käyttöön?
    • Muista, että puhelintodennus, KBA-todennus ja henkilöllisyystodistukseen perustuva todennus ovat maksullisia, joten niitä ei tule ottaa käyttöön, ellei siitä ole sopimuksessa sovittu.
  • Haluatko kaikkien allekirjoittajien käyttävän aina samaa todennusmenetelmää, vai haluatko määrittää todennuksen vastaanottajan mukaan?
    • On myös mahdollista yhdistää ”sisäinen” ja ”ulkoinen” allekirjoitusmenetelmä. Acrobat Sign luokittelee jokaisen Acrobat Sign -tiliisi sisällytetyn sähköpostiosoitteen sisäiseksi allekirjoittajaksi, kun taas jokainen siihen sisältymätön sähköpostiosoite on ulkoinen.
    • Tämä on erittäin suositeltavaa, jos käytät maksullista todennusmenetelmää ja keräät sisäisiä varmentavia allekirjoituksia.

Ota käyttöön edistyneet henkilötietojen todennusmenetelmät Acrobat Signissa

Adobe Acrobat Sign -tilin edistyneiden todennusmenetelmien käyttöönotto:

1. Kirjaudu Adobe Acrobat Signiin järjestelmänvalvojan tunnuksilla.

2. Valitse Tilin asetukset > Lähetysasetukset > Henkilötietojen todennusmenetelmät.

Henkilötietojen todennusmenetelmät

3. Merkitse asetukset, jotka haluat ottaa käyttöön.

4. Valitse Tallenna.

Ota käyttöön edistyneet henkilötietojen todennusmenetelmät Salesforcessa

Säädä Salesforcessa käytettävissä olevat todennusmenetelmät seuraavasti:

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.

2. Valitse Mukautetut asetukset -sivulta Adobe Signin asetukset.

custom-settings

3. Valitse Hallinta.

custom-settings-manage

4. Valitse Uusi (tai Muokkaa).

5. Hae säädettävät arvot ”Hae”-toiminnolla (cmd/ctrl + f).

Menetelmä

Asetus

Oletus

Salasana

Piilota allekirjoitussalasana

Käytöstä poistettu

Puhelin

Ota käyttöön puhelimen todennus

Käytöstä poistettu

KBA

Poista käytöstä Knowledge Based (KBA)

Käytössä

Henkilöllisyystod.

Ota henkilöllisyystod. per. todennus k.

Käytöstä poistettu

6. Kun olet tehnyt muutokset, valitse Tallenna

Ota käyttöön vastaanottajakohtainen edistynyt henkilötietojen todennusmenetelmä Acrobat Signissa

Kaksivaiheista todennusta käyttävät asiakkaat haluavat luultavasti ottaa käyttöön erilliset allekirjoittajan henkilöllisyysmenetelmät, jotta heidän sisäisille allekirjoittajilleen ei aseteta yhtä ankaria vaatimuksia.

Määritettävät asetukset löytyvät samasta paikasta kuin todennusmenetelmät.

Voit ottaa Adobe Acrobat Sign -tilin asetukset käyttöön seuraavasti:

1. Kirjaudu Adobe Acrobat Signiin järjestelmänvalvojan tunnuksilla.

2. Valitse Tilin asetukset > Lähetysasetukset > Sisäisten vastaanottajien henkilötietojen todennus.

3. Valitse Ota käyttöön erilaiset henkilöllisyyden todennusmenetelmät sisäisille vastaanottajille.

4. Merkitse valituksi ne todentamismahdollisuudet, jotka haluat sallia sisäisille allekirjoittajille.

5. Valitse Tallenna.

Ota sisäisten vastaanottajien erilaiset henkilöllisyyden todennusmenetelmät käyttöön Salesforcessa

Säädä Salesforcessa käytettävissä olevat todennusmenetelmät seuraavasti:

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Mukautettu koodi > Mukautetut asetukset.

2. Valitse Mukautetut asetukset -sivulta Adobe Signin asetukset.

custom-settings

3. Valitse Hallitse.

custom-settings-manage

4. Valitse Uusi (tai Muokkaa).

Se lataa Adobe Signin asetukset -sivun.

5. Etsi arvot, joita haluat säätää:

• Ota käyttöön erilliset allekirjoittajan henkilöllisyyden tarkistusmenetelmät – Ruksi tämä valintaruutu, kun haluat mahdollistaa erilaiset henkilöllisyyden todentamismenetelmät oman Acrobat Sign -tilisi vastaanottajille Acrobat Sign -tilisi ulkopuolisten vastaanottajien sijaan.
      Voit esimerkiksi määrittää, että asiakkaan henkilöllisyys todennetaan tietoon perustuvalla todennuksella ennen asiakirjan allekirjoittamista ja että myyntipäälliköltäsi ei edellytetä kaksivaiheista tunnistautumista.
    • Ota allekirjoittajakohtainen todennus käyttöön – Ota tämä asetus käyttöön, jos haluat sallia kullekin allekirjoittajalle erilaisen henkilöllisyyden todennustavan, esim. salasana, puhelin, tietoon perustuva todennus tai henkilöllisyystodistus.
      Jos sekä Erillinen että Allekirjoittajakohtainen menetelmä ovat käytössä, noudatetaan allekirjoittajakohtaista tapaa
  6. Valitse Tallenna.

Adobe Acrobat Sign Salesforce - Professional Edition

Jos käytät Salesforcea Professional Edition -versiota, toimi seuraavissa osioissa olevien ohjeiden mukaan, kun olet suorittanut tavanomaiset asennustoimet.

1. Valitse Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta.

2. Valitse vasemmasta paneelista Sopimus.

3. Valitse vasemmasta paneelista Sivun asettelut.

4. Valitse Sivun asettelun nimi kohdasta Sopimuksen asettelu (professional).

5. Kun Kentät on valittuna, vedä ja pudota seuraavat kentät sivun asetteluun:

• Vastaanottaja (Käyttäjä)
    • Lisävastaanottaja 1 (Käyttäjä)
    • Lisävastaanottaja 2 (Käyttäjä)
    • Lisävastaanottaja 3 (Käyttäjä)
    • Ota käyttöön automaattiset muistutukset
    • Vastaanottajan osoitteet
    • Yhdistä
  6. Valitse Tallenna.

1. Siirry kohtaan Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta.

2. Valitse vasemmasta paneelista Vastaanottaja.

3. Valitse Sivun asettelut.

4. Valitse Asettelun nimi -kohdasta Echosign-vastaanottajan asettelusivu.

5. Kun Kentät on valittuna, vedä ja pudota seuraavat kentät sivun asetteluun:

• Sopimus
    • Yhteyshenkilö
    • Sähköpostiosoite
    • Liidi
    • Tilausnumero
    • Henkilötili
    • Vastaanottajan tyyppi
    • Käytä sähköpostiosoitetta
    • Käyttäjä
    • Yhdistä
  6. Valitse Tallenna.

Huomioitavaa

Adobe Acrobat Sign -kokoonpanot

Kaikki Adobe Acrobat Sign Salesforcen mukana toimitetut mukautetut objektit on määritetty Yksityinen-tilaan organisaation oletustason asetuksissa.  Näin voidaan varmistaa asianmukainen suojaustaso Salesforcen suojausohjeiden mukaisesti.

Järjestelmänvalvojen on syytä lukea ja ymmärtää tietuetason jakaminen (ja muut käyttöoikeusmallit) Salesforcessa. Tämä teksti on hyödyllinen yleiskatsaus.

Jos liiketoimintavaatimuksesi mahdollistavat vähemmän rajoittavan ympäristön, voit toimia seuraavasti:

• Siirry kohtaan Määritys > Suojaus > Jakamisasetus
  • Muuta objektien jakamisoikeudeksi "Julkinen luku/kirjoitus" tarpeen mukaan.
  • Valitse Tallenna, kun olet valmis.

Objektien muuttaminen julkisiksi tarkoittaa, että kaikki todennetut käyttäjät voivat tarkastella ja muokata tietuetta.

Suosittelemme tähän koko organisaation laajuisen oletusasetuksen muuttamisen sijaan muun muassa roolihierarkian, ryhmien, profiilien käyttöoikeuksien ja käyttöoikeuksien joukkojen käyttöä.

Salesforce-asetukset

Alla olevat asetukset eivät koske ainoastaan Adobe Acrobat Sign Salesforce -sovellusta, vaan ne ovat käytössä olevia resursseja.

Koska näihin asetuksiin tehdyt muutokset koskevat koko organisaatiota (mukaan lukien muut organisaatioon asennetut sovellukset, sekä mukautettu koodi), Adobe Acrobat Sign ei halua ohittaa järjestelmänvalvojan määrittämiä asetuksia.

Suosittelemme kuitenkin, että otat nämä asetukset käyttöön seuraavista syistä:

Napsautuskaappauksissa käytetään yleensä tyylisivujen, iframe-kehysten ja lomake-elementtien yhdistelmää. Niillä pyritään vakuuttamaan kohdekäyttäjälle, että hän on vuorovaikutuksessa haitattoman sivun kanssa. Sen sijaan hän kirjoittaa hyökkääjän hallitsemaan näkymättömään kehykseen tai napsauttaa sitä.

Onnistunut napsautuskaappaus saattaa kiertää sivustojenvälisten pyyntöväärennösten (CSRF) suojauksia, jotka yrittävät vahvistaa käyttäjän tapahtumia. Tämä voi johtaa ei-toivottuun tapahtumaan.

Tämä voidaan estää muokkaamalla istunnon suojausasetuksia ja ottamalla käyttöön seuraavat asetukset:

• Ota käyttöön asetussivujen napsautussuojaus
  • Ota käyttöön muiden kuin Salesforcen asetussivujen napsautussuojaus
  • Ota käyttöön napsautussuojaus asiakkaan Visualforce-sivuilla, joissa on vakioylätunnisteet
  • Ota käyttöön napsautussuojaus asiakkaan Visualforce-sivuilla, joiden ylätunnisteet on poistettu käytöstä

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.securityImplGuide.meta/securityImplGuide/admin_sessions.htm#SLS_s1

Jos evästeelle ei ole määritetty HttpOnly-määritettä, hyökkääjä voi käyttää asiakaspuolen JavaScript-komentosarjaa sivustojenväliseen komentosarjahyökkäykseen sekä tallentaa evästeen arvon injektoidun komentosarjan avulla.

Huomaa, että HttpOnly-määritteen asettamia rajoituksia voidaan ehkä kiertää joissakin tilanteissa. Asiakaspuolen komentosarjojen avulla voidaan suorittaa useita muita vakavia hyökkäyksiä yksinkertaisen evästeiden varastamisen lisäksi.

Voit vastata uhkaan muokkaamalla istunnon suojausasetuksia ja ottamalla käyttöön asetuksen Vaadi HttpOnly-attribuutti.

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.securityImplGuide.meta/securityImplGuide/admin_sessions.htm#SLS_s1

Tämä asetus käskee web-asiakasohjelmaa (eli selainta) varmistamaan, että kaikki myöhemmät pyynnöt pakotetaan käyttämään HTTPS-protokollaa. Tämä auttaa estämään mies välissä -hyökkäykset, joita voi tapahtua, jos käyttäjä tai sovellus käynnistää HTTP-pyyntöjä.

Ota käyttöön HSTS sivustoille ja yhteisöille

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.securityImplGuide.meta/securityImplGuide/admin_sessions.htm#SLS_s1

Yleiset ongelmat

Lisäprofiilien käyttöoikeuksien myöntäminen

Asennuksen aikana olet ehkä myöntänyt Adobe Acrobat Sign Salesforcen käyttöoikeudet ainoastaan järjestelmänvalvojille.

Jos haluat laajentaa käyttöoikeuksia muihin käyttäjäprofiileihin, katso Adobe Acrobat Sign Salesforce: Käyttöoikeuksien myöntäminen profiileille.

Sähköpostiosoitteiden tai salasanojen päivittäminen

Järjestelmänvalvojien Salesforce-tilien salasanojen muuttaminen

Jos Salesforce-organisaatiosi Adobe Acrobat Signiin linkitetyn tilin Salesforce-salasana tai -käyttäjänimi on muuttunut, muista päivittää se niin, että tilapäivitykset toimivat edelleen oikein organisaatiosi sopimuksilla.

1. Siirry Adobe Acrobat Sign -järjestelmänvalvoja-sivulle ja napsauta linkkiä Ota automaattiset tilapäivitykset käyttöön.
  2. Valitse Ota käyttöön.
  3. Myönnä oikeudet Adobe Acrobat Signiin pyydettäessä.
enable-automatic-status-updates

Käyttäjien sähköpostiosoitteiden päivittäminen Adobe Acrobat Signissa

Jos joku Salesforce-organisaatiosi käyttäjistä vaihtaa sähköpostiosoitetta, käyttäjän sähköpostiosoite on vaihdettava myös Adobe Acrobat Signissa.

Acrobat Sign -käyttäjät voivat vaihtaa itse omat sähköpostiosoitteensa. Lisätietoja sähköpostiosoitteiden vaihtamisesta Acrobatin Signissa löytyy tästä.

Acrobat Sign -tilien järjestelmänvalvojat voivat myös muuttaa käyttäjien sähköpostiosoitteet käyttämällä joukkopäivitysominaisuutta. Tietoja joukkopäivitysten käytöstä Acrobatin Signissa löytyy tästä.

Liidin haku Professional- ja Enterprise-versioissa epäonnistuu

Professional- ja Enterprise-versiot epäonnistuvat Liidin haussa, jos käyttäjän profiili ei salli pääsyä Mobiili-kenttään Liidi-objektissa.

Korjaustapa:

• Valitse Määritys > Alustan työkalut > Objektit ja kentät > Objektien hallinta
  • Valitse Liidi ikkunan vasemmalla puolella olevasta objektiluettelosta
  • Valitse Kentät ja suhteet oikeanpuoleisen raiteen valinnoista
  • Napsauta Kenttäotsikkoa Mobiili-kentässä
  • Napsauta Määritä kenttätason suojaus -painiketta
  • Määritä asiaankuuluvat profiilit ottamaan käyttöön (valintamerkki) Näkyvä ja Vain luku
  • Valitse Tallenna

Ota käyttöön tai poista käytöstä analytiikkatietojen keruu

Valinnainen Analytiikka-asetus on toteutettu, jotta Adobe Acrobat Sign voi kerätä käyttötietoja tuotekehitystä varten. Tietoja käytetään vain tuotekehitykseen, ei markkinointitarkoituksiin.

Huomaa että:

• Analytiikka-asetus on oletusarvoisesti käytössä useimmille asiakkaille.
  • Analytiikka-asetus on oletuksena poistettu käytöstä Kanadasta ja Euroopan unionista alunperin olevilta asiakkailta.
  • Voit poistaa analytiikan asetuksen käytöstä tai ottaa sen käyttöön napsauttamalla Adobe Acrobat Signin järjestelmänvalvoja -välilehden Analytiikan asetukset-linkkiä.
analytics-settings