Microsoft Dynamics CRM:ään integroidun Adobe Sign -sovelluksen käyttöliittymän opas

Yleiskatsaus

Adobe Signin Dynamics-integraatiossa on valmiina ratkaisu allekirjoitusten hankintaan mille tahansa lomakkeelle tai sopimusasiakirjalle. Integraatio tehostaa organisaatiosi prosesseja monin tavoin:

• Adobe Signin ominaisuudet ovat käytettävissä useissa CRM-tietueissa, kuten yhteystiedoissa, tileissä, liideissä, mahdollisuuksissa, tilauksissa, laskuissa, tarjouksissa, sopimuksissa sekä kaikissa järjestelmänvalvojan määrittämissä mukautetuissa CRM-entiteeteissä.
  • Nopeuttaa prosessia tarjouksesta maksun vastaanottamiseen lähettämällä sopimukset – esimerkiksi tilaussopimukset ja myyntiasiakirjat – Dynamicsista yhdellä napsautuksella.
  • Järjestelmänvalvojan määritettävissä oleva tietojen vastaavuus siirtää automaattisesti Dynamics-entiteetit – kuten asiakkaat ja yhteyshenkilöt – sopimuksiin ja allekirjoitusprosessissa kerätyt tiedot takaisin Dynamicsiin.
  • Asiakirjojen vastaanottajat voivat allekirjoittaa helposti missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella.
  • Allekirjoitettaviksi lähetettyjä asiakirjoja voi seurata suoraan Dynamicsista.
  • Poistaa manuaalisen työn tarvetta kaikissa prosessin osavaiheissa.

Tämä paketin versio (v7) on saatavana vain Microsoft Dynamics 365 CRM 8.2:een ja sitä uudempiin versioihin.

Perehdy version v6 oppaaseen, jos käytössäsi ovat seuraavat:

• Dynamics CRM 2016 Online ja On-Premise
  • Dynamics 2015 Update 2
  • Dynamics 2013 Service Pack 1, Update 4

Adobe Signin käyttöoikeudet

Dynamics-järjestelmänvalvoja asentaa Adobe Signin, ja käyttöoikeudet myönnetään määrittämällä käyttöoikeusroolit. Jos tarvitset käyttöoikeuden, mutta et näe Adobe Sign -painiketta aloitussivulla, pyydä käyttöoikeutta Dynamics-järjestelmänvalvojaltasi.

Adobe Sign -painike Dynamicsin aloitussivulla

Huomautus:

Jotta Adobe Sign toimisi oikein Dynamicsissa, käyttäjän pitää sallia ponnahdusikkunat selaimessaan. Jos näet käytön aikana ilmoituksen ”Näytetään vain turvallinen sisältö”, valitse Salli kaikki sisältö -painike.

Allekirjoitettavaksi lähettäminen

Kun Adobe Signin Microsoft Dynamics CRM -integraatio on asennettu, löydät Lähetä allekirjoitettavaksi -toiminnon Lisää… -valikosta. Lähetä allekirjoitettavaksi -toiminnon avulla voit lähettää sopimuksia allekirjoitettaviksi Dynamics-entiteetistä tai Sopimukset-sivulta.

Voit lähettää sopimuksen entiteetistä seuraavasti:

• Siirry CRM:ssä entiteetin tietueeseen (esim. Mahdollisuus tai Tili) ja avaa se napsauttamalla.
  • Valitse Lisää komentoja (…) -valikko.
  • Valitse valikosta Lähetä allekirjoitettavaksi.

Huomautus:

Dynamics-hallinnoija voi luoda uudelleenkäytettäviä malleja kaikkiin toistuviin prosesseihin, joilla on ennustettavissa oleva työnkulku. Nämä mallit on lueteltu (aakkosellisesti) alivalikossa, joka avautuu, kun valitset Lähetä allekirjoitettavaksi.

Malliluettelon lopussa on vaihtoehto Uusi sopimus sopimuksille, jotka eivät sisälly malleihin.

Valitse valikosta Lähetä allekirjoitettavaksi.

Uusi Sopimus-sivu avautuu, ja kaikki sopimusmallissasi määritettyjen kenttienarvottäytetään automaattisesti.

Tarvitset sopimuksen määrittämiseen ja lähettämiseen vain muutaman asian:

• Vastaanottaja – Henkilö tai luettelo henkilöistä, joiden haluat allekirjoittavan tai hyväksyvän sopimuksen.
  • Sopimuksen nimi – Tämä määrittää, miten sopimuksen nimi korostetaan allekirjoittajan sähköposteissa tai sisäisessä raportoinnissa.
  • Allekirjoitettavat asiakirjat – Yksi tai useampi lomake, sopimus tai mikä tahansa muu asiakirja, joka edellyttää virallista allekirjoitusta.

Vastaanottaja-osio

Vastaanottaja-osiossa pitää määrittää yksi tai useampi allekirjoittaja. Syötä allekirjoittajat siinä järjestyksessä, jossa haluat heidän allekirjoittavan asiakirjan. Jos teet virheen, voit muokata Vastaanottajien järjestys -kenttää vastaanottajaluettelon vasemmalla puolella.

Voit määrittää vastaanottajan seuraavasti:

• Napsauta plusmerkkiä ikkunan oikeassa reunassa.
Uusi Sopimus-sivu

Tämä näyttää valikon, josta voit valita allekirjoittajan/hyväksyjän tyypin:

1. Valitse oikea arvo Vastaanottajan tyyppi -valintaluettelosta:

• Uusi – Kun vastaanottajaa ei ole aiemmin määritetty Dynamicsissa.
  • Yhteyshenkilö – Vastaanottajille, jotka ovat Dynamicsin Yhteyshenkilö-entiteettejä.
  • Liidi – Vastaanottajille, jotka on määritetty liideiksi Dynamicsissa.
  • Käyttäjä – Tämä viittaa Dynamics-ympäristösi sisäisiin käyttäjiin.
Vastaanottajien valintaluettelo

2(a). Jos valitset Uusi, näyttöön tulee ruutu, johon voit täyttää allekirjoittajan koko nimen ja sähköpostiosoitteen.

Tämä toiminto ei tallenna uutta yhteyshenkilöä/liidiä Dynamicsiin, se käyttää nimeä ja sähköpostiosoitetta vain allekirjoitusprosessin yhteydessä.

Valittu vastaanottaja

Huomautus:

Oletusvahvistustapa määritetään sopimusmallissa tai tilitasolla, jos et ole määrittänyt asetusta mallissa. Jos sinun pitää ohittaa oletusasetus, valitse Ohita oletustodennus -valintaruutu. Tämä toiminto näyttää valintaluettelon, josta voit valita toisen todennusprosessin.

2(b). Jos valitset tyypiksi Yhteyshenkilö, Liidi tai Käyttäjä, näyttöön tulee kyseisen entiteetin näkymä. Kirjoita entiteetin nimi (tai osa siitä) ja napsauta hakukuvaketta valitaksesi haluamasi vastaanottajan.

Koska Dynamics ymmärtää näitä entiteettityyppejä, sähköpostiosoite tuodaan tietokannasta.

Yhteyshenkilö-vastaanottaja

Kaikissa vaihtoehdoissa voit määrittää vastaanottajan roolin. Rooleja ovat:

• Allekirjoittaja (oletus) – Allekirjoittajilta edellytetään vähintään yhtä allekirjoitusta sopimukseen.
  • Hyväksyjä – Hyväksyjiltä ei vaadita sopimuksen allekirjoittamista (vaikka se on mahdollista, jos heille on määritetty kentät sopimukseen), mutta heidän on erikseen hyväksyttävä sopimus. Hyväksyntä kirjataan sopimuksen seurantaketjuun.
  • Kopio – Kopion saavat osapuolet sisältyvät sopimuksen ilmoitusprosessiin, mutta he eivät osallistu sopimus- tai allekirjoitusjaksoon.

3. Kun olet määrittänyt vastaanottajan, valitse Tallenna.

4. Toista kohdat 1–3 kaikille tarvittaville allekirjoittajille/hyväksyjille.

Useita vastaanottajia

Huomautus:

Vastaanottajille myönnetään (oletusarvoisesti) käyttöoikeudet sopimukseen vastaanottajaluettelon määrittämässä järjestyksessä. Voit muuttaa allekirjoittajien/hyväksyjien järjestystä muuttamalla Vastaanottajien järjestys -arvoja luettelon vasemmalla puolella. Vastaanottajat pinotaan antamassasi järjestyksessä automaattisesti uudelleen.

Vastaanottajien järjestyksen muuttaminen

Napsauta vastaanottajan nimen vieressä olevaa numeroa kerran. Numeron arvo muuttuu muokattavaan muotoon. Muuta se sijaksi, jolla haluat vastaanottajan olevan allekirjoitusprosessissa. Muita vastaanottajia säädetään vastaavasti.

Huomautus:

Vastaanottajien järjestys -kenttä on käytettävissä vain silloin, jos Allekirjoitusjärjestys-kentän arvona on Syötetty järjestys.

Jos Allekirjoitusjärjestys-kentän arvona on Mikä tahansa järjestys, käyttöliittymässä ei näy Vastaanottajien järjestys -saraketta.

Vastaanottajien siirtäminen

Vastaanottajien arvojen muokkaaminen

Voit muokata mitä tahansa lukitsematonta vastaanottajan arvoa (osoitettu lukon kuvakkeella) napsauttamalla kenttää kerran.

Tällöin näyttöön avautuu kenttä, jossa voit muokata arvoa tai valita uuden arvon valintaluettelosta.

Kun muutos on tehty, napsauta vastaanottajapaneelin Tallenna-kuvaketta.

recipients_-_editrecipientvalues

LinkedIn Sales Navigator

Vastaanottajaluettelon oikealla puolella on LinkedIn Sales Navigator.

Tämä on valinnainen asetus, jonka Dynamicsin järjestelmänvalvoja voi ottaa käyttöön, jos yritykselläsi on oikeudet LinkedIn Sales Navigatorin Team- tai Enterprise-tilin käyttöön.

Kun asetus on käytössä, voit

• napsauttaa ketä tahansa vastaanottajaluettelon vastaanottajaa.
  • Jos kyseiseen vastaanottajaan liittyvä sähköpostiosoite löytyy LinkedInistä, kyseisen käyttäjän profiili esitetään vastaanottajaluettelon oikealla puolella olevassa paneelissa.

linkedin_sales_navigator

Jos haluat ottaa LinkedIn-paneelin käyttöön, napsauta Kirjaudu sisään -ruutua ja suorita todennus Team- tai Enterprise-tilisi tunnistetiedoilla.

Kun todennus on suoritettu, voit valita vastaanottajaluettelosta kenet tahansa ja tarkastella hänen LinkedIn-profiiliaan.

Sovellus hakee valitun vastaanottajan nimen ja sähköpostiosoitteen sekä esittää kyseisen profiilin, kun se löytyy.

Jos valitset useita vastaanottajia, niistä näytetään vain se, jonka valitset ensimmäiseksi:

linkedin_sales_navigatorwithprofile

Jos LinkedIn palauttaa väärän profiilin, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa More Options (...) -kuvaketta ja valitse Not the right person.

linkedin_-_wrong

Huomautus:

Muista, että LinkedIn Sales Navigator on LinkedIn-sovelluksen portaali, ja se voi muuttua, kun LinkedIn kehittää toimintoa.

Jos valitset Save as Lead, tallennat profiilin liidinä LinkedIn-ympäristöön, et Dynamicsiin.

Sama koskee Send InMail- ja Connect-toimintoja.

Jos LinkedIn-profiilia ei löydy (tai kun valitset Not the right person), paneeli muuttuu niin, että voit antaa vastaanottajien nykyisen tai aikaisemman yrityksen ja/tai nykyisen tehtävänimikkeen mahdollisten profiilien tunnistamisen helpottamiseksi.

Anna tuntemasi arvot ja valitse Search.

linkedin_cant_findtheprofile

Jos mahdollisia vastaavuuksia löytyy useita, paneelin oikeaan yläkulmaan ilmestyy kaksi siirtymisnuolta, joiden avulla voit liikkua valittujen profiilien välillä.

Valitse Match, jos haluat tarkastella profiilia uudessa välilehdessä.

linkedin_found_severalpeople

Viestin tiedot

Viestin tiedot -osio sisältää sopimuksen nimen ja yleisen viestin.

templates_-_messagedetails
  • Sopimuksen nimi – Sopimuksen nimi on ilmoitusprosessissa erittäin tärkeä. Se näkyy sähköpostien Aihe-kentässä, lihavoidulla fontilla sähköpostin tekstissä ja pienemmällä fontilla kuvauksen pohjatekstissä (korostettu alla keltaisella).
  • Viesti – Viesti-kenttä on avoin tekstikenttä, johon voit lisätä minkä tahansa viestin tai ohjeen allekirjoittajalle (korostettu alla vihreällä).
Esimerkki sähköpostista
  • Koskien – Tämä lukittu arvo osoittaa sopimusmallin perusteella tuodun vastaanottajan.
  • Tietojen vastaavuus – Tämä lukittu arvo osoittaa tämän sopimuksen määrittämiseen käytettyyn malliin liittyvän tietokartan.

Tiedostojen/liitteiden lisääminen

Sopimukseen voi lisätä tiedostoja kahdella eri tavalla:

• Lataa tiedosto paikallisesta järjestelmästä – Kun napsautat pluskuvaketta Liitteet-osiossa, sinua kehotetaan etsimään paikallisesta järjestelmästäsi tiedosto, jonka haluat ladata ja liittää sopimukseen. Tämä toimii myös verkkolevyissä (esim. SharePointissa).
  • Liitä dokumentti tai malli Adobe Sign -kirjastosta – Kun valitset tämän valintaruudun, otat käyttöön asiakirjamallien luettelon, joka on ladattu Adobe Sign -tiliisi. Napsauta haluamaasi lomaketta kerran ja valitse sitten Liite-painike.
    • Vain järjestelmänvalvoja voi lisätä asiakirjoja kirjastoon.
Tiedostoliite-ruutu

Huomautus:

Kaikki liitetyt tiedostot yhdistetään yhdeksi PDF-tiedostoksi allekirjoitusprosessia varten. Asiakirjojen näyttöjärjestys perustuu Liitteet-osion järjestykseen. Jos haluat järjestää asiakirjat uudelleen, napsauta Järjestä asiakirjat uudelleen -linkkiä Liitä tiedostot-osion oikeassa alakulmassa.

Sopimusasetukset-osio

Sopimusasetukset-osio sisältää useita kokoonpanovaihtoehtoja, joita voidaan mahdollisesti käyttää vain tämäntyyppisen tapahtuman kanssa:

template_-_agreementoptions
  • Esikatsele asiakirjat aina ennen lähettämistä – Jos tämä valitaan, sopimus avaa automaattisesti sisällönluontiympäristön, jolloin lähettäjä voi sijoittaa lomakekenttiä.
  • Sopimusvanhenee – Jos tämä valitaan, sopimukseen määritetään sopimuksen vanhentumispäivämäärä.
  • Päiviävanhenemiseen – Tämä määrittää niiden päivien määrän, jolloin sopimus on allekirjoitettavissa, kun Sopimus vanhenee -asetus on käytössä.
  • Lisää allekirj. jälk. määrityssivu – Jos tämä valitaan, voidaan määrittää, mihin URL-osoitteeseen vastaanottaja reititetään, kun vuorovaikutus sopimuksen kanssa on valmis.
  • Allekirj. jälk. määrityssivu – Tässä kentässä on URL-osoite sivulle, jolle haluat ohjata vastaanottajat, kun Lisää allekirj. jälk. määrityssivu on käytössä.
  • Vaadi henkilökohtaista allekirjoitusta – Jos haluat allekirjoittajan allekirjoittavan lähettäjän paikallisessa järjestelmässä tai tabletilla ilman sähköpostiliikennettä, lähettäjät voivat isännöidä allekirjoituksen tämän asetuksen avulla.
  • Vaadi omaa allekirjoitusta – Käytetään, kun lähettäjä osallistuu allekirjoitusprosessiin.
    • Lähettäjän on allekirjoitettava ensimmäisenä tai viimeisenä tai hänen on oltava ainoa allekirjoittaja.
    • Allekirjoitusjärjestyksenä on Syötetty järjestys.
Sopimuksen tiedot
  • Allekirjoitusjärjestys – Valitse toinen kahdesta mahdollisesta allekirjoituksen työnkulusta:
    • Mikä järjestys tahansa ilmoittaa kaikille allekirjoittajille yhtä aikaa ja sallii heidän allekirjoittaa odottamatta muiden allekirjoitusta.
    • Syötetty järjestys pakottaa tiukan peräkkäisen allekirjoitusprosessin, joka perustuu sopimukseen määrittämääsi allekirjoittajien järjestykseen.
  • Allekirjoituksen tyyppi – Valitse asiakirjan allekirjoitustapa.
    • ESIGN reitittää sopimukset sähköisesti allekirjoitettaviksi sähköpostin välityksellä ja odottaa vastaanottajan allekirjoittavan sähköisesti.
    • KIRJOITETTU toimittaa asiakirjat sähköpostilla ja kehottaa allekirjoittajaa tulostamaan asiakirjan ja allekirjoittamaan sen perinteisellä tavalla käsin. Tässä tapauksessa asiakirja on ladattava takaisin Adobe Sign -järjestelmään samasta sähköpostilinkistä.
  • Vastaanottajien muistutusten ajoitus Määritetään tapahtuman muistutusjaksot. Muistutukset voidaan lähettää nykyiselle vastaanottajalle päivä- tai viikkojaksoissa.
  • Uudelleenohjauksen viive sekunteina – Vaaditaan, jos Allekirj. jälk. laskeutumissivu on määritetty. Tällä asetuksella määritetään viive allekirjoituksen käyttämisen jälkeen ja ennen kuin vastaanottaja ohjataan uudelleen määritetylle laskeutumissivulle.
  • Allekirjoituskieli – Tämä asetus määrittää kielen, jota käytetään lähetettäessä sopimusta allekirjoittajalle. Kaikki sähköpostit ja allekirjoittajan näytöllä näkyvät kehotteet ja ohjeet näytetään valitulla kielellä.

Suojausasetukset

Adobe Sign käyttää oletusarvoisesti sähköpostiin perustuvaa todennusprosessia virallisten allekirjoitusten hankintaan, mutta sovellus sallii myös laajennetun suojauksen kahdessa muodossa:

• Aseta allekirjoitetun PDF-tiedoston avaava salasana – Ota tämä käyttöön, jos haluat määrittää lopulliseen asiakirjaan salasanan estääksesi valtuuttamattoman käytön.
  • Henkilöllisyyden vahvistaminen Määritetään toisen vaiheen todennus vastaanottajan varmentamiseksi.
    • Sähköposti – Toisen vaiheen todennusta ei käytetä.
    • Salasana – Vakiomuotoinen aakkosnumeerinen salasanakenttä. Kun tätä käytetään, lähettäjän pitää toimittaa salasana allekirjoittajalle manuaalisesti.
    • Tietopohjainen todennus – Tietopohjainen todennus käyttää julkisia tietokantoja kysyäkseen allekirjoittajalta useita kysymyksiä hänen historiastaan henkilöllisyyden varmistamiseksi.
    • Verkostoidentiteetti – Toisen vaiheen todennuksessa käytetään yhteisöpalveluita.
Suojausasetukset

Kun vastaanottajat on määritetty, tiedostot liitetty ja tarvittavat muokkaukset kenttiin on tehty, valitse Lähetä sopimus yläreunan valikosta.

Allekirjoitettavaksi lähettäminen

Lähettäminen mistä tahansa entiteetistä käyttämällä mallia

Dynamics-hallinnoijat voivat luoda mille tahansa Dynamics-entiteetille (Yhteyshenkilö, Mahdollisuus, Tili) yhden tai useamman mallin, jolla sopimus voidaan määrittää ennakkoon. Tämä vähentää lähettäjältä edellytetyn manuaalisen määrityksen määrää.

Mallit voidaan avata napsauttamalla valintanauhassa olevaa Lisää komentoja () -kuvaketta.

5MEnu from entity

Sopimuksien luominen nopeasti Uusi (+) -valikosta

Jos tiedät entiteettityypin, johon malli perustuu, voit luoda uuden sopimuksen Uusi-valikosta:

• Napsauta näytön ylälaidassa olevassa valintanauhassa Uusi (+).
  • Valitse Tietueet-osion vaihtoehdoista Sopimus.
    • Luo nopeasti: sopimus -paneeli avautuu.
quick_create_agreement-selectentity

• Valitse käytettävään malliin liittyvä entiteetti.
    • Valinnan jälkeen näyttöön tulee kaksi hakua, ja voit valitakäytettävänmallin sekä objektin, jollehaluatlähettää sopimuksen.
quick_create_agreement-selecttemplate
  • Kun napsautat Valitse malli -kenttää, näyttöön tulee pieni valikko, joka sisältää valitsemaasi entiteettiin liittyvät mallit. Valitse malli.
  • Kun napsautat Valitse {Entity} -kenttää, näyttöön tulee entiteettityyppiä vastaavien objektien luettelo. Valitse objekti.
    • Kun annat entiteetin nimestä vain osan, valikossa näytetään vain kirjoittamaasi merkkijonoa vastaavat objektit.
  • Valitse Tallenna.

Tallenna-painikkeen napsauttamisen jälkeen sopimus luodaan mallin arvojen perusteella:

• Jos mallissa ei ole Vastaanottaja- tai Tiedosto-kenttää, sopimus luodaan Luonnos-tilassa.
  • Jos mallissa on Vastaanottaja- ja Tiedosto-kenttä, mutta mallissa ei ole otettu Lähetys yhdellä napsautuksella -toimintoa käyttöön, sopimus luodaan Luonnos-tilassa.
  • Jos mallissa on Vastaanottaja- ja Tiedosto-kentät ja Lähetys yhdellä napsautuksella -toiminto on otettu mallissa käyttöön, sopimus lähetetään automaattisesti allekirjoitettavaksi.

Sopimuksen tilan tarkistaminen

Sopimuksen tila ilmaisee sopimuksen tämänhetkisen virallisen aseman ja se päivitetään Dynamicsiin säännöllisin väliajoin. Tilan arvot:

• Luonnos – Sopimus, joka on luotu, mutta ei vielä lähetetty.
  • Lähetetty allekirjoitettavaksi – Allekirjoitusprosessi on aktiivinen.
  • Allekirjoitettu – Kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen ja se on valmis.
  • Hylätty – Osoittaa, että yksi vastaanottajista hylkäsi sopimuksen peruuttamalla sen järjestelmässä.
  • Peruutettu – Lähettäjä peruutti allekirjoitusprosessin, ennen kuin kaikki allekirjoitukset on saatu.

Paras tapa sopimuksen löytämiseen on tarkistaa entiteetit, jotka liittyvät ensisijaiseen entiteettiin, jota käytettiin sopimuksen luomiseen.

Jos esimerkiksi loit sopimuksen yhteyshenkilöä käyttäen, voit tarkistaa liittyvät entiteetit siirtymällä kyseisen yhteyshenkilön tietueeseen ja napsauttamalla nuolta alaspäin yhteyshenkilön nimen oikealla puolella:

6check_agreementsfromentity

Suhde-ikkunan avaaminen näyttää Sopimus-objektin, ja sitä napsauttamalla näet entiteettiin liittyvien sopimusten täydellisen luettelon.

Voit tarkistaa sopimuksen tilan myös sopimusluettelon kautta:

• Siirry kohtaan Adobe Sign > Sopimukset.
Siirry kohtaan Aloitus > Adobe Sign > Sopimukset.

Sopimukset-sivulla näet luettelossa kaikki sopimukset riippumatta niiden suhteista entiteetteihin. Sopimusluettelossa allekirjoitetuista sopimuksista näytetään Nimi, Sopimuksen tila sekä sopimusten päivämäärät. Sopimuksista, joiden tila on Lähetetty allekirjoitettavaksi tai Luonnos, näytetään vain soveltuvat tiedot.

Sopimukset-luettelo

Huomautus:

Allekirjoitetut sopimukset löytyvät myös niiden Dynamics-entiteettien, joihin sopimukset liittyvät, Huomautukset-osiosta.

Huomautukset-tietueet

Tilan päivittäminen, muistutusten lähettäminen ja sopimusten peruuttaminen

Sopimuksiin, joita ei ole allekirjoitettu, voidaan käyttää kolmea toimintoa:

• Päivitä tila – Noutaa sopimuksen tämänhetkisen tilan Adobe Sign -palvelimelta.
  • Lähetä muistutus – Lähettää heti sähköpostimuistutuksen sopimuksen tämänhetkiselle allekirjoittajalle.
  • Peruuta sopimus – Lopettaa sopimuksen järjestelmässä ja lähettää peruutusilmoituksen allekirjoittajalle.

Nämä toiminnot voidaan käynnistää sopimuksesta käyttäen ylläreunan painikkeita.

Päivityslinkit

Ladattava versio

Lataa