Finn ut hvordan du utforsker Creative Cloud-webområdet for å få applikasjoner, begynne å lære, og få tilgang til det kreative arbeidet ditt.

Creative Cloud-webområdet gjør det enkelt å få tilgang til en rekke applikasjoner og tjenester som er inkludert i Creative Cloud-medlemskapet. Du finner raskt riktig applikasjon eller verktøy, og du får tilgang til en rekke ressurser for å lære å bruke et verktøy eller utvikle en ferdighet.

Du kan også synkronisere og dele filer, administrere tusenvis av skrifter, åpne biblioteker med arkivbilder og designressurser, og komme i kontakt med det kreative fellesskapet. Creative Cloud-webområdet er ditt vindu inn i den livlige verdenen til Creative Cloud.

Arbeidsområde
Creative Cloud-webområdet

A. Tabulatorer B. Alternativer for søk og navigering

Hjem-fanen

Bruk Hjem-fanen for å få en rask innføring i applikasjonene dine. Du får tilgang til de nyeste filene, og du finner også et utvalg av opplæringsmateriale som vil hjelpe deg med å komme i gang.

Hurtigstart

Hurtigstart-delen gir deg muligheter for å komme i gang med kreative prosjekter. Du kan også finne skrifter, laste opp filer og se hele samlingen av Creative Cloud-applikasjoner og -tjenester.

Hurtigstart
Hurtigstart

Nylige

Nylige-delen gir deg rask tilgang til Spark-prosjektene og -ressursene du nylig har jobbet med.

Begynn å lære

Begynn å lære-delen gir deg tilgang til en rekke ulike ressurser som er tilgjengelige for deg. Se og finn ut mer om ulike funksjoner, arbeidsflyter og mer.

Klikk på Alle veiledninger for å gå til Opplæring-fanen. Her finner du opplæringsmateriale for alle applikasjonene.

Opplæring-fanen

Opplæring-fanen inneholder opplæringsmateriale for de mest populære applikasjonene. Du kan også spore din egen fremdrift og se på gjennomførte kurs på nytt.

Ditt opplæringsmateriale

Denne delen hjelper deg med å få tilgang til opplæringsmateriale for alle Creative Cloud-applikasjonene.

Begynn å lære

Bla gjennom kursene som er anbefalt for deg. For hvert kurs kan du se antallet veiledninger, total varighet og antall visninger for kurset. Klikk på et miniatyrbilde for å begynne å se opplæringsmaterialet.

Lær mer

Denne delen gir hurtigkoblinger til listen over opplæringsmateriale som du har begynt på.

Veiledninger etter applikasjon

I denne delen kan du filtrere opplæringsmaterialet etter en bestemt Creative Cloud-applikasjon. Velg applikasjonen fra Filtrer etter applikasjon for å vise opplæringsmaterialet for kun den bestemte applikasjonen. Du kan videre filtrere opplæringsmaterialet basert på din kjennskap til applikasjonen. Hvis du tar i bruk applikasjonen for første gang, velger du Nybegynner. Hvis du er en erfaren bruker og ønsker å lære deg en avansert arbeidsflyt, velger du Erfaren.

Veiledninger etter applikasjon
Veiledninger etter applikasjon

Fullførte veiledninger

Denne delen inneholder listen over opplæringsmateriale som du har fullført.

Applikasjoner-fanen

Last ned og installer applikasjonene fra Applikasjoner-fanen. Du kan også filtrere listen over applikasjoner etter følgende kategorier:

• Alle applikasjoner
  • Design
  • Fotografering
  • Video og lyd
  • UX og web

Du kan klikke på navnet på en applikasjon for å få oversikt og en liste over viktige funksjoner, språkene som støttes av applikasjonen, og systemkrav for å installere og bruke applikasjonen.

Produktoversikt
Produktoversikt
  • Klikk på Installer for å installere en skrivebordsapplikasjon.
  • Klikk på Start for å starte en webapplikasjon eller -tjeneste.
  • Klikk på iOS eller Android for å installere en mobilapplikasjon.

Sammenligne applikasjoner

Du kan også sammenligne applikasjoner for å identifisere de som passer best for deg. Du kan sammenligne applikasjonene basert på følgende sammenligningskriterier:

Design

• Grafisk design
  • Kreativ bildebehandling
  • Oppsett og publisering
  • Tegning, maling og illustrasjon

Fotografering

• Komplett fototjeneste, inkludert skybasert lagring
  • Fotobehandling og redigering
  • Best for nye brukere
  • Sammensetning og retusjering

Video og lyd

• Videoredigering
  • Bevegelsesgrafikk / VFX
  • Animasjon
  • Lydredigering

UX og web

• Design og spesifikasjoner
  • Prototyper
  • Kode
  • Nettside

Arbeidet ditt-fanen

Velg denne fanen for å gå til Creative Cloud-ressurser og få tilgang til filene dine. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bla gjennom, synkronisere og administrere ressurser

Creative Cloud-ressurser
Creative Cloud-ressurser

Alternativer for søk og navigering

Søk- og navigasjonsalternativer er plassert øverst på Creative Cloud-webområdet. Du kan bruke disse alternativene til å utføre søk, få hjelp, få tilgang til kontoen din, eller gå mellom ulike webapplikasjoner og -tjenester fra Adobe. Søk- og navigasjonsalternativer er tilgjengelige fra alle fanene.

Alternativer for søk og navigering
Alternativer for søk og navigering

A. Søkefelt B. Få hjelp og del tilbakemelding C. Vis varsler D. Få tilgang til Profil-menyen E. Finn applikasjonen du trenger F. Gå til Adobe.com

Søkefelt

Bruk søkefeltet til å søke etter applikasjoner, opplæringsmateriale, hjelpeartikler, maler og Stock-ressurser. De beste resultatene blir fremhevet. Hvis du vil se hele listen, klikker du på Vis alle.

Hjelp-ikonet

Klikk på Hjelp-ikonet  hvis du er på utkikk etter hjelp eller ønsker å dele tilbakemelding.

Få hjelp:

Dette alternativet tar deg til Adobe Help Center hvor du finner svar på noen av de vanligste spørsmålene, i tillegg til hjelp knyttet til kontoen din og applikasjonene dine. Du kan også ta kontakt med eksperter for å få svar på dine spørsmål.

Gi tilbakemelding:

Velg dette alternativet for å dele tilbakemelding om din opplevelse. Du kan også legge ved filer til kommentarene dine.

Varselsikon

Klikk på varselsikonet  for å vise alle varslene du har mottatt. Creative Cloud-varsler er vanligvis oppdateringer knyttet til applikasjoner, medlemskapsstatus, hendelser som gjelder applikasjoner og tjenester du bruker, meldinger fra andre brukere, og viktige meldinger fra Adobe. For å sikre at du varsles om disse meldingene, viser varselsikonet et rødt merke hver gang du mottar et nytt varsel.

Ikon for Profil-menyen

Klikk på ikonet for Profil-menyen  for å kontrollere Adobe ID-en eller logge av Adobe-kontoen. Du kan også få tilgang til kontoinformasjonen din ved å klikke på Administrer kontoen fra Profil-menyen. Hvis du vil ha mer informasjon om å administrerer kontoen din, kan du se Administrere Adobe ID-kontoen.

Menyikon for webapplikasjoner og -tjenester

Klikk på menyikonet for webapplikasjoner og -tjenester  for å velge språk og starte webapplikasjonen. Du kan også enkelt gå mellom Creative Cloud, Document Cloud og Experience Cloud. Gå til Applikasjoner-delen i nettskyen du har valgt, for å finne skrivebordsapplikasjonene eller mobilapplikasjonene dine.

Meny for webapplikasjoner og -tjenester
Meny for webapplikasjoner og -tjenester

Adobe-ikonet

Klikk på Adobe-ikonet  for å gå til hjemmesiden på adobe.com.