Finne nettsky-dokumenter som er delt med deg

Lær hvordan du finner og åpner nettsky-dokumenter du er invitert til å redigere, gjennomgå eller kommentere.

Slik åpner du nettsky-dokumenter som er delt med deg

Du finner enkelt nettsky-dokumentene som andre har delt med deg, i Filer-fanen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gå til Filer-fanen og velg Delt med deg i venstre sidefelt.

Filer-fanen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet som viser ulike faner for visning av Dine filer, Filer som er delt med deg, Dine biblioteker osv.
    Vinduet "Delt med deg" åpnes.

3. Velg nettsky-dokumentet du vil åpne, og høyreklikk på det. Velg deretter Åpne (eller Åpne på nett).

Fanen "Delt med deg" som viser alle filene andre har delt med deg på Cloud. Høyreklikk på en fil for åpne en meny med alternativer for f.eks. å åpne eller forhåndsvise filen.
    Filen åpnes i et nytt Creative Cloud-vindu.

Merk: Du kan også finne nettsky-dokumentene som er delt med deg, i Delt med deg-fanen i Creative Cloud-applikasjonene dine og på Creative Cloud-webområdet.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet