Vi jobber med å forbedre hvordan vi støtter filene dine i Creative Cloud, inkludert hvordan Creative Cloud lar deg samarbeide mer effektivt med andre ved kreativt arbeid. Mens vi gjør det, vil du eventuelt legge merke til at vi har endret hvordan du får tilgang til noen av Creative Cloud-filene og ressursene i alle Creative Cloud-programmene.

Dette er endret

Hvordan får jeg tilgang til Creative Cloud-filene mine?

Slik får du tilgang til synkroniserte Creative Cloud-filer:

Ettersom vi jobber med disse forbedringene, vil vi gjerne høre fra deg. Du kan kommunisere med oss og dele det som er mest verdifullt for deg med hensyn til administrasjon av kreativt arbeid og samarbeid på vårt forum for tilbakemelding fra Creative Cloud-brukerne.