I Apper-fanen til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet er ikke programmer ført opp som installert. Eller de er ført opp sominstallert,men ligger ikke i startmenyen eller Program-mappen.

Løsning

1. I Creative Cloud-skrivebordsprogrammer klikker du på Logg av fra profilmenyen.

2. Klikk på utstyrsikonet i Creative Cloud forskrivebord-appen og velg Avslutt.

3. Naviger til følgende plassering og endre navn på opm.db:

• macOS: Macintosh HD/Users/[brukernavn]/Library/Application Support/Adobe/OOBE
    • Windows: C:\Users\[brukernavn]\AppData\Local\Adobe\OOBE

Endre navn til opm.db.old

4. Start Adobe Creative Cloud på nytt.

5. Skiltin tilCreative Clouds skrivebordsappen.

Logg på

Programmene er nå ført opp som installert i Apper-panelet til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.