Svart skjerm ved pålogging | Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Problem

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet viser en svart skjerm ved pålogging.

Løsninger

Løsning 1

1. Avslutt Creative Cloud i Oppgavebehandling (Trykkpå Ctrl + Alt + Del, Start Oppgavebehandling).
  2. Slett OPM.db-filen fra C:\Brukere\{user_name}\AppData\Local\Adobe\OOBE\.
  3. Naviger til C:\Programfiler (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\ACC\.
  4. Høyreklikk på Creative Cloud.exe.
  5. Velg Egenskaper.
  6. Velg fanen Kompatibilitet.
  7. Merk av for Kjør i 256 farger og klikk på Bruk.
  8. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  9. Logg på med Adobe ID og passord.
  10. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  11. Fjern avmerkingen for Kjør i 256 farger fra fanen Kompatibilitet under Egenskaper.
  12. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Løsning 2

1. Start datamaskinen med Sikkermodus med nettverkstilkobling

Du finner fremgangsmåten for å starte maskinen med Sikkermodus med nettverkstilkobling under:

Windows 7 :

http://windows.microsoft.com/nb-no/windows/advanced-startup-options-including-safe-   mode#1TC=windows-7

Windows 8 :

http://windows.microsoft.com/nb-no/windows-8/windows-startup-settings-safe-mode

2. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på nytt og valider.

3. Start datamaskinen på nytt.