Når du forsøker å starte enkelte Creative Cloud-apper, vises programvinduet et kort øyeblikk før programmet avsluttes uten å vise en feilmelding.

Løsning

Logg av og på Creative Cloud-kontoen. Dette tilbakestiller kontoinformasjonen, slik at Creative Cloud-appene kan starte.

1. Mac OS: Gå til Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Windows: Klikk på Start, velg Søk, og skriv inn Adobe Creative Cloud.

2. Klikk på Logg av i profilmenyen.

Logg av
  3. Hvis du vil logge på igjen, skriver du inn Adobe ID-en (vanligvis e-postadressen din) og passordet og klikker på Logg på.

Merk:

Se Creative Cloud-skrivebordsappen lukkes øyeblikkelig etter oppstart hvis Creative Cloud-skrivebordsappen avsluttes uten å vise en feilmelding.