Når du forsøker å starte enkelte Creative Cloud-programmer, blinker programvinduet, og deretter avsluttes programmet uten feilmelding.

Løsning

Logg deg ut av Creative Cloud-kontoen og logg deg så inn igjen. Dette tilbakestiller kontoinformasjonen, slik at Creative Cloud-appene kan starte.

1. Mac OS: Gå til Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Windows: Klikk på Start, velg Søk, og skriv inn Adobe Creative Cloud.

2. I menyen din klikker du på Logg av.

3. Hvis du vil logge på igjen, skriver du inn Adobe ID-en (vanligvis e-postadressen din) og passordet og klikker på Logg på.

Merk:

Se Creative Cloud-skrivebordsappen lukkes øyeblikkelig etter start hvis Creative Cloud-skrivebordsappen avsluttes uten en feilmelding.