Løse problemer med krasj for Creative Cloud-applikasjoner

Finn ut hva du kan gjøre i tilfeller der du ikke lenger får åpnet Creative Cloud-applikasjoner fordi de krasjer umiddelbart.

Hva er grunnen til at Creative Cloud-applikasjonene krasjer når jeg forsøker å åpne dem?

Når du forsøker å starte enkelte Creative Cloud-applikasjoner, vises programvinduet et kort øyeblikk før programmet avsluttes uten å vise en feilmelding. Den vanligste grunnen til at dette skjer, er at Creative Cloud-applikasjonen eller Creative Cloud-skrivebordsprogrammet har en oppdatering som venter.

Slik løser du problemet

Prøv følgende løsninger i den angitte rekkefølgen. Hvis problemet ikke lar seg løse med den første løsningen, går du videre til neste.

Løsning 1. Logg av og logg på igjen

Logg av og på Creative Cloud-kontoen. Dette tilbakestiller kontoinformasjonen, slik at Creative Cloud-applikasjonene kan starte.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Logg av.

Logg av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

3. Når du er logget av, logger du på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

4. Prøv å åpne Creative Cloud-applikasjonen.

Løsning 2: Oppdater Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til nyeste versjon

Bruker du allerede nyeste versjon av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet? Hopp direkte til neste løsning.

1. Gå til Applikasjoner-fanen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og velg Oppdateringer.

Oppdater Creative Cloud-applikasjonen

2. I Oppdateringer-skjermbildet, velger du Se etter oppdateringer .

Se etter oppdateringer

3. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsapp, blir du spurt om du vil oppdatere. Klikk på Oppdater.

4. Når oppdateringen er ferdig, prøver du å åpne Creative Cloud-applikasjonen igjen.

Løsning 3: Se om det finnes tilgjengelige oppdateringer for Creative Cloud-applikasjonen

1. Gå til Applikasjoner-fanen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og velg Oppdateringer.

Oppdater Creative Cloud-applikasjonen

2. Velg Oppdater for Creative Cloud-applikasjonen som krasjet.

Klikk på Oppdater

3. Når oppdateringen er ferdig, prøver du å åpne Creative Cloud-applikasjonen igjen.

Løsning 4: Oppdater andre Adobe-applikasjoner du benytter

Oppdater også eventuelle andre Creative Cloud-applikasjoner du bruker.

1. Gå til Applikasjoner-fanen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og velg Oppdateringer.

Oppdater Creative Cloud-applikasjonen

2. Velg Oppdater for andre Creative Cloud-applikasjoner du bruker.

Hvis du for eksempel allerede har oppdatert Photoshop, men programmet krasjer likevel, kan du forsøke å oppdatere andre Creative Cloud-applikasjoner du benytter (f.eks. InDesign og Premiere Pro).

Oppdatere andre Creative Cloud-applikasjoner

3. Etter oppdateringen kan du prøve å åpne Creative Cloud-applikasjonen der problemene oppsto.