Problem

Du ser følgende feilmelding når du oppdaterer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet:

Oppdateringen av Creative Cloud-programmet mislyktes (Feilkode: 1002)

Feil 1002

Løsning

Prøv disse løsningene i rekkefølgen de er angitt. Stopp når du har installert skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

 

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet