Rett opp feil 131 når du oppdaterer Creative Cloud-skrivebordsappen

Får du feil 131 når du prøver å oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen? Prøv løsningene nedenfor.

Hvorfor får jeg feil 131 i Creative Cloud-skrivebordsappen?

Når du får feil 131, får du følgende feilmeldinger i Creative Cloud-skrivebordsappen:

• Kan ikke synkronisere. Installer synkroniseringskomponenter og prøv på nytt. Feilkode 131
  • Støtte på problemer i oppdateringen av Creative Cloud. Feilkode 131
  • Creative Cloud-oppdatering mislyktes. Beklager, vi kunne ikke oppdatere appen. Feilkode 131
Feilkode 131

Feil 131 inne i Creative Cloud-skrivebordsappen

Feil 131 inne i Creative Cloud-skrivebordsappen

Feilkode 131 indikerer at du må lukke visse Creative Cloud-bakgrunnsprosesser (CoreSync, CCLibrary, CCXProcess og Node) før du kan oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen.

Hvordan løser jeg feil 131?

For å fikse feil 131, kan du bare avslutte følgende Creative Cloud bakgrunnsprosesser:

• CCXProcess
  • CCLibrary
  • CoreSync
  • Node

For å lære hvordan du avslutter disse bakgrunnsprosessene, følg trinnene for operativsystemet ditt.

1. Høyreklikk på oppgavelinjen og velg Oppgavebehandling.

2. (Valgfritt) Velg Mer informasjon hvis Oppgavebehandling er ikke fullstendig utvidet.

Klikk på Flere detaljer

3. I fanen Detaljer velger du CCXProcess. Velg deretter Avslutt oppgaven.

Avslutt oppgaven for en bakgrunnsprosess

4. Gjenta trinn 3 for CCLibraryCoreSync, og Node.

5. Prøv å oppdatere Creative Cloud for skrivebordsappen.

1. Fra Søk velger du Gå > Verktøy.

Velg Gå > Verktøy

2. Dobbeltklikk på programmet Aktivitetsmonitor.

Aktivitetsovervåker

3. Skriv inn CCXProcess i søkefeltet øverst til høyre i vinduet Aktivitetsovervåker

Søkeboks
    Lukk CCX prosessen

4. Dobbeltklikk på CCXProcess fra listen, og velg Slutte i prosessvinduet.

Vinduet Avslutt

5. Velg Tving avslutning.

Tving til å avslutte prosesser

6. Gjenta trinn 3 til 5 for Core Sync og CCLibrary.

7. Prøv å oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen.