Hvis en ny versjon av en Creative Cloud-app mangler i skrivebordsprogrammet til Creative Cloud, kan du prøve én av disse metodene for å oppdatere app-panelet. Den nye versjonen vil da vises for nedlasting i skrivebordsprogrammet.

Logg av og logg på i skrivebordsprogrammet til Creative Cloud

Hvis du logger av og på igjen, kan det tilbakestille skrivebordsprogrammet til Creative Cloud, og få systemet til å oppdatere listen over tilgjengelige apper.

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet, som du finner i oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (Mac OS), for å åpne skrivebordsprogrammet til Creative Cloud.

2. I menyen din klikker du på Logg av.

3. Hvis du vil logge på igjen, skriver du inn Adobe ID-en (vanligvis e-postadressen din) og passordet og klikker på Logg på.

Last ned apper direkte fra nettstedet

Du kan også laste ned den nyeste versjonen av programvaren ved å gå direkte til Adobe.com

1. Logg på din Adobe ID-konto med Adobe og tilhørende passord.

2. I Creative Cloud-appkatalogen klikker du på knappen Last ned på appen du vil laste ned. Appen din lastes ned.