Nye utgivelser mangler fra Applikasjoner-panelet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Finn ut hvordan du løser problemet med at en ny utgivelse av en Creative Cloud-applikasjon mangler i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Hvis en ny utgivelse av en Creative Cloud-applikasjon mangler i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, kan du prøve en av metodene under for å oppdatere Applikasjoner-panelet.

Logg av, og logg deretter på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Ved å logge av og deretter på igjen kan du tilbakestille Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og få systemet til å oppdatere listen over tilgjengelige applikasjoner.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Avhengig av versjonen du kjører av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, velger du Konto-ikonet øverst til høyre og deretter Logg av.

Logg av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

3. Logg på igjen med Adobe-kontoen din.

Last ned nye applikasjoner direkte fra nettsiden

Du kan også laste ned den nyeste versjonen av programvaren fra Adobe.com.

1. Logg på katalogsiden med Creative Cloud-applikasjoner.

2. Velg Last ned-knappen ved siden av applikasjonen du vil laste ned. Nedlastingen av applikasjonen starter.