Nye utgivelser mangler fra Apper-panelet i Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen

Hvis en ny versjon av en Creative Cloud-app mangler i Creative Cloud-skrivebordsappen, kan du prøve én av disse metodene for å oppdatere Apper-panelet.

Logge av og på Creative Cloud-skrivebordsappen

Hvis du logger av og på igjen, kan det tilbakestille Creative Cloud-skrivebordsappen og få systemet til å oppdatere listen over tilgjengelige programmer.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Klikk på -ikonet i Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Klikk på profilikonet øverst til høyre i appen, og klikk deretter på Logg av.

Logge av Creative Cloud-skrivebordsappen

3. Logg på Adobe-kontoen.

Last ned apper direkte fra nettstedet

Du kan også laste ned den nyeste versjonen av programvaren fra Adobe.com

1. Logg på katalogsiden for Creative Cloud-appene.

2. Klikk på Last ned-knappen ved siden av appen du vil laste ned. Appen din lastes ned.