Slik avinstallerer du Adobe Muse CC fra Mac OS og Windows (XP, versjon 7 og versjon 8) på riktig måte

Merk:

Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Du kan avinstallere Muse CC fra datasystemet på riktig måte ved å bruke skrivebordsprogrammet til Creative Cloud (se Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-apper). Hvis du foretrekker å avinstallere manuelt, kan du se det aktuelle avsnittet nedenfor.

Mac OS

1. I Finder går du til HD > Applications > Utilities > Adobe Installers.

Avinstallere Muse
  2. Dobbeltklikk på Avinstaller Adobe Muse i mappen Adobe Installers.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen.

Windows XP

1. Gå til Start > Kontrollpanel > Legg til eller fjern programmer.

2. Finn Adobe Muse i listen over programmer, velg det, og klikk på Fjern.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen.

Windows 7

1. Gå til Start > Kontrollpanel > Programmer og funksjoner.

2. Finn Adobe Muse i listen over programmer, og dobbeltklikk på det.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen.

Windows 8

1. Høyreklikk nede i venstre hjørne på skrivebordsskjermen, og velg Kontrollpanel fra popup-menyen.

2. Velg Avinstaller et program under Programmer-kategorien i Kontrollpanelet.

Avinstallere et program
  3. Finn Adobe Muse i listen over programmer, og dobbeltklikk på det.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen.