macOS High Sierra (10.13) kompatibilitet FAQ | Creative Cloud

Liste over kompatibilitetsproblemer med Adobe Creative Cloud-produkter som kjører på macOS 10.13 (High Sierra)

Adobe har testet pålitelighet, ytelse og brukeropplevelse for de nyeste versjonene av Adobe Creative Cloud-appene når de er installert på Intel-baserte systemer som kjører macOS High Sierra (versjon 10.13). De nyeste versjonene av Creative Cloud-appene krever macOS Catalina og nyere. Finn ut mer.

For å få optimal ytelse med Creative Cloud-applikasjonene anbefaler vi at du holder operativsystemet på datamaskinen eller mobilenheten din oppdatert. For skrivebordsapplikasjoner støtter Adobe de nåværende applikasjonene og de to forrige store versjonene av hver. For nett- og mobilapper støtter vi bare den gjeldende versjonen.
Se Retningslinjer for operativsystemstøtte for Creative Cloud-applikasjoner.

Vi er klar over noen problemer som brukere kan oppleve når de har oppgradert til macOS High Sierra (10.13). Vi jobber hardt med å løse disse problemene i en kommende utgivelse.

Nei, ikke for øyeblikket.

Om du oppdager feil, vær snill og meld fra om dem på feilmeldingsskjemaet vårt.

Vi oppfordrer kunder til å sjekke plugin-modulkompatibilitet med selgere før de oppgraderer til macOS High Sierra. Vi anbefaler i tillegg at kundene utfører sin egen testing på en passiv partisjon, for å forsikre seg om at det nye operativsystemet fungerer sammen med nåværende maskinvare og drivere.

Adobe tilbyr støtte til kunder med macOS High Sierra, i henhold til standardpolicyen for kundestøtte. Gå til støttehuben for mer informasjon og kundestøtteprogrammene våre.

Ja. Hvis fullversjonen av et produkt er kompatibelt med macOS High Sierra, vil prøveversjonen også være det. Alle kjente problemer beskrevet i dette dokumentet gjelder også for prøveversjoner.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet