Liste over kompatibilitetsproblemer med Adobe Creative Cloud-produkter som kjører på macOS 10.13 (High Sierra)

Merk:

Når du oppgraderer til den nyeste versjonen av MacOS 10.13.4 eller starter et Creative Cloud-program for første gang på de nyeste versjonene av MacOS High Sierra, kan du se en advarsel som angir at Adobe-programvaren må optimaliseres for å gi bedre ytelse. Dette skyldes flere 32-biters komponenter, men vi planlegger å løse disse problemene i en fremtidig oppdatering av Creative Cloud. Merk: Ingen handling kreves av deg for øyeblikket. Programmene dine vil fortsette å kjøre som normalt.

Se Kompatibilitet for 32-biters apper på macOS High Sierra 10.13.4 for mer informasjon.

Adobe har testet de nyeste versjonene av Adobe Creative Cloud-programmer for pålitelighet, ytelse og brukeropplevelse når de er installert på Intel-baserte systemer som kjører macOS High Sierra (versjon 10.13). Den nyeste versjonen av alle Creative Cloud-produkter er kompatible.

Er Adobe klar over noen problemer, feil eller rare brukeropplevelser med Creative Cloud- eller Adobe Acrobat®-produkter med macOS High Sierra?

Vi er klar over noen problemer som brukere kan oppleve når de har oppgradert til macOS High Sierra (10.13). Vi jobber hardt med å løse disse problemene i en kommende utgivelse.

Krever noen av Creative Cloud-programmene oppdateringer for å være kompatible med macOS High Sierra?

Nei, ikke for øyeblikket.

Hvordan melder jeg fra om eventuelle problemer som oppstår?

Om du oppdager feil, vær snill og meld fra om dem på feilmeldingsskjemaet vårt.

Jeg bruker en rekke programtillegg og enhetsdrivere med mine Creative Cloud-programmer. Vi de fungere på macOS High Sierra?

Vi oppfordrer kunder til å sjekke plugin-modulkompatibilitet med selgere før de oppgraderer til macOS High Sierra. Vi anbefaler i tillegg at kundene utfører sin egen testing på en passiv partisjon, for å forsikre seg om at det nye operativsystemet fungerer sammen med nåværende maskinvare og drivere.

Tilbyr Adobe teknisk støtte for produkter under macOS High Sierra?

Adobe tilbyr støtte til kunder med macOS High Sierra, i henhold til standardpolicyen for kundestøtte. Gå til støttehuben for mer informasjon og kundestøtteprogrammene våre.

Er prøveversjonene på individuelle produkter kompatible med macOS High Sierra?

Ja. Hvis fullversjonen av et produkt er kompatibelt med macOS High Sierra, vil prøveversjonen også være det. Alle kjente problemer beskrevet i dette dokumentet gjelder også for prøveversjoner.