Använda Acrobat X, XI och DC på samma dator

Med versionen av Acrobat som släpptes 13 oktober 2015 kan du nu installera Acrobat utan att ta bort den tidigare versionen (X eller XI) av Acrobat.

När du installerar Acrobat, ger Creative Cloud-skrivbordsprogrammet eller Acrobat-installationsprogrammet dig alternativet att ta bort eller behålla den tidigare versionen av Acrobat. Alternativet Ta bort gamla/tidigare versioner är markerat som standard. Om du vill installera Acrobat utan att ta bort den tidigare versionen av Acrobat, avmarkerar du kryssrutan.

Men om du har både Acrobat X/XI och DC installerat på samma dator, fungerar vissa arbetsflöden och delade resurser eller inställningar inte med den tidigare versionen av Acrobat. De fungerar med Acrobat.

Blockerade arbetsflöden från AX/XI när du har både X/XI och DC installerat

Alla arbetsflöden för att skapa PDF:er är blockerade från Acrobat X/XI när Acrobat är installerat. När du avinstallerar Acrobat börjar arbetsflödena att fungera igen i Acrobat X/XI.

Vad händer med de delade resurserna/inställningarna när du har både X/XI och DC installerat?

• Bara en Adobe PDF-skrivare är tillgänglig i samexisterande miljöer och det är den som hör till DC.
  • Tilläggsprogram för PDFMaker och Web Capture hör endast till Acrobat.
  • Filer i C:\Programfiler (x86)\Vanliga filer\Adobe i Windows 64-bitars- och C:\Programfiler\Vanliga filer\Adobe i Windows 32-bitarssystem som inte sparas i versionsspecifika mappar är delade.
  • Alternativ för Anpassat jobb är delade.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online