Med versionen av Acrobat DC som släpptes 13 oktober 2015 kan du nu installera Acrobat DC utan att ta bort den tidigare versionen (X eller XI) av Acrobat.

När du installerar Acrobat DC, ger Creative Cloud-skrivbordsprogrammet eller Acrobat-installationsprogrammet dig alternativet att ta bort eller behålla den tidigare versionen av Acrobat. Alternativet Ta bort gamla/tidigare versioner är markerat som standard. Om du vill installera Acrobat DC utan att ta bort den tidigare versionen av Acrobat, avmarkerar du kryssrutan.

Men om du har både Acrobat X/XI och DC installerat på samma dator, fungerar vissa arbetsflöden och delade resurser eller inställningar inte med den tidigare versionen av Acrobat. De fungerar med Acrobat DC.

Blockerade arbetsflöden från AX/XI när du har både X/XI och DC installerat

Alla arbetsflöden för att skapa PDF:er är blockerade från Acrobat X/XI när Acrobat DC är installerat. När du avinstallerar Acrobat DC börjar arbetsflödena att fungera igen i Acrobat X/XI.

Vad händer med de delade resurserna/inställningarna när du har både X/XI och DC installerat?

• Bara en Adobe PDF-skrivare är tillgänglig i samexisterande miljöer och det är den som hör till DC.
  • Tilläggsprogram för PDFMaker och Web Capture hör endast till Acrobat DC.
  • Filer i C:\Programfiler (x86)\Vanliga filer\Adobe i Windows 64-bitars- och C:\Programfiler\Vanliga filer\Adobe i Windows 32-bitarssystem som inte sparas i versionsspecifika mappar är delade.
  • Alternativ för Anpassat jobb är delade.