Problem: AdobeARM.exe-startpunkten CreateProcessWithTokenW hittades inte i ADVAPI32.dll

Dialogrutan nedan visas på datorer med Windows XP och Server 2003 vid omstart eller kort efter att Adobe Acrobat eller Adobe Reader startas.

kb-entry-point-not-found

Lösning: Installera den nya versionen av Adobe Acrobat och Reader Updater.

Ladda ned installationsprogrammet för Adobe Acrobat och Reader Updater genom att klicka här.

Dubbelklicka på den hämtade filen och följ anvisningarna på skärmen för att installera Adobe Acrobat och Reader Updater.