Kan inte konvertera Office-dokument till PDF på Mac

Obs!

Problemet har åtgärdats i den senaste versionen av Acrobat. Uppdatera Acrobat eller Acrobat 2017 till den senaste versionen. Uppdatera automatiskt från Acrobat genom att välja Hjälp > Leta efter uppdateringar. Därefter laddar du ned och installerar de senaste uppdateringarna genom att följa stegen i uppdateringsfönstret.

Problem: PDFMaker kan inte konvertera Office-dokument till PDF på Mac

När du försöker konvertera ett Word-dokument till PDF med hjälp av Acrobat så misslyckas konverteringen med följande felmeddelande.

Kunde inte öppna dokument

Orsak: Felet inträffar efter 18 januari 2018, uppdatering för Office 2016 för Mac.

Lösning: Återställ Office 2016-uppdateringen till versionen för december 2017.

Acrobat-teamet arbetar för att lösa problemet. Tillfällig lösning: Återställ Office 2016-uppdateringen till versionen för december 2017 – 15.41.0 (17120500). Du kan hämta den från följande länk: 15.41.0 (17120500).

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online