Problemet har åtgärdats i den senaste versionen av Acrobat. Uppdatera Acrobat DC eller Acrobat 2017 till den senaste versionen. Välj Hjälp > Sök efter uppdateringar och följ sedan stegen i uppdateringsfönstret när du vill hämta och installera de senaste uppdateringarna av Acrobat automatiskt.

Problem: PDFMaker kan inte konvertera Office-dokument till PDF på Mac

När du försöker konvertera ett Word-dokument till PDF med Acrobat, misslyckas konverteringen och du får följande felmeddelande.

Kunde inte öppna dokument

Orsak: Felet inträffar efter 18 januari 2018, uppdatering för Office 2016 för Mac.

Lösning: Återställ Office 2016-uppdateringen till versionen för december 2017.

Acrobat-teamet arbetar för att lösa problemet. Tillfällig lösning: Återställ Office 2016-uppdateringen till versionen för december 2017 – 15.41.0 (17120500). Du kan hämta den från följande länk: 15.41.0 (17120500).