Problem: Acrobats användargränssnitt är inte synligt vid start på Mac

När du öppnar ett dokument i Acrobat DC på Mac visas Acrobat-ikonen i Dock, men användargränssnittet är inte synligt.

Möjlig orsak: Du kan uppleva detta problem om du använder flera skärmar.

Lösning: Välj Zooma från menyn Visa i Acrobat eller koppla från de externa skärmarna

Prova en av följande lösningar i den ordning som de visas nedan för att lösa problemet.

Lösning 1: Välj Zooma från menyn Visa i Acrobat

1. Öppna en PDF-fil i Acrobat DC. Acrobat DC-ikonen visas i Dock.

Acrobat DC-ikonen i Dock
  2. Acrobat DC-menyerna visas överst, till exempel Arkiv, Redigera, Visa, Fönster och Hjälp.

Acrobats meny
  3. Klicka på Zooma i menyn Visa.

Menyn Visa

Acrobats användargränssnitt visas i förgrunden.

Lösning 2: Koppla från de externa skärmarna

• Koppla från alla externa skärmar. Acrobats användargränssnitt visas i förgrunden.