När du öppnar en PDF-fil startar datorn om eller visar en blå skärm. Du kan se följande felmeddelande:

• "Det gick inte att bearbeta en sida. Det finns inte tillräckliga systemresurser för att slutföra åtgärden.”
  • "Det gick inte att bearbeta en kommentar eller länk. Ett I/O-fel har uppstått i filen."
  • "Ett I/O-fel har uppstått i filen."

Orsak

• Du använder ett ATI-grafikkort med en drivrutin av version 8.291 eller 8.301 och har aktiverat alternativet ”Använd 2D-grafikacceleration” bland sidvisningsinställningarna.
  • Du använder en bärbar dator av modellen Lenovo T60P med en drivrutin av version 8.293 och har aktiverat alternativet ”Använd 2D-grafikacceleration” bland sidvisningsinställningarna.

Lösning

Gör något av följande:

Lösning 1: Stäng av Acrobat 2D-grafikacceleration.

1. I Acrobat eller Adobe Reader, gå till Redigera > Inställningar.
  2. Gå till panelen Sidvisning.
  3. Avmarkera Använd 2D-grafikacceleration.
  4. Klicka på OK.

Lösning 2: Installera uppdaterade grafikkortdrivrutiner för Lenovo T60P.

Se Lenovos hemsida för att hämta en uppdaterad drivrutin till ditt grafikkort.

Bakgrundsinformation

Berörda grafikkort är ATI Radeon X1300, ATI Radeon X1600 och ATI Radeon X1800. ATI är medvetna om detta problem och arbetar för att ta fram en uppdaterat drivrutin. Detta problem förekommer även på Lenovos bärbara dator av modell T60P med ATI Mobility FireGL V5200. Se Lenovos hemsida för tillgänglig uppdaterad drivrutin.