Tillägget Adobe Drive visas inte i Favoritpanelen

I Bridge CC 2015 visas inte tillägget Adobe Drive i Favoritpanelen efter installationen (Windows och Mac OS).

Lösning: Lägg manuellt till tilläggsmappen

Om inte tillägget Adobe Drive visas efter installationen, gör enligt följande för att lägga till det i Favoritpanelen i Bridge CC 2015:

1. Kopiera mappen Adobe Drive Extension, som finns på följande plats:

Windows: C:\Program\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Bibliotek/Application Support/Adobe/Bridge CC Extensions/

2. Klistra in den kopierade mappen här:

Windows: C:\Program\Common files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\

Mac OS: /Bibliotek/Application Support/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

3. Starta om Bridge.