Hitta problem som har åtgärdats i den senaste utgåvan av Photoshop CC – versioner 20.0, 20.0.1 och 20.0.2

Januari 2019 (version 20.0.2) utgåvan

November 2018-utgåvan (version 20.0.1)

Utgåvan från oktober 2018 (version 20.0)

Tidigare versioner

November 2018-utgåvan (version 19.1.7)

• Säkerhetskorrigering. Se denna artikeln för mer information.

Utgåvan från augusti 2018 (version 19.1.6)

• Säkerhetslösning för ett minnesförvrängningsproblem vid öppning av .tga- och .pct-filer. Se den här artikeln för mer information.

Utgåva från juni 2018 (version 19.1.5)

Maj 2018-utgåvan (version 19.1.4)

April 2018 (version 19.1.3)-utgåvan

Mars 2018-utgåvan (version 19.1.2)

Utgåvan från februari 2018 (version 19.1.1)

• Problem vid användning av panelen Egenskaper: Standardvärdet för spårning är 1 och negativa värden fungerar inte.
  • (Endast Windows)Förhandsgranskning av Lens Flare upprepas vid 175 % och 225 %.
  • Pixeldata för Gränspunkt förvrängd när du hovrar över det med penselverktyg
  • Problem med att hitta den specifika sökvägen för skannern CanoScan 9000F Mark II
  • (Endast Windows) Gammalt teckensnittsnamn blinkar i fältet Teckensnittsnamn på teckenpanelen när du när du använder pilarna för att flytta mellan teckensnitten

Januari 2018-versionen (version 19.1)

November 2017-versionen (version 19.0.1)

Obs!

VIKTIGT! – Det är problem med att dialogrutan Om och Hjälp > Systeminformation inte visar rätt version. Mer information finns i följande dokument:

Oktober 2017-versionen (version 19.0)