Ändra

Att ändra pixelmåtten på en bild kallas omsampling. Omsampling kan försämra bildkvaliteten. Att ställa in en lägre bildupplösning minskar antalet pixlar i bilden, medan en högre bildupplösning ökar antalet.

Detaljerna i den ursprungliga bilden (till vänster) är skarpa. Detaljerna i versionen med ökad upplösning (i mitten) är något suddiga. och detaljerna i versionen med minskad upplösning (till höger) försvinner.

Pixelstorlek

Storlek

Filstorlek

Bilden till vänster

470 x 1 000

2,75 tum x 4,75 tum vid 240 ppi

1,34 MB

Bilden i mitten

940 x 2 000

2,75 tum x 4,75 tum vid 480 ppi

5,38 MB

Bilden till höger

157 x 333

2,75 tum x 4,75 tum vid 80 ppi

153 K

Logga in på ditt konto

[Feedback V2 Badge]