Upptäck en mängd kreativa möjligheter med Neurala filter

Neurala filter

Neurala filter är en ny arbetsyta i Photoshop med ett filterbibliotek som dramatiskt minskar svåra arbetsflöden till några klick med maskininlärning från Adobe Sensei. Neurala filter är ett verktyg som gör att du kan prova icke-förstörande, genererande filter och experimentera med kreativa idéer på några sekunder. Med Neurala filter kan du förbättra dina bilder genom att skapa nya sammanhangsberoende pixlar som egentligen inte finns i den ursprungliga bilden.

Originalbild

Originalbild
Den ursprungliga bilden utan filter.

Leende skapat med Gör flytande

Redigerat med Gör flytande
Gör flytande använder befintliga pixlar från bilden för att justera leendet.

Leende skapat med Neurala filter

Justerat med Filter Studio
Med Neurala filter skapas nya pixlar som justerar leendet.

Mer information om Neurala filter finns i Lista över Neurala filter och vanliga frågor

Använda Neurala filter

Börja med att hämta filter från molnet och börja redigera. Du kan hitta både utvalda filter och betafilter på arbetsytan Neurala filter genom att klicka på Filter > Neurala filter. Du kan även rösta på filter som du vill ska implementeras i framtiden.

Neurala filter GIF

Börja använda Neurala filter med följande tre enkla steg:

1. Välj Filter > Neurala filter

Menyn Neurala filter
  2. Hämta önskade filter från molnet

Alla filter som har en molnikon bredvid sig måste hämtas från molnet innan du kan använda dem första gången. Klicka bara på molnikonen för att hämta varje filter som du tänker använda.

Filtertyper
  3. Aktivera och justera filtret

Aktivera filtret och använd alternativen på panelen till höger för att skapa önskad effekt.

Aktivera filter

Filterkategorier

Filtertyper
A. Aktuellt B. Beta C. Kommer snart

Det finns tre kategorier av Neurala filter.

• Utvalda och fullt användbara – Det här är filter som har släppts. Resultatet av dessa filter uppfyller höga standarder och överensstämmer med alla juridiska standarder och standarder för identitetsbevarande och inkludering.
  • Beta – Dessa filter är tillgängliga för testning. Maskininlärningsmodellerna eller arbetsflödena håller fortfarande på att förbättras.  Du kan använda och testa dessa filter med vetskapen om att du kan få oväntade resultat.
  • Kommer snart – Det här är filter som ännu inte är tillgängliga, men som kan bli tillgängliga inom en snar framtid.
    Rösta på dina favoritfilter genom att klicka på filtrets namn och sedan på knappen Jag är intresserad!

Obs!

Porträttrelaterade filter tonas ned om inga ansikten upptäcks i bilden.

Alternativ för utmatning

Alternativ för utmatning

De redigeringar du gör sparas som utdata på något av följande sätt:

• Aktuellt lager – En förstörande åtgärd som genererar pixlar för att ändra det aktuella lagret.

• Duplicera lager – Duplicerar det aktuella lagret och använder de nya filtren på det nya lagret.

• Duplicera maskerade lager – Skapar ett nytt lager och använder filtren som en mask i det nya lagret.

• Nytt lager – Genererar ett nytt lager med endast de nyskapade pixlarna.

• Smart filter – Nya pixlar genereras och används som ett smart filter.

Ytterligare funktioner

Förhandsvisa ändringar

Om du vill växla mellan förhandsvisningen före och efter för varje filter klickar du på ikonen för förhandsvisningsläge längst ned till vänster i galleriet.

Växla förhandsvisning

Använda filter

Om du vill visa en lista över filter som har använts på bilden klickar du på den blå punktikonen på menyn.

Aktiva filter

Återställ

Om du vill återställa effekten av ett filter till dess ursprungliga värden klickar du på ikonen nästan längst upp till höger i galleriet.

Återställ

Feedback

Hjälp oss att förbättra Neurala filter genom att dela med dig av din feedback.

Neurala filter använder maskininlärningsteknik och den feedback du ger när du stöter på problem är oerhört viktig för att hjälpa oss att optimera filtren så att du får bästa möjliga resultat med din fotoredigering.

Mer information om hur du delar feedback om Neurala filter finns i Feedback om Neurala filter.

Är du nöjd med resultaten?

Obs!

Om du deltar i Photoshop produktförbättringsprogram markeras kryssrutan för att skicka bilden till oss automatiskt. Om du avmarkerar kryssrutan skickas inte bilden med din feedback.