Camera Raw 8.5-update wordt niet als update weergegeven.

Installeer de Camera Raw 8.5-invoegtoepassing handmatig.

Mac OS

1. Download het onderstaande Camera_Raw_8_5.dmg.zip-bestand in een map die u kunt onthouden, zoals het bureaublad.
  2. Navigeer naar en dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken. Dubbelklik op het resulterende Camera_Raw_8_5.dmg-bestand om het te decomprimeren. Het resulterende bestand is Camera Raw.plugin.
  3. Sluit alle versies van Photoshop en Bridge (CS6, CC en CC2014).
  4. Navigeer naar uw Macintosh HD.\
    1. Voor CC 2014 of CC: navigeer naar en open de map Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CC/File Formats.
    2. Voor CS6: navigeer naar en open de map Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats.
    3. BELANGRIJK: de genoemde Library-map is de Library-hoofdmap op uw harde schijf, niet de Library-map onder uw gebruikersmap.
  5. Kopieer de Camera Raw.plugin in stap 2 in de map met bestandsindelingen.
    BELANGRIJK:
    Dit nieuwe bestand overschrijft het bestand dat al in deze map staat. Het is belangrijk dat er slechts één Camera Raw.plugin-bestand in deze map staat.
  6. Open Photoshop of Bridge opnieuw.

Downloaden

Windows 64-bits

1. Download het onderstaande Camera_Raw_8_5_win64bit.zip-bestand in een map die u kunt onthouden, zoals het bureaublad.
  2. Navigeer naar en dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken. Het resulterende bestand is Camera Raw.8bi.
  3. Sluit alle versies van Photoshop en Bridge (CS6, CC en CC2014). Voor CC 2014 of CC: navigeer naar en open de map C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\File Formats. Voor CS6: navigeer naar en open de map C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats.
  4. Kopieer het bestand Camera Raw.8bi in stap 2 naar de map met bestandsindelingen.\
  5. Open Photoshop of Bridge opnieuw.

Downloaden