Når du har opdateret til Acrobat 9.4.2, sker der et af følgende, når du udskriver på en printer fra Acrobat:

• Fejl: "Før du kan udføre printerrelaterede opgaver, f.eks. Sideopsætning eller udskrivning af et dokument, skal du installere en printer."
  • Der sker ikke noget, når du klikker på OK i dialogboksen Udskriv. Der vises f.eks. ikke nogen statuslinje, og der udskrives ikke noget.

Løsning

Installation af den seneste opdatering til Acrobat. Hvis du vil installere den seneste opdatering, skal du åbne Acrobat og vælge Hjælp > Søg efter opdateringer.

Virksomheder

Hvis din virksomhed ikke er klar til at installere den seneste opdatering til Acrobat, kan du løse det anførte udskrivningsproblem i Acrobat 9.4.2 ved at følge trinene nedenfor.

1: Hent og kør filen AcrobatPatchApplication.exe.

Følg nedenstående anvisninger for at hente og anvende rettelsen:

1. Log på computeren som en administrator.
  2. Klik på linket for at hente den zip-fil, der indeholder filenAcrobatPatchApplication.exeAcrobatPatchApplication.zip.

3. Pak den overførte fil ud, og kør filen AcrobatPatchApplication.exe på en af følgende måder:

• Dobbeltklik på filen AcrobatPatchApplication.exe.
  • Kør filen AcrobatPatchApplication.exe file  i baggrunden ved at tilføje -silent på kommandolinjen.

Eksempel: <sti til AcrobatPatchApplication.exe> -silent

Der oprettes en logfil i mappen til midlertidige filer (%temp%) med navnet AcroPatchApplication942.log. Ændringerne træder først i kraft, når du har genstartet computeren. Når filen køres i baggrunden, vises der ingen meddelelser eller dialogbokse. Der vises derfor heller ingen meddelelse om, at installationen blev fuldført og at du bør genstarte computeren.

2. Erstat den installerede manifestfil med en opdateret version.

Hent filen Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest fra følgende sted ved at højreklikke på linket og vælge Gem som eller Gem link som i genvejsmenuen.

Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest

1. Højreklik på mappen filen og vælg Kopier i genvejsmenuen.
  2. Klik på Start og åbn Computer\Lokal disk (C:)\Programmer\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat. (32 bit) eller Computer\Lokal disk (C:)\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (64 bit).
  3. Højreklik og vælg Indsæt i genvejsmenuen. Vælg Ja for at overskrive den gamle fil.
  4. Luk dialogboksen og genstart computeren.

3. Slet eller erstat filen atl.dll i Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest.

Hvis du følger disse trin i Windows Vista eller Windows 7, skal du redigere mapperne med administratorrettigheder. Hvis du vil redigere med administratorrettigheder, kan du forsøge af deaktivere Brugerkontokontrol (UAC). Følg anvisningerne i følgende technote for dit operativsystem. Når du har fulgt alle trin, kan du aktivere UAC igen.

1. Klik på Start. Åbn Computer\Lokal disk (C:)\Programmer\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (32 bit) eller Computer\Lokal disk (C:)\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (64 bit).
  2. Højreklik på manifestfilen, og åbn den i Notesblok eller WordPad.
  3. Tryk på CTRL+F og søg efter "atl.dll" uden anførselstegn.
  4. Slet linjen, der indeholder atl.dll, luk tekstredigeringsprogrammet, og accepter ændringerne.

Bemærk: Hvis du begynder at reparere Acrobat 9, skal du gentage processen. Den nye fil overskrives med den gamle fil, der blev pakket ud under reparationen.

4. Vælg Adobe PDF-printeren som standardprinter.

1. Klik på Start og vælg Kontrolpanel.
  2. Vælg Printere og faxenheder i Kontrolpanel.
  3. Højreklik på Adobe PDF-printeren, og vælg Benyt som standardprinter i genvejsmenuen.
  4. Luk kontrolpanelet og åbn dialogboksen Udskriv i Acrobat.
  5. Vælg printeren i pop op-menuen Navn, og klik på Udskriv.

Løsninger når der ikke sker noget, når du klikker på OK i dialogboksen Udskriv

Bemærk: Dette problem opstår kun på computere med Windows XP og Windows 7, og det sker oftere ved udskrivning via netværket.

Prøv en eller flere af følgende løsninger i rækkefølge:

1: Hent og kør filen AcrobatPatchApplication.exe.

Følg nedenstående anvisninger for at hente og anvende rettelsen:

1. Log på computeren som en administrator.
  2. Klik på linket for at hente zip-filen, som indeholder filenAcrobatPatchApplication.exeAcrobatPatchApplication.zip.

3. Udpak den overførte fil, og gør et af følgende for at køre filen AcrobatPatchApplication.exe file:

• Dobbeltklik på filen AcrobatPatchApplication.exe.
  • Kør filen AcrobatPatchApplication.exe file  i baggrunden ved at tilføje -silent på kommandolinjen.

Eksempel: <sti til AcrobatPatchApplication.exe> -diskret

Der oprettes en logfil i mappen til midlertidige filer (%temp%) med navnet AcroPatchApplication942.log. Ændringerne træder først i kraft, når du har genstartet computeren. Når filen køres i baggrunden, vises der ingen meddelelser eller dialogbokse. Der vises derfor heller ingen meddelelse om, at installationen blev fuldført og at du bør genstarte computeren.

2. Erstat den installerede manifestfil med en opdateret version.

Hent filen Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest fra følgende sted ved at højreklikke på linket og vælge Gem som eller Gem link som i genvejsmenuen.

Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest

1. Højreklik på mappen filen og vælg Kopier i genvejsmenuen.
  2. Klik på Start. Åbn Computer\Lokal disk (C:)\Programmer\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat (32 bit) eller Computer\Lokal disk (C:)\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (64 bit).
  3. Højreklik og vælg Indsæt i genvejsmenuen. Vælg Ja for at overskrive den gamle fil.
  4. Luk dialogboksen og genstart computeren.

3. Slet eller erstat filen atl.dll i Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest.

Hvis du følger disse trin i Windows Vista eller Windows 7, skal du redigere mapperne med administratorrettigheder. Hvis du vil redigere med administratorrettigheder, kan du forsøge af deaktivere Brugerkontokontrol (UAC). Følg anvisningerne i følgende technote for dit operativsystem. Når du har fulgt alle trin, kan du aktivere UAC igen.

1. Klik på Start. Åbn Computer\Lokal disk (C:)\Programmer\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (32 bit) eller Computer\Lokal disk (C:)\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (64 bit).
  2. Højreklik på manifestfilen, og åbn den i Notesblok eller WordPad.
  3. Tryk på CTRL+F og søg efter "atl.dll" uden anførselstegn.
  4. Slet linjen, der indeholder atl.dll, luk tekstredigeringsprogrammet, og accepter ændringerne.

Bemærk: Hvis du begynder at reparere Acrobat 9, skal du gentage processen. Den nye fil overskrives med den gamle fil, der blev udpakket fra datacab-filerne under reparationen.

4. Højreklik på PDF-ikonet, og vælg Udskriv.

1. Klik på Start og vælg Kontrolpanel.
  2. I kontrolpanelet skal du vælge Printere og faxenheder (Windows XP) eller Enheder og printere (Windows 7/Vista).
  3. Højreklik på printeren, og vælg Benyt som standardprinter i genvejsmenuen.
  4. Åbn mappen med den PDF-fil, du vil udskrive, f.eks. Documents and Settings.
  5. Højreklik på PDF-filen.
  6. Vælg Udskriv i genvejsmenuen.

5. Træk PDF-filen ind i udskriftskøen.

1. Klik på Start og vælg Kontrolpanel.
  2. I kontrolpanelet skal du vælge Printere og faxenheder (Windows XP) eller Enheder og printere (Windows 7/Vista).
  3. Dobbeltklik på ikonet til standardprinteren for at åbne udskriftskøen. Standardprinteren har et afkrydsningsmærke i hjørnet af ikonet.
  4. Træk den PDF-fil, du vil udskrive, ind i udskriftskøen.

6: Åbn og luk egenskaberne for printeren.

1. Åbn PDF-filen i Acrobat.
  2. Åbn Filer > Udskriv, og vælg printeren i pop op-menuen Navn.
  3. Klik på Egenskaber i det øverste højre hjørne af dialogboksen Udskriv.
  4. Klik på OK for at lukke dialogboksen Egenskaber.
  5. Klik på OK for at lukke dialogboksen Udskriv og udskrive på den valgte printer.

Bemærk: Hver gang du starter Acrobat og forsøger at printe en PDF-fil, skal du klikke på Egenskaber og lukke vinduet med OK. På den måde nulstilles printeren.