I 2005 avdekket Adobe CDS-programmet (Sertifiserte dokumenttjenester), som automatisk stoler på nye digitale ID-er som er kjedet til (del av familien til) Adobe-rotsertifikatet som er innebygd i Adobe-produkter. CDS, forgjengeren til Adobe Approved Trust List (AATL), har fire sertifikatmyndigheter som tilbyr sertifikater:

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet