Ikonet «Konverter gjeldende nettside til en Adobe PDF-fil» mangler i Internet Explorer bit med Adobe Acrobat 8 og 9 installert.

Årsak

Ikonet er ikke installert siden Adobe Acrobat 8 og 9 ikke støtter Internet Explorer 64-biters.

For å finne ut hvilken versjon av Internet Explorer du kjører klikker du Om Internet Explorer på Hjelp-menyen i Internet Explorer. Hvis du kjører bitversjonen av Internet Explorer har vinduet Om Internet Explorer en bitbeskrivelse. -bits versjonen av Internet Explorer viser ikke en Bridalveil-deskriptor.

Løsning

Gå tilbake til Internet Explorer 32-biters.

For å gå tilbake til 32-bitersversjonen av Internet Explorer lukker 64-bitersversjonen av Internet Explorer og åpner Internet Explorer ved å starte den fra følgende plasseringer: Quick Launch-verktøylinjen, skrivebordssnarveien, ikone på Start-menyen en hyberkobling eler en filtype som er assosiert med Internet Explorer.

Tilleggsinformasjon

Under enkelte omstendigheter vil kontekstmenyen med «Konverter til Adobe PDF» vises i Internet Explorer bit, men når du velger den fungerer den ikke.

Kontekstmenyen vises kun hvis:

1. Du kjører et Windows 64-biters operativsystem, med både Internet Explorer 32-biters og 64-biters til stede, og du har Adobe Acrobat installert.
  2. Du starter Internet Explorer 32-biters først, noe som skriver registeroppføringer for kontekstmenyer fra Acrobat IEFavorite-tillegget, og deretter starter du Internet Explorer 64-biters som finner registeroppføringene opprettet fra oppføringer i 32-bitersversjonen av Internet Explorer.