Gjennomgangstjeneste for Adobe Document Cloud | Åpne i Acrobat

Oversikt

Du kan gå gjennom dokumenter i en nettleser eller i Acrobat Reader eller Acrobat.

For å gjennomgå i Acrobat eller Acrobat Reader, bruk funksjonen Åpne i Acrobat øverst til høyre i nettleservinduet.

Åpne i Acrobat

Hvis du har installert den nyeste versjonen av Acrobat på datamaskinen, ser du en spørsmålsdialog som lar deg åpne Adobe Acrobat. Når du har bekreftet ved å velge Åpne i Adobe Acrobat, startes Acrobat-programmet og dokumentet lastes ned slik at du kan gjennomgå det.

Starte i Acrobat

Hvis den nyeste versjonen av Acrobat ikke er installert på datamaskinen, velges ett av følgende alternativer i spørsmålsdialogen:

• Velg annet program: Angi Velg og velg et Adobe PDF-leserprogram som brukes for gjennomgang.
  • Avbryt: For å fortsette å bruke nettleseren til gjennomgang.
Siste versjon-spørsmål

Vanlige spørsmål

Gjennomgangstjenesten støttes i den nyeste versjonen av Acrobat.

I Acrobat klikker du på Hjelp-menyen og velger Om Adobe Acrobat Pro. Informasjonsfeltet Om vises, der du ser det gjeldende produktnavnet og versjonen.

Se eksempelet i skjermbildet nedenfor.

For planer for enkeltpersoner og SMB-er vil Document Cloud-gjennomgangstjenesten ikke lenger vises for sluttbrukere på Din plan under kontoinformasjon. Funksjonaliteten som tilbys av denne tjenesten, er å sende dokumenter til gjennomgang, som allerede er inkludert i Acrobat-produktet. Dette har ingen innvirkning på tilgangen Send til gjennomgang for sluttbrukere og hvordan de bruker denne funksjonen.

For Enterprise-planer vil Document Cloud-gjennomgangstjenesten ikke lenger vises i Produktdetaljer-delen på Adobe Admin Console. Funksjonaliteten er også inkludert i «PDF-tjenester», noe som gjør den til en overflødig tjeneste. Administratorer kan fortsette å bruke PDF-tjenester i Adobe Admin Console for å beholde kontrollen over send til gjennomgang-tilgangen for sluttbrukerne.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet