Avsluttet støtte for QuickTime på Windows

Apple leverer ikke lenger sikkehetsoppdateringer for den eldre QuickTime for Windows-programvare, noe som gjør denne programvaren sårbar for misbruk. For å beskytte Acrobat and Reader har Adobe også avsluttet støtte for QuickTime på Windows. Acrobat og Reader bruker nå den innebygde Windows-videospilleren for å spille av eldre QuickTime-videoer. Dette er videoer som er bygget inn i PDF-filer opprettet i Acrobat 9 og tidligere.

Når du prøver å spille av en QuickTime-video satt inn i en PDF, ser du følgende advarsel:

Advarselsmelding

Dette er standard oppførsel. For å endre oppførselen, velg Rediger > Preferanser og velg Multimedia (eldre):

• Ikke bruk QuickTime Player for multimedieelementer: Som standard bruker Windows sin innebygde spillere, istedenfor QuickTime Player, for å spille av QuickTime-mediefiler. Hvis dette alternativet ikke velges og QuickTime-spiller ikke er tilgjengelig, bruker Windows sin innebygde spiller.
Avspilleralternativer

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet