Problem

Når du lagrer et PDF-skejma fra Adobe FormsCentral ser du følgende feilmelding:

«Denne handlingen er ikke tillatt siden dette er et ikke-tiltrodd dokument. Vil du stole på dette dokumentet?»

Ingenting skjer etter at du har klikket Ja i dialogboksen.

Løsning

Deaktiver beskyttet visning i Acrobat ved å gjøre det følgende:

  1. 1. Gå til Rediger > Innstillinger > Sikkerhet (forbedret).
  2. Velg Beskyttet visning > Av.
  3. Klikk på OK.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet