Installering av Adobe Reader X er en prosess som består av to trinn. Først laster du ned installasjonspakken, og deretter installerer du Reader fra den pakkefilen. Du behøver ikke fjerne den gamle versjonen av Reader før du installerer Reader X.

Mac OS (Firefox)

1. Skriv ut disse instruksjonene. Når du klikker på koblingen Nedlastinger i det neste trinnet, erstattes disse instruksjonene av websiden Adobe.com.
  2. Gå til Nedlastinger-siden for Adobe Reader.
  3. Klikk på Last ned nå på nedlastingssiden.

Merk: Du må ha Mac OS 10.5.8 eller nyere for å kjøre Reader 10.1. Hvis Reader 10.1 ikke støttes av operativsystemet du bruker, klikker du på koblingen "Har du et annet språk eller operativsystem?" og velger en tidligere versjon av Reader.

Adobe Reader X (10.1)
  4. Velg å lagre .dmg-filen når du blir spurt om du vil lagre eller åpne, og klikk deretter på OK.

Viktig: Hvis denne dialogboksen ikke vises, kan det hende at et annet vindu blokkerer den. Prøv å flytte eventuelle andre vinduer til siden.

Lagre .dmg-filen

5. Dobbeltklikk på .dmg-filen. Hvis du ikke ser nedlastingsvinduet, kan du også velge Verktøy > Nedlastinger.

Nedlastingsvindu
  6. Hvis nedlastingspakken ikke vises i vinduet Nedlastinger og Takk-skjermen fremdeles er synlig, klikker du på nedlastingskoblingen på Takk-skjermen.

Klikk på nedlastingskoblingen på Takk-skjermen
  7. Dobbeltklikk på Adobe Reader X Installer.pkg for å starte installeringen.

Dobbeltklikk på Adobe Reader X Installer.pkg
  8. Hvis et dialogboks ber deg avslutte Reader, lukker du Reader og klikker på OK.

9. Når dialogboksen Installer Adobe Reader X vises, klikker du på Fortsett. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Reader X.

Dialogboksen fortsett installering av Adobe Reader X

Mac OS (Safari)

1. Skriv ut disse instruksjonene. Når du klikker på koblingen Nedlastinger i det neste trinnet, erstattes disse instruksjonene av websiden Adobe.com.
  2. Gå til Nedlastinger-siden for Adobe Reader.
  3. Klikk på Last ned nå på nedlastingssiden.

Merk: Du må ha Mac OS 10.5.8 eller nyere for å kjøre Reader 10.1. Hvis Reader 10.1 ikke støttes av operativsystemet du bruker, klikker du på koblingen "Har du et annet språk eller operativsystem?" og velger en tidligere versjon av Reader.

Adobe Reader X (10.1)-nedlasting

Nedlastingssiden vises med en fremdriftslinje.

Nedlastingsvindu

4. Hvis et dialogboks ber deg avslutte Reader, lukker du Reader og klikker på OK.

5. Når dialogboksen Installer Adobe Reader X vises, klikker du på Fortsett. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Reader X.

Dialogboksen fortsett installering av Adobe Reader X
  6. Når du ser vinduet Installasjonen var vellykket, klikker du på Lukk.