Bare den første siden av en utskriftsjobb skrives ut når du skriver ut fra Adobe Acrobat 9 eller Adobe Reader 9.

Detaljer

Du prøver å skrive ut en PDF-fil på Canon, Kyocera eller en annen postscript emuleringsskriver. Eksempler på berørte skrivermodeller er Canon iR C4580i, C4080, C3200, Mita CS-850, Kyocera 2525, Kyocera 3232

Løsning

Send fontinformasjon for hver side av PDF-filen når du skriver ut.

For Adobe Acrobat Professional 9:

1. Velg Fil > Skriv ut.
  2. Klikk på Avansert.
  3. Velg Postscript-alternativer.
  4. Velg Send for hver side under Font- og ressurspolicy.

I Adobe Reader 9:

1. Velg Fil > Skriv ut.
  2. Klikk på Avansert.
  3. Velg Send for hver side under Font- og ressurspolicy.