Adobe kombinerer nå Acrobat Chrome-utvidelsen med Adobe Acrobat Reader DC slik at du enkelt kan åpne PDF-filer i Reader mens du surfer på nettet. Når utvidelsen er installert og aktivert, vil den:

• Åpne PDF-filer i Acrobat Readers skrivebordsapp.
  • Tilby konsekvent og pålitelig PDF-visning.
  • Gi tilgang til verktøyet du trenger for å legge til kommentarer, fylle ut skjemaer og signere PDF-filer.

Merk:

Du kan enkelt deaktivere utvidelsen når som helst. Utvidelsen leser ikke innholdet i PDF-filene eller innholdet på nettstedene du besøker.

Installer Acrobat Reader Chrone-utvidelse

Utvidelsen installeres ikke automatisk med Acrobat Reader. Hvis Acrobat Reader er standard PDF-eier på din datamaskin, blir du spurt om å installere utvidelsen når du starter Acrobat Reader. Så snart utvidelsen er installert, må du aktivere den før bruk.

Trinn for å installere og aktivere Acrobat Reader Chrome-utvidelse:

1. Hvis Acrobat Reader er standard PDF-eier på din datamaskin, blir du spurt om å installere utvidelsen når du starter Acrobat Reader.

Forespørsel om å installere Chrome-utvidelsen
    Installer Chrome-utvidelsen ved Acrobat Reader-oppdatering

Forespørsel om å installere Chrome-utvidelsen
    Installer Chrome-utvidelsen ved ny Acrobat Reader-installasjon

2. Klikk Fortsett eller Neste. Utvidelsen installeres og legges til Chrome.

3. Åpne Google Chrome. Du får se en forespørsel som vist i skjermbildet nedenfor. Klikk på knappen Aktiver utvidelse.

Aktiver utvidelse

Bruk «Åpne i Acrobat Reader”-alternativet for PDF-filer åpnet i nettleseren Chrome

Når du åpner en PDF i Chrome, ser du Adobe Acrobat-forespørselen i øvre, høyre hjørne av vinduet. Klikk Åpne i Acrobat Reader.

Åpne i Acrobat Reader fra Chrome

Deaktivere Chrome-utvidelsen

1. Høyreklikk på utvidelsen og velg Administrer utvidelser.

Administrer utvidelser
  2. Tøm Aktivert-avkrysningsboksen.

Fjern avmerkingen i boksen Aktivert

Velg å ikke delta i programmet for produktutbedring

1. Høyreklikk på utvidelsen og velg Administrer utvidelser.

Administrer utvidelser
  2. Klikk på Alternativer under Adobe Acrobat.

Alternativer
  3. Tøm avkrysningsboksen og klikk på Lagre.

Fjern avmerkingen i boksen Aktivert

Fjerne Chrome-utvidelsen

1. Høyreklikk på utvidelsen og velg Fjern fra Chrome.

Fjerne utvidelse
  2. Når du blir bedt om å bekrefte fjerningen av utvidelsen, klikker du på Fjern.

Bekrefte fjerning

Funksjonslåsing for å deaktivere første gangs opplevelsen i appen for Chrome-utvidelse

Hvis du ikke vil at brukere skal se opplevelsen i appen for Chrome-utvidelsen, bruker du funksjonslåsetasten for åskjuleden.

Registerverdi: “ENABLE_CHROMEEXT” legges til under HKLM\SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\DC\Installer

Datatype boolean: DWORD value > REG_SZ
Standard Null

Versjonsnr.

DC
HKLM-bane HKLM\SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\DC\Installer
Sammendrag Spesifiserer om første gangs opplevelsen i appen for Chrome-utvidelse skal låses eller ikke
Detaljer

Mulige verdier inkluderer:

• 0 eller 1: Skjuler den første opplevelsen i appen.

Som standard, vil nøkkelen ikke er til stede, vil brukere se opplevelsen i appen.