Hvordan kan jeg kjøpe Acrobat eller fornye abonnementet mitt?

Du kan kjøpe en lisens for Acrobat eller fornye abonnementet i appen ved å følge lenken nederst til høyre.

Meldingen Prøvetid utløpt med lenken Kjøp nå vises nederst til høyre når Acrobat DC-prøvetiden er utløpt. Klikk på Kjøp nå og følg instruksjonene på skjermen.

Prøvetid utløpt

Meldingen Abonnement utløpt med lenken Abonner nå vises nederst til høyre når Acrobat DC-abonnementet er utløpt. Klikk på Abonner nå og følg instruksjonene på skjermen.

Abonnement utløpt

Min prøvetid / mitt abonnement har utløpt. Kan jeg fortsatt bruke Acrobat DC til å se PDF-filene mine?

Ja, Acrobat DC lar deg vise PDF-filer selv om din prøveperiode eller ditt abonnement har utløpt. Du kan også bruke de gratis verktøyene, slik som Comment og Fill & Sign. Men for å kunne oppleve og bruke alle funksjonene til Acrobat DC, må du kjøpe en lisens.

OK, jeg har kjøpt Acrobat DC. Hvordan lisensierer jeg min utløpte versjon av Acrobate DC?

Hvis du kjøpte Adobe Acrobat DC med en månedlig eller årlig betalingsplan, følger du trinnene under.

For Windows

Metode 1: For Acrobat DC-abonnement kjøpt med samme Adobe ID som ble brukt for å logge deg inn i Acrobat i prøvemodus eller for abonnement.

1. Klikk på knappen Aktiver i verktøysfeltet til høyre. Følgende bekreftelsesmelding vises.

Bekreftelsesdialogboks for aktivering
  2. Klikk på OK. Start Acrobat DC på nytt for å aktivere det.

Metode 2: For Acrobat-abonnement kjøpt med en annen Adobe ID.

1. Klikk på knappen Aktiver i verktøysfeltet til høyre. Innloggingsskjermen vises.

Påloggingsskjerm
  2. Klikk på lenken Ikke din Adobe ID. Følgende dialogboks for innlogging vises.

Logg på
  3. Skriv inn Adobe ID-en og passordet du brukte til å kjøpe ditt Acrobat DC-abonnement, og klikk på Logg på. Dialogboksen Takk vises.

Dialogboksen Takk
  4. Klikk Fortsett. En bekreftelsesdialogboks vises.

Bekreftelsesdialogboks for aktivering
  5. Klikk på OK. Start Acrobat DC på nytt for å aktivere det.

For Mac OS

1. Klikk på knappen Aktiver i verktøysfeltet til høyre. Følgende dialogboks med informasjon vises. Klikk på OK.

Informasjonsdialogboks for aktivering
  2. Innloggingsskjermen vises. Klikk på knappen Logg på. (Klikk på lenken Ikke din Adobe ID dersom du kjøpte Acrobat DC-abonnementet med en annen Adobe ID enn den som vises.)

Logg på

Følgende dialogboks for innlogging vises dersom du klikker på Ikke din Adobe ID. Skriv inn Adobe ID-en og passordet du brukte til å kjøpe ditt Acrobat DC-abonnement, og klikk på Logg på.

Logg på
  3. Dialogboksen Takk vises.Klikk på Fortsett og start deretter Acrobat DC på nytt for å aktivere det.

Dialogboksen Takk

Merk:

Du kan laste ned og installere Acrobat DC-skrivebordsprogrammer på flere datamaskiner, uavhengig av operativsystemet.
Men aktivering er begrenset til to datamaskiner per person knyttet til medlemskapet, og du kan muligens ikke bruke programvaren på disse datamaskinene samtidig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruksvilkårene.

Jeg har kjøpt et Acrobat DC-serienummer – kan jeg bruke det sammen med en prøveversjon av Acrobat?

Hvis du har kjøpt et Acrobat DC-serienummer, må du laste ned og installere et separat Acrobat-installasjonsprogram.

Du må avinstallere prøveversjonen som allerede er installert på maskinen, før du kan installere det nye nedlastede Acrobat DC-programmet.

Kan jeg bruke Adobe Acrobat Reader DC nå som min Acrobat har utløpt?

Ja, du kan til enhver tid laste ned og installere Adobe Acrobat Reader DC.