Problem: Vindu for å fornye abonnementet vises når du starter en Creative Cloud-applikasjon.

Når du prøver å starte en Adobe Creative Cloud-applikasjon, vises en melding om at abonnementet må fornyes selv om abonnementet er gyldig.

Løsninger

Hvis den første løsningen ikke fungerer, prøver du den andre.

Løsning 1: Logg av Adobe CC Desktop-applikasjonen.

1. Klikk Creative Cloud-ikonet på menylinjen (Mac) eller i systemstatusfeltet på oppgavelinjen (Windows).

2. Klikk på Logg av fra profilmenyen.

Logge av Creative Cloud

3. Logg på igjen.

Løsning 2: Klikk knappen Lisensier denne programvaren.

1. Klikk Lisensier denne programvaren.

2. Kontroller at du har en aktiv Internett-tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kontrollerer Internett-tilkoblingen, kan du se Feil med innlogging, aktivering eller tilkobling | CS5 og senere.

3. Kontroller at systemklokken er satt til riktig tid.

4. Hvis denne prosessen mislykkes, venter du noen minutter og klikker knappen Prøv på nytt.

Tilleggsinformasjon

Det er flere årsaker til at vinduet vises. Eksempler omfatter: tilbakestilling av passordet, bytte fra ett Creative Cloud-abonnement til et annet eller aktivering av programvaren på flere enn tillatt antall maskiner.