Melding om å fornye abonnementet vises når du starter en Creative Cloud-app

Problem: Vinduet «Forny abonnementet» vises når du starter en Creative Cloud-app

Når du prøver å starte en Adobe Creative Cloud-applikasjon, vises en melding om at abonnementet må fornyes selv om abonnementet er gyldig.

Løsninger

Hvis den første løsningen ikke fungerer, prøver du den andre.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Klikk på -ikonet i Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Du ser en av følgende skjermer avhengig av din versjon av Creative Cloud-skrivebordsappen. Klikk på profilikonet øverst til høyre i appen, og klikk deretter på Logg av.

Logge av Creative Cloud-skrivebordsappen

Logge av Creative Cloud-skrivebordsappen (eldre versjon)

3. Logg på igjen.

1. Klikk på «Lisensier denne programvaren.»

2. Kontroller at du har en aktiv Internett-tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kontrollerer Internett-tilkoblingen, ser du Feil ved innlogging, aktivering eller tilkobling | CS5 og senere.

3. Kontroller at systemklokken er satt til riktig tid.

4. Hvis denne prosessen mislykkes, venter du noen minutter og klikker på Prøv på nytt.

Tilleggsinformasjon

Det er flere årsaker til at vinduet vises. Eksempler omfatter: tilbakestilling av passordet, bytte fra ett Creative Cloud-abonnement til et annet eller aktivering av programvaren på flere enn tillatt antall maskiner.