Meldingen "Forny abonnementet" vises når du starter en Creative Cloud-applikasjon

Problem: Et vindu med teksten "Forny abonnementet" vises når du starter en Creative Cloud-applikasjon

Når du prøver å starte en Adobe Creative Cloud-applikasjon, får du en melding der det står "Forny abonnementet" selv om abonnementet ditt er aktivt.

Løsninger

Hvis den første løsningen ikke fungerer, går du til neste.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Avhengig av versjonen du kjører av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, velger du Konto-ikonet øverst til høyre og deretter Logg av.

Logge av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Logge av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet (eldre versjon)

3. Logg på igjen.

1. Velg "Lisensier denne programvaren".

2. Sjekk at du har en aktiv Internett-tilkobling. For mer informasjon om hvordan du sjekker Internett-tilkoblingen din, kan du se Påloggings-, aktiverings- eller tilkoblingsfeil | CS5 og nyere.

3. Kontroller at systemklokken er stilt inn på riktig tid.

4. Hvis denne prosessen mislykkes, venter du noen minutter og klikker deretter på Prøv igjen-knappen.

Tilleggsinformasjon

Det er flere grunner til at dette vinduet kan vises. For eksempel: Passordet ditt er tilbakestilt, du har byttet fra ett Creative Cloud-abonnement til et annet, eller programvaren er aktivert på flere maskiner enn det som er tillatt.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet