Feil: Feilmeldingen «Mangler msvcp110.dll-fil» vises når du forsøker å åpne et Adobe-program.

Feilmeldingen «Mangler msvcp110.dll-fil» kan vises når 64-biters versjoner av visse Adobe-produkter åpnes (f.eks. Photoshop og Bridge). Denne feilen vises når du har oppdatert Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til versjon 1.5 (utgitt 19/03/2014).

Dette problemer oppstår som følge av at VC-redistribuerbare filer ikke er riktig installert.

Løsning 1: Oppgrader til den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Oppgrader til den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Du blir bedt om å oppdatere når du åpner Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på nytt. Du vil motta en oppdateringspåminnelse om 24 timer hvis du ikke starter programmet på nytt. Klikk på Oppdater for å laste ned og installere den nyeste versjonen, og start deretter appen på nytt.

Se Bruk Creative Cloud-programmet til å administrere programmer og tjenester for mer informasjon.

Løsning 2: Reinstaller filene ved å kjøre vcredist_x64.exe-filene.

Du kan reinstallere filene ved å kjøre vcredist_x64.exe-filene på følgende steder. Bruk Windows Explorer for å navigere til følgende steder på datamaskinen din.

Kjør vcredist_x64.exe på følgende steder for å løse dette problemet:

\Programfiler (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSync\customhook\vcredist_x64.exe

\Programfiler (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSyncV1\customhook\vcredist_x64.exe