Feil: "Mangler msvcp110.dll-fil"

Finn ut hvordan du løser feilen "Mangler msvcp110.dll-fil", som kan oppstå når du åpner en Adobe Creative Cloud-applikasjon.

Feil: Feilmeldingen "Mangler msvcp110.dll-fil" vises når du forsøker å åpne et Adobe-program.

Når du starter 64-bits versjoner av enkelte Adobe-applikasjoner (deriblant Photoshop, Illustrator og Premiere Pro), får du beskjed om at filen msvcp110.dll mangler. Denne feilen oppstår fordi de VC-redistribuerbare filene ikke er riktig installert på datamaskinen.

Løsning 1: Oppgrader til den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Oppgrader til nyeste versjon av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Du blir bedt om å oppdatere når du åpner Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på nytt. Du vil motta en oppdateringspåminnelse om 24 timer hvis du ikke starter applikasjonen på nytt. Velg Oppdater for å laste ned og installere den nyeste versjonen, og start deretter applikasjonen på nytt.

Løsning 2: Reinstaller filene ved å kjøre vcredist_x64.exe-filene.

Reinstaller filene ved å kjøre filene vcredist_x64.exe.

1. Last ned følgende kjørbare fil under delen "Visual Studio 2015, 2017, 2019 og 2022" på denne siden: x64: vc_redist.x64.exe.

2. Kjør den nedlastbare kjørbare filen.

3. Start datamaskinen på nytt.

4. Åpne Adobe-applikasjonen.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet