Hvis du ikke lenger har installasjonsmediene til Acrobat 2017, kan du laste ned erstatnings-installasjonsprogramer fra denne siden.

Du må ha Acrobat 2017-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen.

Merk:

For å finne serienumrene for de registrerte produktene dine, logg på Adobe ID-kontoen din. Du kan også se Finn serienummeret ditt.

For å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet klikker du på passende nedlastingskobling nedenfor. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjonsprogrammet for å starte installasjonen.

Acrobat Pro 2017

For Windows For Mac OS
Last ned (701 MB, flerspråklig installasjonsprogram*) Last ned (746 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Acrobat Standard 2017

For Windows For Mac OS
Last ned (701 MB, flerspråklig installasjonsprogram*) Ikke tilgjengelig

* Flerspråklig installasjonsprogram; klikk her for å se listen over støttede språk

UE engelsk

IE engelsk

Fransk

Fransk-kanadisk

Tysk

Japansk

Spansk

NA spansk

Italiensk

Nederlandsk

Svensk

Kinesisk tradisjonell

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk