Hvis du ikke lenger har installasjonsmediene for Acrobat 2017, kan du laste ned de aktuelle installasjonsprogramene fra denne siden. Du må ha Acrobat 2017-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen. (Hvis du trenger annen nedlastings- og installasjonsrelatert hjelp, klikker du på den aktuelle koblingen ovenfor.)

Merk:

For å finne serienumrene for de registrerte produktene dine, logg på Adobe ID-kontoen din. Du kan også se Finn serienummeret ditt.

For å laste ned Acrobat-installasjonsprogrammet klikker du på passende nedlastingskobling nedenfor. Etter at nedlastingen er fullført, følg installasjonsinstruksjonene nedenfor for å starte installasjonen.

Acrobat Pro 2017

Merk:

Hvis du allerede har installert Acrobat, velger du Hjelp > Se etter oppdateringer for å oppdatere programmet til den nyeste versjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Oppdatere en Adobe Acrobat-installasjon manuelt.

For Windows For Mac OS (v10.12 og nyere)
Last ned (727 MB, flerspråklig zip-filinstallasjonsprogram*) Last ned (668 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)
For Mac OS (v10.11 eller tidligere)
Laste ned (712 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Acrobat Standard 2017

Merk:

Hvis du allerede har installert Acrobat, velger du Hjelp > Se etter oppdateringer for å oppdatere programmet til den nyeste versjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Oppdatere en Adobe Acrobat-installasjon manuelt.

For Windows For Mac OS
Last ned (727 MB, flerspråklig zip-filinstallasjonsprogram*) Ikke tilgjengelig

Installasjonsinstruksjoner

For Windows For Mac OS
  1. Last ned zip-filen og kopier den til hvilken som helst mappe på datamaskinen.
  2. Pakk ut zip-filen.
  3. Gå til Setup.exe-filen.
    Hvis du for eksempel har kopiert og trukket ut zip-filen til Adobe-mappen på skrivebordet ditt, vil mappehierarkiet være: C:\Brukere\<brukernavn>\Skrivebord\Acrobat_2017_Web_WWMUI\Adobe Acrobat\Setup.exe
  4. For å starte installasjonen, dobbeltklikker du på Setup.exe-filen.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen:
Merk: Ikke kjør Setup.exe-filen fra zip-filen til installasjonsprogrammet, da det kan oppstå feil under installasjonen.
  1. Dobbeltklikk på den nedlastede DMG-filen for å installere Acrobat-installasjonsvolum.
  2. Åpne montert Acrobat-installasjonsvolum.
  3. Gå til Acrobat DC installer.pkg i volumet og kjør det.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen:

UE engelsk

IE engelsk

Fransk

Fransk-kanadisk

Tysk

Japansk

Spansk

NA spansk

Italiensk

Nederlandsk

Svensk

Kinesisk tradisjonell

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk