Last ned Acrobat 2017

Last ned installasjonsprogrammet for Acrobat Pro 2017 eller Standard 2017 nedenfor. Du må ha serienummeret ditt for å fullføre installasjonen. (Hvis du trenger annen installasjonsrelatert hjelp, klikker du på den aktuelle koblingen ovenfor.)

Se Finn serienummeret ditt for å finne serienumrene til de registrerte produktene dine.

Acrobat Pro 2017

Merk:

Hvis du allerede har installert Acrobat, velger du Hjelp > Se etter oppdateringer for å oppdatere programmet til den nyeste versjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Oppdatere en Adobe Acrobat-installasjon manuelt.

For Windows For Mac OS (versjon 10.12 og nyere)
Last ned (728 MB, flerspråklig installasjonsprogram*) Last ned (667 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)
For Mac OS (v10.11 eller tidligere)
Last ned  (712 MB, flerspråklig installasjonsprogram*)

Acrobat Standard 2017

Merk:

Hvis du allerede har installert Acrobat, velger du Hjelp > Se etter oppdateringer for å oppdatere programmet til den nyeste versjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Oppdatere en Adobe Acrobat-installasjon manuelt.

For Windows

For Mac OS

Last ned (728 MB flerspråklig installasjonsprogram*)

Ikke tilgjengelig

Installasjonsinstruksjoner

For Windows

For macOS

1. Last ned zip-filen og kopier den til hvilken som helst mappe på datamaskinen.
  2. Pakk ut zip-filen.
  3. Gå til Setup.exe-filen.
    Hvis du for eksempel har kopiert og pakket ut zip-filen til "Adobe"-mappen på skrivebordet, vil mappehierarkiet være:
    C:Brukere<brukernavn>Desktop/Adobe/Acrobat_2017_Web_WWMUIAdobe Acrobat/Setup.exe

4. For å starte installasjonen, dobbeltklikker du på Setup.exe-filen.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.
Merk: Ikke kjør Setup.exe-filen direkte fra zip-filen uten å pakke den ut. Det kan føre til feil under installasjonen.
  1. Dobbeltklikk på den nedlastede DMG-filen for å installere Acrobat-installasjonsvolumet.
  2. Åpne montert Acrobat-installasjonsvolum.
  3. Gå til Acrobat DC installer.pkg i volumet, og kjør det.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

UE engelsk

IE engelsk

Fransk

Fransk-kanadisk

Tysk

Japansk

Spansk

NA spansk

Italiensk

Nederlandsk

Svensk

Kinesisk tradisjonell

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk