Installasjonsveiledning for Adobe Sign for Salesforce-pakke, versjon 21

Oversikt

Adobe Sign for Salesforce fungerer fra alle nettlesere og mobilenheter. Appen er tilgjengelig fra AppExchange og støtter følgende Salesforce-utgaver:

• Professional
  • Enterprise
  • Unlimited
  • Developer
  • Ultimate

Få umiddelbare fordeler for dokument- og signaturarbeidsflyter:

• Spar tid og penger ved å eliminere vanlig postgang, venting på grunn av åpningstider og faks
  • Send kontrakter til elektronisk signering eller godkjenning direkte fra Salesforce, tilgang i sanntids kontraktshistorikk og visning avlagrede kontrakter fra hvilket som helst objekt
  • Spor avtaler i sanntid på tvers av organisasjonen, og få i tillegg oppdateringer med Chatter når avtaler vises, signeres, kanselleres eller avvises
  • Bruk eSign på mer enn 20 språk og støtt sending av faks tilbake på mer enn 50 steder over hele verden
  • Flett Salesforce-data inn i dokumenter før sending og tilordne signeringsdata tilbake til Salesforce-objekter – automatisk og sømløst
  • Opprette gjenbrukbare avtalemaler for sendealternativer og aktiver ettklikks Send til signering-knapper for å sende tilpassede avtaler fra hvilket som helst Salesforce-objekt
  • Innebygde integrasjoner med Conga Composer, Apttus, Selectica, Drawloop, Zuora, Emptoris og flere
  • Alle Adobe Sign-objekter og -sider i Salesforce er oversatt til alle 16 språkene som støttes av Salesforce.com, slik at Salesforce-brukere kan sende og spore alle sine avtaler på sitt eget språk

Forutsetninger

Det er noen få forutsetninger du må være oppmerksom på, og noen grunnleggende undersøkelser som vil hjelpe med å sike at distribusjonen går smertefritt.

Før du laster ned pakken, kontakter du kundestøtteteamet for Adobe Sign for å:

• Sikre at Adobe Sign-kontoen er riktig klargjort i Salesforce-kanalen
  • Kontrollere at riktig bruker-ID (e-postadresse) er angitt som administrator i Adobe Sign-systemet
  • Angi alle eide domener som brukerne kan bruke i e-postadressene (ikke inkluder offentlige domener som gmail.com, yahoo.com og så videre)
  • Hente en liste over alle brukere i Adobe Sign-systemet som bruker domenene du eier
    • Det kan hende du må be om at gyldige brukere flyttes til Adobe Sign-kontoen
    • Det er viktig at e-postadressene for brukeren i Adobe Sign samsvarer med den primære e-postadressen til brukeren. Hvis de ikke samsvarer, må e-postverdien i Adobe Sign endres.

I Salesforce-miljøet er det et par forhold å legge merke til:

• Deaktiver all popup-blokkering under installering/konfigurering.
  • Adobe Sign for Salesforce krever at du aktiverer informasjonskapsler i nettleseren. Kontroller også at informasjonskapsler fra tredjepart er aktivert siden det kreves i enkelte nettlesere
  • Mitt domene må ære aktivert for å bruke Adobe Sign i Lightning-miljøet.
  • Gå til Oppsett > Innstillinger > Sikkerhet > Øktinnstillinger og sørg for følgende:
    • Lås økter til IP-adressen de opprinnelig kommer fra er deaktivert
  • Lisensiering – Adobe Sign-brukere og -administratorer må tildeles en gyldig lisens for å bruke tjenesten.
  • Filbegrensninger – Filopplastingsstørrelsen er begrenset til ~700 kB i Salesforce Lightning. Du kan konfigurere Salesforce til å sende dokumenter på opptil 9 MB fra biblioteket i bakgrunnen (se Konfigurere Salesforce for å sende store dokumenter). For de fleste administratorer er det lurt å konfigurere dette tidlig.

Nettlesere som støttes

Nettlesere

Støttes

Begrensninger

Microsoft® Edge

Ja

Ja

Google Chrome™

Ja

Nei

Mozilla® Firefox®

Ja

Nei

Apple® Safari®

Ja

Nei

Kjente problemer med Microsoft Edge:

• Salesforce-administratorer vil ikke kunne starte oppsettveiviseren i Edge-nettleseren.

Kjente problemer

Det er et kjent problem for kunder som har aktivert kontodeling for Adobe Sign-kontoen.

Når kontodeling er aktivert, vil ikke brukere som ikke er part i avtalen, kunne vise avtalen (i Salesforce-miljøet), hvis ikke:

• Avtalen ble opprettet fra en delt biblioteksmal i Adobe Sign-biblioteket
  • Biblioteksmalen er delt på en måte som omfatter brukeren. Enten:
    • Delt for alle brukere i kontoen
    • Delt på gruppenivå, der avsender og leser er i samme gruppe

Avtalen fremdeles kan vises i Adobe Sign-miljøet.

Kundestøtte for Adobe Sign

Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, åpner du en sak hos kundestøtte for Adobe Sign, eller du kan kontakte din utpekte Success-leder.

Installere Adobe Sign for Salesforce v21

Ny kundetesting og førstegangsinstallering – Hvis Adobe Sign for Salesforce er nytt for deg, kan du prøve å installere og begynne å sende testavtaler i løpet av minutter.  Den grunnleggende installeringen for å få funksjonalitet tar bare 15 minutter

Eksisterende kunder som oppgraderer fra tidligere versjoner – Vi oppfordrer kunder på det sterkeste å oppgradere til den nyeste versjonen av pakken for å dra nytte av de nyeste funksjonene og også få den beste støtten. Se oppgraderingsveiledningen for å finne mer informasjon hvis du oppgraderer til Adobe Sign for Salesforce v21.x fra en tidligere versjon.

Lightning Experience støttes fullt ut av den nye Adobe Sign-pakken, og disse instruksjonene er skrevet for Lightning-grensesnittet.

Viktige merknader om Sandbox-testing

Når du tester i en Sandbox-organisasjon i Salesforce, hender det ofte at du ikke bruker en virkelig e-postadresse som du har tilgang til. (som bruker@company.com.sandboxname) Hvis det er tilfelle, anbefaler vi på det sterkeste at du bytter Sandbox-adressen i Salesforce til en virkelig e-postadresse før du begynner å teste slik at Adobe Sign-kontoen knyttes til en virkelig e-postadresse. Hvis du ikke gjør det, kan det bli problematisk hvis du ønsker å endre e-postadressen senere når du flytter til Produksjon siden Adobe Sign-kontoen vil være knyttet til en e-postadresse som ikke finnes, og kan derfor ikke verifiseres for å gjøre endringer i e-postadressen.

Installere Adobe Sign-pakken

Du må ha en Salesforce-konto for å kunne installere Adobe Sign-pakken. Hvis du ikke har det, kan du opprette en under installeringsprosessen slik det er beskrevet nedenfor:

1. Klikk her for å få tilgang til Adobe Sign-programpakken i Salesforce AppExchange.
  2. Klikk på Få det nå-knappen.
  3. Velg riktig alternativ for pålogging.
    • Hvis du allerede har en Salesforce-konto, velger du Fortsett som gjest.
      • Angi legitimasjonen når du blir bedt om det
    • Hvis du ikke har en konto, velger du Jeg har ingen pålogging.
      • Du blir bedt om å opprette en Salesforce-konto.
      • Når du er ferdig, gjentar du trinn 1 og 2 for å logge på med legitimasjonen.
Installeringsalternativer

4. Når du blir bedt om det, velger du hvilket miljø å installere i, Produksjon eller Sandbox

5. Se gjennom installasjonsinformasjonen og vilkårene og betingelsene:

• Merk av for vilkår og betingelser for å bekrefte at du har lest og godtar betingelsene
  • Klikk på Bekreft og installer for å starte installasjonsprosessen.
Bruksvilkår

6. Når du blir bedt om å logge på Salesforce-organisasjonen, angir du brukernavnet og passordet og klikker deretter på Logg på Salesforce.

7. Når Installer Adobe Sign-siden vises

• Velg Installer for alle brukere
  • Klikk på Installer
Installer for alle brukere

8. Hvis popup-vinduet Godkjenn tilgang for tredjeparter vises:

• Merk av for Ja, gi tilgang til nettsteder fra tredjepart slik at Salesforce får sikker tilgang til Adobe Sign
  • Klikk på Fortsett for å starte installeringen.
Gi tilgang til tredjeparter

9. Under importprosessen vises en varselside som angir at dette vil ta litt tid

• Klikk på Ferdig for å fortsette.

Når installeringen er fullført, vil du motta et e-postvarsel om at pakken er installert. Du kan kontrollere dette ved å sjekke Oppsett > Plattformverktøy > Apper > Installerte pakker

Den installerte pakken viser installasjonsinformasjonen.

Den installerte pakken

Konfigurering etter installering (påkrevd)

Noen få enkle konfigurasjonstrinn må utføres før du kan begynne å sende Adobe Sign-avtaler fra Salesforce. Disse trinnene er beskrevet nedenfor.

Ta i bruk Adobe Sign.tillatelsessett slik det er nødvendig

Adobe Sign installerer fire tillatelsessett for å legge til rette for tildeling av feltnivåtilgang i tilpassede objekter:

• Adobe Sign-bruker – Minimumstillatelsene som kreves for en avsenderbruker av Adobe Sign for Salesforce. Inkluderer begrenset tilgang til de nødvendige komponentene som er inkludert i den administrerte pakken: objekter, felt, faner, klasser og sider
  • Adobe Sign-fellesskapsbruker – Minimumstillatelsene som kreves for en avsenderbruker av Adobe Sign for Salesforce
    • Inkluderer begrenset tilgang til de nødvendige komponentene som er inkludert i den administrerte pakken: objekter, felt, faner, klasser og sider
  • Adobe Sign-administrator – Minimumstillatelsene som kreves for en administratorbruker av Adobe Sign for Salesforce. Inkluderer full tilgang til alle komponentene som er inkludert i den administrerte pakken: objekter, felt, faner, klasser og sider.
  • Adobe Sign-integrasjonsbruker – Alle nødvendige tillatelser for en integrasjonsbruker av Adobe Sign for Salesforce. Inkluderer all administratortilgang samt tilgang til alle data i organisasjonen.

Tildel deg selv og alle andre administratorer med full tilgang tillatelsessettet Adobe Sign-integrasjonsbruker.

Alle brukere av Adobe Sign-pakken må ha Adobe Sign-bruker tatt i bruk før de kan bruke tjenesten.

permission_sets

Start installeringsveiviseren for Adobe Sign

1. Klikk på Appstarter øverst til venstre, og klikk deretter på Adobe Sign-appen for å åpne en visning med Adobe Sign-fanene synlige.
2_navigate_to_adobesignobjects

2. Klikk på fanen Adobe Sign-administrator for å starte installeringsveiviseren

3_adobe_sign_admintab

3. I “Trinn 1: Koble Adobe-kontoen din til Salesforce” i oppsettveiviseren, velger du det som er riktig:

• Logg på Adobe – Du blir bedt om å logge på Adobe Sign.
    • Logg på som Adobe Sign-administratorbruker.
    • Gi tilgang hvis du blir spurt om det.
    • Du skal motta en melding med teksten Vellykket! Du har nå autorisert Adobe-kontoen din.
  • Registrer deg for en gratis prøvekonto Det åpnes et nytt nettleservindu der du blir bedt om å opprette en ny konto. Når du har opprettet kontoen, må du lukke nettlesersiden, gå tilbake til Salesforce-siden og velge “Logg på Adobe” for å fortsette.
Koble til kontoen din

Merk:

Det anbefales på det sterkeste at du lar avmerkingsboksen Generer eksempelavtalemaler være aktivert siden disse malene er nyttige når du skal forstå og konfigurere datatilordning og kundeportaler.

4. Klikk på Neste i varselet om at trinn 1 er fullført.

5. I "Trinn 2: Aktiver automatiske statusoppdateringer for Adobe Sign" klikker du på Aktiver-knappen.

• Når du blir spurt om du vil gi tilgang til Adobe Sign, klikker du på Tillat.

• Det skal vises en melding med følgende: Vellykket! Du har aktivert Automatiske statusoppdateringer for kontoen.

6. Klikk på Neste nederst på siden for å fortsette.

7. Når installeringsveiviseren viser Gratulerer! Installeringen er fullført, klikker du på Ferdig. Nå kan du begynne å bruke Adobe Sign for Salesforce.

Gratulerer! Du har installert og konfigurert Adobe Sign for Salesforce.

Etter førstegangsinstalleringen kan du bruke fanen Adobe Sign-administrator til å få tilgang til avanserte Adobe Sign-funksjoner, kontooppsett og andre ressurser.

Merk:

• Hvis du støter på problemer når du sender avtaler, kan du kontakte Adobes kundestøtte for å forsikre deg om at Adobe Sign-kontoen er i riktig kanal for Salesforce-integrasjonen, noe som er standard for Salesforce-brukere.
  • Hvis du bruker Salesforce Professional Edition, må du fullføre installeringen ved å følge tilleggstrinnene i delen Adobe Sign for Salesforce Professional Edition – Ekstra installeringstrinn.

Legg til avtaleobjektet i sideoppsett

Du kan forbedre brukervennligheten til Adobe Sign ved å legge til avtaleobjektet i sideoppsettene som brukerne samhandler mest med når de sender dokumenter til signering.

1. Fra fanen Adobe Sign-administrator klikker du på koblingen Send til signering-komponenter.
  2. Det vises et overlegg som lar deg velge ett av fem standardsideoppsett: Konto, Salgsmulighet, Kontrakt, Salgsemne og Kontakt.  Velg sideoppsettet du vil endre.
6_install_the_agreementobjecttoapagelayout

Når objektsiden lastes inn:

3. Klikk på Sideoppsett-alternativet til venstre

4. Velg sideoppsettet du vil redigere.

Kontakt-sideoppsett

3. Klikk på Relaterte lister i menyen til venstre, og dra og slipp Avtaler-objektet til ønsket plassering i sideoppsettet.

Legg til avtaleobjektet fra Relaterte lister

4. Klikk på Lagre.

Når avtaleobjektet er på plass, kan du lett se alle avtaler som er relatert til Salesforce-objektet, eller sende nye avtaler direkte fra den relevante posten.

Kontakt med avtale vedlagt

Valgfrie konfigurasjoner etter installering

Det som følger, er de valgfrie konfigureringene som vil flytte installasjonen fra funksjonell til verdifull. Adobe Sign tillater en lang rekke konfigurasjonsalternativer, og resten av dette dokumentet beskriver de mest brukte justeringene. De minst vanlige (les: situasjonsmessig verdifulle) konfigurasjonene finnes i Advanced Configuration guide (Avansert konfigurasjonsveiledning).

Aktivere delegatorroller for mottakere

Merk:

Delegatorroller støttes bare i Lightning-miljøet

Delegatorroller er en plassholder for situasjoner der du vet at noen må samhandle med avtalen, men du ikke vet hvem det skal være på tidspunktet du sender avtalen.  Delegatorer forventes ikke å handle, så det er ingen felt tilgjengelige for dem når de mottar dokumentet.  Når de har delegert avtalen, vil de delegerte ha full tilgang til alle feltene som gjelder for deres tilgang.

Det er delegatoralternativer for alle fem standardroller (underskriver, godkjenner, godtaker, skjemautfyller og sertifisert mottaker).

Slik aktiverer du delegatorrollene:

1. Gå til Oppsett > Plattformverktøy > Tilpasset kode > Tilpassede innstillinger
    • Dette laster inn siden Tilpassede innstillinger.
  2. Klikk på etiketten Innstillinger for Adobe Sign
    • Siden Innstillinger for Adobe Sign lastes inn
Innstillinger for Adobe Sign

3. Klikk på Behandle-knappen.

Behandle-knapp i innstillinger for Adobe Sign

4. Klikk på Ny (eller Rediger hvis du har konfigurert innstillinger tidligere)

• Siden Innstillinger for Adobe Sign lastes inn
Ny-knapp i innstillinger for Adobe Sign

5. Finn verdiene du vil justere, med “Finn”-funksjonen du liker best (cmd/ctrl + f).

De tilgjengelige verdiene for delegatorroller er:

• Aktiver delegert godtakerrolle: Trengs når du vil delegere en Godtaker-rolle.
  • Aktiver Delegert sertifisert mottaker-rolle: Trengs når du planlegger å delegere en sertifisert mottaker.
  • Aktiver Delegert skjemautfyller-rolle: Brukes når du må delegere en Skjemautfyller-rolle.
  • Aktiver Deleger godkjennerrolle for mottaker: Nødvendig når du planlegger å delegere til godkjennere
  • Aktiver Deleger underskriverrolle for mottaker: Nødvendig når du planlegger å delegere til underskrivere
Innstillinger for delegatorer

6. Klikk på Lagre.

Legge til avtaler i andre Salesforce-objekter

Du kan knytte Adobe Sign-avtaler til Salesforce-objekter du selv velger (standardobjekter eller tilpassede objekter). Det gjør at du kan opprette avtaler som er koblet til de objektene, og som viser alle avtaler som er relatert til et objekt, på det objektets side.

Instruksjonene nedenfor beskriver hvordan du knytter avtaler til et Bestilling-objekt, men du kan bruke samme fremgangsmåte for alle andre typer objekter i Salesforce-organisasjonen din.

1. Gå til Oppsett > Plattformverktøy > Objekter og felt > Objektbehandling.
  2. Klikk på Avtale-objektet.
  3. Klikk på koblingen Felt og relasjoner til venstre på siden.
  4. Klikk på New-knappen.
Opprett objekter > Avtale

5. I trinn 1. Velg felttypen, velg Slå opp relasjon og klikk på Neste

Lookup Relationship

6. I trinn 2. Velg det relaterte objektet, velg ditt objekt (Bestilling i dette eksempelet) fra nedtrekkslisten og klikk på Neste

7. I trinn 3. Skriv inn etiketten og navnet på oppslagsfeltet, skriv inn et Feltnavn og klikk på Neste.

enter_a_field_name

8. Klikk på Neste i trinn 4 og trinn 5.

9. I trinn 6. Legg til tilpassede relaterte lister, pass på at alternativet Legg til relatert liste er aktivert, og klikk deretter på Lagre.

Alternativet legg til relatert liste

Avanserte identitetsgodkjenningsmetoder

Juridisk er godkjenning til en e-postkonto (og derfor signerings-URL-adressen i e-postmeldingen) tilstrekkelig for å registrere en bindende signatur. I mange tilfeller er imidlertid godkjenning med to faktorer ønskelig for å godkjenne underskriverens identitet. Adobe Sign har fire metoder for godkjenning med to faktorer for identitetsverifisering (kunder i USA har fem alternativer når KBA er inkludert):

• Passord – Mottakere oppgir et passord for å vise og signere avtalen.
    • Passord må kommuniseres til mottakere separat
    • Aktivert som standard
  • Sosial identitet – Mottakere bekrefter identiteten med Facebook, Google, LinkedIn eller en annen tjeneste før de kan vise og signere.
    • Deaktivert som standard
  • Telefongodkjenning – Mottakere mottar en automatisert tekstmelding (SMS) eller en telefonsamtale med den nødvendige koden.
    • Kostnader per transaksjon påløper
    • Deaktivert som standard
  • Kunnskapsbasert godkjenning – Mottakere besvarer spørsmål som er hentet fra offentlig tilgjengelige databaser for å bekrefte identiteten sin.
    • Kostnader per transaksjon påløper
    • Gjelder bare for underskrivere i USA
    • Deaktivert som standard
  • Godkjenning med myndighetsutstedt ID – Mottakere sender et bilde av et pass eller annen myndighetsutstedt ID/førerkort.
    • Kostnader per transaksjon påløper
    • Må være aktivert av din kundeansvarlige i Adobe Sign-systemet.
    • Deaktivert som standard

Det er to konfigurasjonsalternativer å vurdere:

• Hvilke (hvis noen) metoder for godkjenning med to faktorer ønsker du å aktivere?
    • Husk på at det er knyttet kostnader til både Telefon-, KBA- og Myndighetsutstedt ID-godkjenning, så de bør ikke aktiveres med mindre det finnes en kontrakt som tillater denne bruken.
  • Ønsker du at alle underskrivere alltid skal bruke samme bekreftelsesmetode, eller vil du angi bekreftelse for hver enkelt mottaker?
    • “Interne” vs. “eksterne” signeringsmetoder er også tillatt. Adobe Sign klassifiserer alle e-postadresser som er inkludert i Adobe Sign-kontoen, som interne underskrivere, mens e-postadresser som ikke er i kontoen, er eksterne.
    • Anbefales på det sterkeste hvis du bruker en betalt godkjenningsmetode og må innhente interne kontra-signaturer.

Aktivere avanserte identitetsgodkjenningsmetoder (Adobe Sign)

Først må du aktivere alternativene i Adobe Sign-kontoen.  Det gjør du slik:

1. Logg på Adobe Sign med bruker-ID for kontoadministrator.
  2. Gå til Konto > Kontoinnstillinger > Send-innstillinger > Identitetsgodkjenningsmetoder.
Gå til Konto > Kontoinnstillinger > Send-innstillinger.

3. Merk av for alternativene du vil aktivere.

4. Klikk på Lagre.

Aktivere avanserte identitetsgodkjenningsmetoder (Salesforce)

Slik justerer du tilgjengelige godkjenningsmetoder i Salesforce:

1. Gå til Oppsett > Plattformverktøy > Tilpasset kode > Tilpassede innstillinger
    • Dette laster inn siden Tilpassede innstillinger.
  2. Klikk på etiketten Innstillinger for Adobe Sign
    • Siden Innstillinger for Adobe Sign lastes inn
Innstillinger for Adobe Sign .

3. Klikk på Behandle-knappen.

Innstillinger for Adobe Sign-side og Behandle-knapp

4. Klikk på Ny (eller Rediger).

Innstillinger for Adobe Sign-side – Ny-knapp

5. Finn verdiene du skal justere, med “Finn”-funksjonen du liker best (cmd/ctrl + f)

Metode

Innstilling

Standard

Passord

Skjul signeringspassord

Deaktivert

Sosial

Deaktiver bekreftelse av sosial identitet

Aktivert

Telefon

Aktiver telefongodkjenning

Deaktivert

KBA

Deaktivert kunnskapsbasert

Aktivert

Myndighets-ID Aktiver Godkj. med myndighetsutstedt ID Deaktivert

6. Når du har gjort endringene, klikker du på Lagre.

Aktivere avansert identitetsgodkjenning per mottaker (Adobe Sign)

Kunder som implementerer godkjenning med to faktorer, vil sannsynligvis ønske å aktivere separate metoder for underskriveridentitet slik at det ikke kreves like mye av de interne underskriverne.

De konfigurerbare innstillingene er på samme sted som bekreftelsesmetodene.

Først må du aktivere alternativene i Adobe Sign-kontoen.  Det gjør du slik:

1. Logg på Adobe Sign med bruker-ID for kontoadministrator.
  2. Gå til Konto > Kontoinnstillinger > Send-innstillinger > Identitetsgodkjenning for interne mottakere.
Gå til Konto > Kontoinnstillinger > Send-innstillinger.

3. Merk av for Aktiver forskjellige identitetsgodkjenningsmetoder for interne mottakere.

4. Merk av for bekreftelsesalternativene du vil tillate for interne underskrivere.

5. Klikk på Lagre.

Aktivere forskjellige identitetsgodkjenningsmetoder for interne mottakere (Salesforce)

Slik justerer du tilgjengelige godkjenningsmetoder i Salesforce:

1. Gå til Oppsett > Plattformverktøy > Tilpasset kode > Tilpassede innstillinger
    • Dette laster inn siden Tilpassede innstillinger.
  2. Klikk på etiketten Innstillinger for Adobe Sign
    • Siden Innstillinger for Adobe Sign lastes inn
Innstillinger for Adobe Sign

3. Klikk på Behandle-knappen.

Innstillinger for Adobe Sign-side og Behandle-knapp

4. Klikk på Ny (eller Rediger).

• Siden Innstillinger for Adobe Sign lastes inn.
Innstillinger for Adobe Sign-side – Ny-knapp

5. Finn verdiene du skal justere, med “Finn”-funksjonen du liker best (cmd/ctrl + f):

• Aktiver separate metoder for underskriveridentitet – Merk av i denne boksen for å aktivere forskjellige metoder for identitetsbekreftelse for mottakere i Adobe Sign-kontoen din vs. mottakere utenfor Adobe Sign-kontoen. Du kan for eksempel kreve at en kunde bekreftes med kunnskapsbasert identitet før signering av dokumentet, men kreve at salgslederen din ikke trenger bekreftelse med to faktorer.
  • Aktiver identitetsbekreftelse per underskriver – Aktiver denne innstillingen for å tillate at hver underskriver har forskjellig metode for identitetsbekreftelse. (f.eks. passord, telefon, sosial identitet, KBA, myndighetsutstedt ID).
    • Hvis både Separat- og Per underskriver-metodene er aktivert, er Per underskriver virkemåten som brukes.

6. Klikk på Lagre når du er ferdig.

Adobe Sign for Salesforce - Professional Edition

Hvis du bruker Salesforce Professional Edition, må du passe på å følge instruksjonene i de neste delene etter at du har fullført trinnene for standardinstallasjonen.

Legge til felt i sideoppsettet “Avtaleoppsett Professional”

1. Gå til Oppsett > Plattformverktøy > Objekter og felt > Objektbehandling.
  2. Velg Avtale-etiketten til venstre i vinduet.
  3. Velg Sideoppsett på venstre side.
  4. Klikk på sideoppsettnavnet Avtaleoppsett Professional.
Opprett objekter > Avtale

5. Med Felt valgt klikker du og drar og slipper hvert av følgende felt til sideoppsettet:

• Mottaker (bruker)
  • Tilleggsmottaker 1 (bruker)
  • Tilleggsmottaker 2 (bruker)
  • Tilleggsmottaker 3 (bruker)
  • Aktiver automatiske påminnelser
  • Mottakeradresse
  • Flett

6. Klikk på Lagre-knappen.

Legge til felt i Mottaker-oppsettet

Legge til felt i Mottakere-sideoppsettet

1. Gå til Oppsett > Plattformverktøy > Objekter og felt > Objektbehandling.
  2. Velg Mottaker-etiketten til venstre i vinduet.
  3. Velg Sideoppsett på venstre side.
  4. Klikk på oppsettnavnet Oppsettside for EchoSign-mottaker.
  5. Med Felt valgt klikker du og drar og slipper hvert av følgende felt til sideoppsettet:
  • Avtale
  • Kontakt
  • E-postadresse
  • Salgsemne
  • Bestillingsnummer
  • Personkonto
  • Mottakertype
  • useEmailAddress
  • Bruker
  • Flett

6. Klikk på Lagre-knappen.

Ting å ta hensyn til

Adobe Sign-konfigurasjoner

Alle de tilpassede objektene som leveres i Adobe Sign for Salesforce, er satt til Privat tilgang på organisasjonens standardnivåinnstilling.  Dette er for å sikre riktig nivåsikkerhet i samsvar med Salesforces retningslinjer for sikkerhet.

Administratorer bør lese gjennom og forstå Postnivådeling (og andre tillatelsesmodeller) i Salesforce. Denne Trailhead er nyttig hvis du trenger en oppdatering.

Hvis forretningskravene dine muliggjør et mindre restriktivt miljø, kan det oppnås:

• Gå til Oppsett > Sikkerhet > Innstilling for deling
  • Endre delingstillatelsen til “Felles lesing/skriving” for objektene i samsvar med dine krav.
  • Klikk på Lagre når du er ferdig.

Å endre objekter til Felles tilgang betyr at posten kan vises/redigeres av alle godkjente brukere.

Vi anbefaler å bruke rollehierarki, grupper, profiltillatelse, tillatelsessett osv. til dette formålet i stedet for å endre den organisasjonsdekkende standarden.

Salesforce-kontroller

Innstillingene nedenfor er ikke spesifikke for Adobe Sign for Salesforce-applikasjonen, men de er ressurser som brukes.

Siden alle endringer til disse innstillingene gjelder for hele organisasjonen (inkludert andre apper som er installert i organisasjonen, samt tilpasset kode), ønsker ikke Adobe Sign å overstyre administratorens konfigurerte innstilling.

Vi anbefaler imidlertid å aktivere disse innstillingene av følgende årsaker:

Clickjacking-angrep bruker vanligvis en kombinasjon av stilark, iframes og skjemaelementer til å overbevise brukere om at de samhandler med en uskyldig side, mens de i stedet skriver inn i eller klikker på en usynlig ramme som er kontrollert av en angriper.

Et vellykket clickjacking-angrep kan omgå beskyttelser for forfalskede forespørsler på tvers av nettsteder (CSRF) som forsøker å bekrefte transaksjoner med brukeren og som resulterer i en uønsket transaksjon.

Dette kan hindres ved å endre innstillinger for øktsikkerhet og aktivere:

• Aktivere clickjack-beskyttelse for Oppsett-sider
  • Aktivere clickjack-beskyttelse for andre Salesforce-sider enn Oppsett-sider
  • Aktivere clickjack-beskyttelse for Visualforce-sider for kunder med standardoverskrifter
  • Aktivere clickjack-beskyttelse for Visualforce-sider for kunder med overskrifter deaktivert

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.securityImplGuide.meta/securityImplGuide/admin_sessions.htm#SLS_s1

Hvis ikke HttpOnly-attributtet er angitt for en informasjonskapsel, kan en angriper bruke JavaScript fra klientsiden til et skript-angrep på tvers av nettsteder og fange opp informasjonskapselens verdi via det injiserte skriptet.

Vær opmerksom på at restriksjonene som håndheves av HttpOnly-attributtet, kan potensielt omgås i enkelte tilfeller, og at tallrike andre alvorlige angrep kan leveres av skript-injisering fra klientsiden, ved siden av enkelt tyveri av informasjonskapsler.

Dette kan hindres ved å endre innstillinger for øktsikkerhet og aktivere Krev HttpOnly-attributtet.

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.securityImplGuide.meta/securityImplGuide/admin_sessions.htm#SLS_s1

Denne innstillingen kommanderer webklienten (dvs. nettleseren) til å sikre at alle etterfølgende forespørsler tvinges til å bruke HTTPS, og derved bidra til å hindre "man-in-the-middle"-angrep som kan oppstå hvis brukeren eller programmet skulle starte noen HTTP-forespørsler.

Aktiver HSTS for nettsteder og fellesskap.

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.securityImplGuide.meta/securityImplGuide/admin_sessions.htm#SLS_s1

Vanlige problemer

Gi tilgang til tilleggsprofiler

Under installeringen kan det hende at du bare har gitt Administratortilgang til Adobe Sign for Salesforce. Hvis du må utvide tilgangen til flere brukerprofiler, kan du se dokumentasjonen for Gi profiltilgang for Adobe Sign for Salesforce.

Oppdatere e-postadresser eller passord

Passordendringer for administrator-Salesforce-konto

Hvis Salesforce-passordet eller -brukernavnet er endret for kontoen som er koblet til Adobe Sign for din Salesforce-organisasjon, må du huske på å oppdatere den slik at statusoppdateringer fortsetter å fungere riktig for avtaler i organisasjonen.

1. Gå til siden Adobe Sign-administrator og klikk på koblingen Aktiver automatiske statusoppdateringer.

Aktiver automatiske statusoppdateringer-kobling

2. Klikk på Aktiver-knappen og gi tilgang til Adobe Sign når du blir spurt om det.

Oppdatere e-postadresser for brukere i Adobe Sign

Hvis en bruker i Salesforce-organisasjonen har endret e-postadresse, må den brukerens e-postadresse også endres i Adobe Sign.

Adobe Sign-brukere kan endre sine egne e-postadresser. Brukere kan finne informasjon om hvordan de endrer e-postadresse, i Hjelp for Adobe Sign, ved å klikke her.

Adobe Sign-kontoadministratorer kan også endre e-postadressene til brukere ved å bruke masseoppdateringsfunksjonen. Administratorer kan finne informasjon om hvordan de bruker masseoppdatering, i Hjelp for Adobe Sign, ved å klikke her.

Salgsemneoppslag i Professional- og Enterprise-utgaver mislykkes

Professional- og Enterprise-utgaver vil ikke kunne foreta et salgsemneoppslag hvis brukerens profil ikke gir tilgang til Mobil-feltet i Salgsemne-objektet.

For å korrigere:

• Gå til Oppsett > Plattformverktøy > Objekter og felt > Objektbehandling.
  • Velg Salgsemne fra listen over objekter til venstre i vinduet.
  • Velg Felt og relasjoner fra alternativene til venstre.
  • Klikk på Feltetikett for Mobil-feltet.
  • Klikk på knappen Angi sikkerhet på feltnivå.
  • Sett de aktuelle profilene til å aktivere (merke av) Synlig og Skrivebeskyttet.
  • Klikk på Lagre.