Endre e-postadressen din

Alle bruker-ID-er for Adobe Sign er knyttet til en e-postadresse. Du kan endre e-postadressen som er knyttet til bruker-ID-en for Adobe Sign. Men systemet tillater bare at én e-postadresse er knyttet til hver bruker-ID.

Hvis du endrer e-postadresse, vedvarer dokumentene og delingene.

1. Logg på kontoen din og klikk på navnet ditt øverst til høyre. Velg Min profil fra hurtigmenyen.

2. Klikk på koblingen Endre e-postadresse

Endre e-postadresse via min profil

3. Endre e-postadressen i feltene E-postadresse og Bekreft e-postadresse. Kontroller at de er like. Klikk deretter på Lagre.

4. Du bringes til en side som bekrefter at e-postadressen er endret og at en e-postbekreftelse er sendt.

Hvis du får feilmelding, kan du se om du finner en løsning i neste del.

5. Sjekk innboksen for e-postadressen du endret til, og klikk på koblingen i meldingen.

Bekreft e-postadressen