Borttagna funktioner i Dreamweaver CC 2017

Följande funktioner har tagits bort i Adobe Dreamweaver version 2017:

• Kodningsverktygsfältet har tagits bort. I stället är ett vanligt anpassningsbart verktygsfält tillgängligt i Dreamweaver CC 2017. För mer information om det nya verktygsfältet, se Översikt av verktygsfält.
  • SVN är inte längre tillgängligt från den här versionen.
  • Kortkommandon för att infoga kodfragment stöds inte längre. Du kan istället använda triggernycklar för att infoga kodfragment. Mer information finns i Återanvänd kod med fragment.
  • Panelen Historik har tagits bort.
  • I tidigare versioner av Dreamweaver visas Egendomsinspektören om fokus på sidan är på en ramuppsättning. Från den här versionen och framåt visas inte för Egendomsinspektören för ramuppsättningar.
  • Dialogrutan Nytt dokument stöder inte rutnätsalternativet Flytande. Du kan inte skapa nya flytande rutnätsdokument.
  • Dialogrutan CSS-regeldefinition i Egendomsinspektören har tagits bort.