Följ stegen nedan för att komma igång med ditt Adobe Illustrator-program.

Så här hämtar och installerar du Illustrator

laptop-download

Klicka på Ladda ned Illustrator för att påbörja hämtningen av Illustrator. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta versionen du prenumererar på när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du påbörjade en testversion eller köpte ett Adobe-program eller ett -medlemskap första gången. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning

Varför måste jag logga in för att använda Illustrator?

Du måste logga in med jämna mellanrum för att validera din licens, var 30:e dag om du har en månadsprenumeration och var 99:e dag om du har en årsprenumeration. Inloggning krävs även när Illustrator hämtas eller uppdateras. För information, se Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-program.

Kan jag installera Illustrator på en annan dator?

Du kan installera Illustrator och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera på en tredje dator måste du inaktivera programmet på en av dina andra datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns se Skriva ut ett kvitto eller en faktura.