Följ stegen nedan för att komma igång med ditt Adobe Illustrator-program.

Så här hämtar och installerar du Illustrator

ai_appicon_128

Installerar du programmet för första gången eller på en ny enhet?
Klicka på Skaffa Illustrator för datorer nedan för att börja hämta till datorn. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. Om det är första du gången du installerar ett Creative Cloud-program, installeras även Creative Cloud-datorprogram.

Du har redan tillgång till Illustrator på iPad om du är en Creative Cloud-prenumerant. Det är bara att hämta appen och ta din kreativitet till nya platser. Klicka på Skaffa Illustrator på iPad nedan för att börja hämta och följ instruktionerna på skärmen för att logga in och installera.

Behöver du hjälp med planen?

Jag köpte fel plan. Hur gör jag för att byta plan?

Lär dig hur du ändrar till en annan Adobe-plan eller ändrar lagringsutrymmet eller faktureringstakten för den nuvarande prenumerationen.

Varför måste jag logga in för att använda Illustrator?

Du måste logga in regelbundet för att validera licensen – var 30:e dag för månadsprenumeranter och var 99:e dag för årsprenumeranter. Inloggning krävs även när Illustrator hämtas eller uppdateras. Mer information finns i Logga in för att aktivera dina Adobe-program.

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du startade en testversion eller köpte ett Adobe-program eller ett -medlemskap första gången. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. För information, se Hitta och skriv ut Adobe-fakturan.