Når administratoren nulstiller indstillingerne for aktiver til Ingen begrænsninger, bliver de link, der blev delt via Adobe InDesign CC eller Adobe XD CC, før der blev anvendt begrænsninger, igen brugbare.

Baggrund

When administrators select No Public Link Sharing or Sharing Only to Domain Users in the Asset Settings, existing public links become inaccessible. Brugere med disse link kan ikke længere få adgang til det indhold, linkene henviser til. Den forventede adfærd for disse link er, at de holder op med at fungere på ubestemt tid og ikke bliver aktive igen.

Problemet er, at de link, der blev delt tidligere, bliver aktive, når begrænsningerne for deling fjernes.

Løsning

Adobe er opmærksom på problemet og arbejder på en løsning, der kommer i en fremtidig opdatering af begge programmer.