Installationsvejledning til Adobe Sign til Salesforce-pakken, version 19

Oversigt

Adobe Sign til Salesforce virker i alle browsere og på alle mobilenheder. Appen kan hentes fra AppExchange og understøtter følgende Salesforce-versioner:

• Professional
  • Enterprise
  • Unlimited
  • Developer
  • Ultimate

Høst direkte fordelene ved dine dokument- og signaturforløb:

• Spar tid og penge ved at slippe for fysisk post, dag-til-dag-levering og faxning.
  • Send kontrakter til e-underskrivelse eller godkendelse direkte fra Salesforce, se kontraktoversigter i realtid, og få vist gemte kontrakter fra ethvert objekt.
  • Spor handler i realtid på tværs af hele din organisation, og få også opdateringer med Chatter, når aftaler vises, underskrives, annulleres eller afvises.
  • eSign på over 20 sprog og understøttelse af fax back-tjeneste på over 50 sprog verden over.
  • Flet Salesforce-data sammen med dokumenter før afsendelse, og tilknyt underskriverdata tilbage til Salesforce-objekter – automatisk og ubesværet.
  • Opret genbrugelige aftaleskabeloner for afsendelsesindstillinger, og aktivér "Send til underskrivelse"-knapper for at sende brugerdefinerede aftaler fra ethvert Salesforce-objekt med ét klik.
  • Oprindelige integrationer med Conga Composer, Apttus, Selectica, Drawloop, Zuora, Emptoris og flere.
  • Alle Adobe Sign-objekter og -sider i Salesforce er oversat til over 16 sprog, der understøttes af Salesforce.com, så dine Salesforce-brugere kan sende og spore alle deres aftaler på deres eget sprog.

Krav

Der er nogle krav, du skal være opmærksom på, og noget basisregistrering, der vil hjælpe med at sikre, at din installation forløber problemfrit.

Før du downloader pakken, skal du kontakte Adobe Sign-supportteam for at:

• Sikre, at Adobe Sign-kontoen er klargjort korrekt i Salesforce-kanalen.
  • Bekræfte, at det korrekte bruger-id (mailadressen) er tildelt som administrator i Adobe Sign-systemet.
  • Angive alle de ejede domæner, som dine brugere måske anvender i deres mailadresser (medtag ikke offentlige domæner som gmail.com, yahoo.com osv.).
  • Hente en liste over alle brugere i Adobe Sign-systemet, som bruger dine ejede domæner.
    • Du skal muligvis anmode om, at gyldige brugere flyttes til din Adobe Sign-konto.
    • Det er vigtigt, at brugermailen i Adobe Sign er den samme som brugerens primære mail. Hvis ikke skal Adobe Sign-mailværdien ændres.

I Salesforce-miljøet er der et par ting at være opmærksom på:

• Adobe Sign til Salesforce kræver, at du aktiverer cookies i din browser. Kontrollér også, at tredjepartscookies er aktiveret, da dette kræves i visse browsere.
  • Mit domæne skal være aktiveret for at bruge postkomponenter (f.eks. aftalepanelet) i på siden Lightning-aftale.
  • Gå til Konfiguration > Indstillinger > Sikkerhed > Sessionsindstillinger, og sørg for, at:
    • Lås sessioner til den IP-adresse, hvorfra de opstod er deaktiveret.
  • Licensering – Adobe Sign-brugere og -administratorer skal have tildelt en gyldig licens for at kunne bruge tjenesten.
  • Filbegrænsninger – uploadstørrelsen for filer er begrænset til ca. 700 KB i Salesforce Lightning. Du kan konfigurere Salesforce til at sende dokumenter fra biblioteket på op til 9 MB i baggrunden (se Konfigurer Salesforce til at sende store dokumenter). De fleste administratorer kan med fordel konfigurere tidligt.

Understøttede browsere

Browsere

Understøttet

Begrænsninger

Microsoft® Edge

Ja

Ja

Google Chrome™

Ja

Nej

Mozilla® Firefox®

Ja

Nej

Apple® Safari®

Ja

Nej

Kendte problemer med Microsoft Edge:

• Salesforce-administratorer vil ikke kunne starte konfigurationsguiden i Edge-browseren.

Adobe Sign Support

Hvis du har spørgsmål eller brug for mere hjælp, kan du åbne en supportanmodning hos Adobe Sign Support eller kontakte din tildelte Client Success Manager.

Installér Adobe Sign til Salesforce v19

Nye kundetest og -installation for første gang – for dem, der er ikke har erfaring med Adobe Sign til Salesforce, kan du prøve at installere og starte med at sende testaftaler på bare få minutter.  Basisinstallation fra start til brugsklar tager kun 15 minutter.

Eksisterende kunder, der opgraderer fra tidligere versioner – vi anbefaler kraftigt, at kunder opgraderer til den nyeste version af pakken for at få de nyeste funktioner og den bedste support. Se Opgraderingsvejledning for at få mere at vide, hvis du skal opgradere til Adobe Sign til Salesforce v19 fra en tidligere version.

Lightning understøttes fuldt af den nye Adobe Sign-pakke, og disse instruktioner er skrevet i Lightning-grænsefladen.

Vigtig bemærkning til sandkassetest

Ved test i en Salesforce-sandkasse bruger du sjældent en rigtig mailadresse, som du har adgang til. (f.eks. user@company.com.sandboxname) I så fald anbefaler vi kraftigt, at du ændrer din Salesforce-sandkassemail til en rigtig mailadresse, før du begynder at teste, så din Adobe Sign-konto er tilknyttet en rigtig mailadresse. Hvis ikke kan det blive problematisk, hvis du ændrer din mailadresse senere, når du skifter til Production, fordi din Adobe Sign-konto vil være tilknyttet en mailadresse, der ikke findes, og ikke kan godkendes til at foretage mailændringer.

Installation af Adobe Sign-pakken

Du skal have en Salesforce-konto for at installere Adobe Sign-pakken. Hvis du ikke har én, kan du oprette én under installationen som beskrevet nedenfor.

1. Klik her for at få adgang til Adobe Sign-programpakken på Salesforce AppExchange.
  2. Klik på knappen Hent nu.
  3. Vælg den relevante loginmulighed.
    • Hvis du allerede har en Salesforce-konto, skal du vælge Fortsæt som gæst.
      • Angiv dine loginoplysninger, når du bliver bedt om det.
    • Hvis du ikke har en konto, skal du vælge Jeg har ikke et login.
      • Du bliver bedt om at oprette en Salesforce-konto.
      • Når du er færdig, skal du gentage trin 1 og 2 for at logge på med dine loginoplysninger.
Installationsmuligheder

4. Når du bliver bedt om det, skal du vælge, hvilket miljø du vil installere i: Production eller Sandbox.

5. Gennemgå installationsoplysningerne, vilkårene og betingelserne:

• Markér afkrydsningsfeltet Vilkår og betingelser for at bekræfte, at du har læst og accepterer betingelserne.
  • Klik på Bekræft og installér for at starte installationen.
Vilkår for anvendelse

6. Når du bliver bedt om at logge på din Salesforce-organisation, skal du angive brugernavn og adgangskode og derefter klikke på Log på Salesforce.

7. Når siden Adobe Sign vises.

• Vælg Installér for alle brugere.
  • Klik på Installér.
Installér for alle brugere

8. I pop op-vinduet Godkend tredjepartsadgang:

• Vælg Ja, giv tilladelse til tredjepartswebsteder, så Salesforce kan få sikker adgang til Adobe Sign.
  • Klik på Fortsæt for at starte installationen.
Giv tilladelse til tredjeparter

9. Under importen vises der en notifikationsside om, at dette vil tage noget tid.

• Klik på OK for at fortsætte.

Når installationen er færdig, modtager du en mail om, at pakken er installeret. Du kan bekræfte dette ved at vælge Konfiguration > Platformsværktøjer > Apps > Installerede pakker.

Siden Installerede pakker viser dine installationsoplysninger.

De installerede pakker

Konfigurationer efter installation (kræves)

Der kræves et par nemme konfigurationstrin, før du kan begynde at sende Adobe Sign-aftaler fra Salesforce. Disse trin beskrives nedenfor.

1. Klik på App Launcher øverst til venstre, og klik derefter på appen Adobe Sign for at åbne en visning med Adobe Sign-fanerne vist.
2_navigate_to_adobesignobjects

2. Klik på fanen Adobe Sign-administrator for at starte installationsguiden.

3_adobe_sign_admintab

3. I "Trin 1: Tilknyt din Adobe-konto til Salesforce" i konfigurationsguiden skal du vælge:

• Log på Adobe – du bliver bedt om at logge på Adobe Sign.
    • Log på med din Adobe Sign-administratorbruger.
    • Tillad adgang, når du bliver spurgt om det.
    • Beskeden Fuldført! Din Adobe-konto er godkendt bør blive vist.
  • Opret en gratis prøvekonto der åbnes en ny browserside, der beder dig om at oprette en ny konto. Når du har oprettet din konto, skal du lukke din browserside, gå tilbage til Salesforce-siden og vælge "Log på Adobe" for at fortsætte.
Tilknyt din konto

Bemærk:

Det anbefales kraftigt at lade afkrydsningsfeltet Generer prøver på aftaleskabeloner være aktiveret, da disse skabeloner er nyttige til at forstå og konfigurere datatilknytning og kundeportaler.

4. Klik på Næste i trin 1-notifikationen om fuldført.

5. I "Trin 2: Aktivér Adobe Signs automatiske statusopdateringer" skal du klikke på knappen Aktivér.

• Klik på Tillad, hvis du bliver bedt om det.
  • Følgende besked bør blive vist: Fuldført! Du har aktiveret automatiske statusopdateringer for din konto.

6. Klik på Næste nederst på siden for at fortsætte.

7. Når konfigurationsguiden viser Tillykke! Din konfiguration er fuldført, skal du klikke på OK, og du kan starte med at bruge Adobe Sign til Salesforce.

Tillykke! Du har installeret og konfigureret Adobe Sign til Salesforce.

Efter den indledende konfiguration kan du bruge fanen Adobe Sign-administrator til at åbne avancerede Adobe Sign-funktioner, kontoopsætning og andre ressourcer.

Bemærk:

• Hvis du støder på problemer med at sende aftaler, kan du kontakte Adobe Support for at sikre, at dine Adobe Sign-konto er placeret i din rigtige kanal for Salesforce-integrationen, som er standarden for Salesforce-brugere.
  • Hvis du bruger Salesforce Professional Edition, vil du skulle fuldføre installation ved at følge de ekstra trin i sektionen Adobe Sign til Salesforce Professional Edition – yderligere installationstrin.

Føj aftaleobjektet til sidelayouts

Du kan forbedre brugervenligheden af Adobe Sign væsentligt ved at føje aftaleobjektet til sidelayoutene, som dine brugere interagerer mest med, når de sender dokumenter til underskrivelse.

1. På fanen Adobe Sign-administrator skal du klikke på linket Tilføj Send til underskrivelse-komponenter til Salesforce-sider (valgfrit).
  2. Der vises en overlejring, hvor du kan vælge én af fem standardsidelayouts: Kunde, Salgsmulighed, Kontrakt, kundeemne og Kontakt.  Vælg det sidelayout, du vil redigere.
6_install_the_agreementobjecttoapagelayout

Når objektsiden indlæses:

3. Klik på Sidelayout i det venstre spor.

4. Vælg det sidelayout, du vil redigere.

Sidelayout for Kontakt

3. Klik på Relaterede lister i den venstre menu, og træk og slip så objektet Aftaler til den ønskede placering på sidelayouttet.

Tilføj objektet Aftale fra de relaterede lister

4. Klik på knappen Gem.

Når objektet Aftale er på plads, kan du se alle aftaler, der er relateret til Salesforce-objektet, eller sende nye aftaler direkte fra den relevante post.

Kontakt med aftale vedhæftet

Valgfrie konfigurationer efter installationen

Følgende er valgfrie konfigurationer, der vil flytte din installation fra funktionel til værdifuld. Adobe Sign tillader et stort udvalg af konfigurationsmuligheder, og resten af dette dokument beskriver de oftest anvendte justeringer. De mindre almindelige (dvs. situationsmæssigt værdifulde) konfigurationer kan findes i Avanceret konfigurationsvejledning.

Aktivér delegatorroller for modtagere

Bemærk:

Delegatorroller understøttes kun i Lightning-miljøet

Delegatorrollen er en pladsholderrolle for de situationer, hvor du ved, at nogen skal underskrive eller godkende, men du ikke ved, hvem det vil være, på det tidspunkt, hvor du sender aftalen.  Delegatoren forventes ikke at underskrive, så der er ingen tilgængelige felter for dem, når de modtager dokumentet.  Når de har delegeret aftalen, vil den delegerede have fuld adgang til alle de felter, der er beregnet til deres adgang.

Sådan aktiveres delegatorroller:

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger.
    • Dette indlæser siden Brugerdefinerede indstillinger.
  2. Klik på etiketten Adobe Sign-indstillinger
    • Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses
Adobe Sign-indstillinger.

3. Klik på knappen Administrer.

Adobe Sign-indstillinger – knappen Administrer

4. Klik på Ny (eller Rediger, hvis du har konfigureret indstillinger før).

• Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses.
Adobe Sign-indstillinger – knappen Ny

5. Find de værdier, du vil justere, med søgefunktionen (cmd/ctrl + f):

• Aktivér rolle som modtager/delegeret/godkender – bruges, når du planlægger at delegere til godkendere.
  • Aktivér rolle som modtager/delegeret/underskriver – bruges, når du vil delegere til underskrivere.
Indstillinger for delegatorer

6. Klik på Gem.

Tilføjelse af relaterede objekter til aftalesiden

Du kan tilknytte Adobe Sign-aftaler med Salesforce-objekter af dit valg (standard eller brugerdefinerede objekter). På den måde kan du oprette aftaler, som er knyttet til de objekter, og som viser alle de aftaler, der relaterer sig til et objekt på det objekts side.

Instruktionerne nedenfor beskriver, hvordan du knytter aftaler til et Ordre-objekt, men de kan anvendes på ethvert andet objekt i din Salesforce-organisation.

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring.
  2. Klik på det objekt, du vil føje aftalelisten til, hvilket åbner det objekts side.
  3. Klik på linket Felter og relationer på sidens venstre spor.
  4. Klik på knappen Ny.
Opret objekter > Aftale

5. I Trin 1. Vælg felttypen, vælg Opslagsforhold, og klik på Næste.

Lookup Relationship

6. I Trin 2. Vælg det relaterede objekt, vælg dit objekt (Ordre i dette eksempel) i rullemenuen, og klik på Næste.

7. I Trin 3. Skriv etiketten og navnet på opslagsfeltet, skriv et Feltnavn, og klik på Næste.

Relationship step 3

8. Klik på Næste i Trin 4 og Trin 5.

9. I Trin 6. Tilføj brugerdefinerede relaterede lister, sørg for, at indstillingen Tilføj relateret liste er aktiveret, og klik på Gem.

Indstillingen Tilføj relateret liste

Avancerede metoder for godkendelse af underskriver

Juridisk set er det tilstrækkeligt at godkende med en mailkonto (og dermed underskrivelses-URL'en på mailen) for at registrere en bindende signatur. Men i mange tilfælde ønskes der godkendelse med sekundær faktor for underskriverens identitet. Adobe Sign indeholder tre 2-faktor-metoder til identitetsbekræftelse (USA-baserede kunder har fire muligheder, når KBA inkluderes):

• Adgangskode – modtagere angiver en adgangskode for at se og underskrive aftalen.
    • Adgangskoden skal kommunikeres til modtagere uden for båndet
    • Aktiveret som standard
  • Social identitet – modtagere godkender med Facebook, Google, LinkedIn eller andre medier før visning og underskrivelse.
    • Deaktiveret som standard
  • Telefongodkendelse – modtagere modtager en automatisk sms eller telefongodkendelse med den krævede kode.
    • Transaktionsbaserede omkostninger gælder
    • Deaktiveret som standard
  • Vidensbaseret godkendelse – modtagere besvarer spørgsmål, der er taget fra offentligt tilgængelige databaser, for at bekræfte deres identitet.
    • Transaktionsbaserede omkostninger gælder
    • Kun USA-baserede underskrivere
    • Deaktiveret som standard

Der er to konfigurationsmuligheder at overveje:

• Hvilke (om nogen) 2-faktor-bekræftelsesmetoder vil du aktivere?
    • Vær opmærksom på, at både telefongodkendelse og vidensbaseret godkendelse har en udgift tilknyttet, så de bør ikke aktiveres, medmindre der er en kontrakt på plads, der tillader denne brug.
  • Ønsker du, at alle underskrivere altid skal bruge denne samme godkendelsesmetode, eller vil du indstille enkeltvis modtagergodkendelse?
    • Ideen om "interne" over for "eksterne" underskrivelsesmetoder er også tilladt. Adobe Sign klassificerer enhver mailadresse på din Adobe Sign-konto som en intern underskriver, hvorimod alle mails, der ikke er på din konto, er eksterne.
    • Anbefales kraftigt, hvis du bruger en betalt godkendelsesmetode, og du indsamler interne medsignaturer.

Aktivér avancerede metoder til underskriverbekræftelse (Adobe Sign)

Først skal du aktivere indstillingerne i Adobe Sign-kontoen.  Sådan gør du:

1. Log på Adobe Sign med din kontoadministrators bruger-id.
  2. Gå til Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger.
Gå til Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger

3. Markér de indstillinger, du vil aktivere

4. Klik på Gem

Aktivér avancerede metoder til underskriverbekræftelse (Salesforce)

Sådan justerer du de tilgængelige godkendelsesmetoder i Salesforce:

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger.
    • Dette indlæser siden Brugerdefinerede indstillinger.
  2. Klik på etiketten Adobe Sign-indstillinger
    • Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses
Adobe Sign-indstillinger option.

3. Klik på knappen Administrer.

Siden Adobe Sign-indstillinger og knappen Administrer.

4. Klik på Ny (eller Rediger)

Siden Adobe Sign-indstillinger – Ny knap.

5. Find de værdier, du vil justere, med søgefunktionen (cmd/ctrl + f)

Metode

Indstilling

Standard

Adgangskode

Skjul adgangskode til underskrivelse

Deaktiveret

Social

Deaktiver bekræftelse af social identitet

Aktiveret

Telefon

Aktivér telefongodkendelse

Deaktiveret

KBA

Deaktiver Vidensbaseret

Aktiveret

6. Når du har foretaget dine ændringer, skal du klikke på Gem

Aktivér avanceret underskriverbekræftelse per modtager (Adobe Sign)

Kunder, der implementerer 2-faktor-bekræftelse, ønsker sandsynligvis at aktivere separate identitetsmetoder for underskrivere, så deres interne underskrivere ikke udfordres så kraftigt.

De konfigurerbare indstillinger er det samme sted som bekræftelsesmetoderne.

Først skal du aktivere indstillingerne i Adobe Sign-kontoen.  Sådan gør du:

1. Log på Adobe Sign med din kontoadministrators bruger-id.
  2. Gå til Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger.
Gå til Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger

3. Aktivér Giv mulighed for at bruge forskellige indstillinger for bekræftelse af underskrivers identitet på min konto.

4. Vælg de bekræftelsesmuligheder, du vil tillade for interne underskrivere.

5. Klik på Gem.

Aktivér avanceret underskriverbekræftelse per modtager (Salesforce)

Sådan justerer du de tilgængelige godkendelsesmetoder i Salesforce:

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger.
    • Dette indlæser siden Brugerdefinerede indstillinger.
  2. Klik på etiketten Adobe Sign-indstillinger
    • Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses
Adobe Sign-indstillinger.

3. Klik på knappen Administrer.

Siden Adobe Sign-indstillinger og knappen Administrer.

4. Klik på Ny (eller Rediger).

• Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses.
Siden Adobe Sign-indstillinger – Ny knap.

5. Find de værdier, du vil justere, med søgefunktionen (cmd/ctrl + f):

• Aktivér separate metoder til underskriveridentitet – markér dette afkrydsningsfelt for at aktivere forskellige metoder til identitetsbekræftelse på din Adobe Sign-konto og dem uden for din Adobe Sign-konto. Du kan f.eks. kræve, at en kunde skal bekræftes med vidensbaseret identitet før underskrivelse, men kræve, at din salgschef ikke benytter 2-faktor-bekræftelse.
  • Aktivér identitetsbekræftelse per underskriver – aktivér denne indstilling for at tillade hver underskriver at have sin egen metode til identitetsbekræftelse. (f.eks. adgangskode, telefon, sociale medier, KBA).

6. Klik på Gem, når du er færdig.

Konfigurer Salesforce til at sende store dokumenter

Store dokumenter understøttes automatisk til afsendelse af transaktioner og baggrundshandlinger op til en bestemt grænse:

• Uploadgrænser – vær opmærksom på, at Salesforce Lightning kun tillader filupload på op til 700 KB. Afsendelse fra Salesforce-biblioteket giver dig mere fleksibilitet.
  • Afsendelsestransaktioner – du kan sende et enkelt dokument fra Salesforce-biblioteket, der er op til 2 MB eller flere dokumenter, der samlet fylder op til 2 MB.
  • Baggrundshandlinger – ved afsendelse af et dokument ved hjælp af baggrundshandlinger kan der sendes enkeltdokumenter på op til 9 MB eller flere dokumenter, hvis samlede størrelse ikke overskrider 9 MB. (Se Vejledning til avanceret tilpasning for at få flere oplysninger om baggrundshandlinger.)

Hvis du vil sende større dokumenter, skal du gøre følgende:

• Klargør og konfigurer Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse
  • Føj URL-adressen for Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse til brugerdefinerede indstillinger
  • Tilpas profilen for dit Adobe Sign-websted for tilbagekaldelse
  • Indstil feltet Optælling af antal aktiveringer af tjeneste til vedhæftede filer til Synlig for Alle profiler

Bemærk:

• Afsendelse af store filtransaktioner (som defineret ovenfor) til underskrivelse understøttes ikke i Salesforce Professional Edition.
  • Hvis du ikke har brugt Salesforce-websteder i din Salesforce-organisation, skal du første registrere et Force.com-domænenavn, der bruges til alle dine Salesforce-websteder på kontoen. (Se Registrering af et brugerdefineret Force.com-domæne i Salesforce.com-hjælp). Husk på, at hvis du registrerer et nyt domænenavn, frarådes det at bruge et meget langt domænenavn, ellers overskrider den sikre webadresse muligvis grænsen på 255 tegn, som Adobe Sign har for tilbagekaldelses-URL-adresser.

Konfiguration af Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse

Du skal klargøre og konfigurere et websted for Adobe Sign-tilbagekaldelsen, så aftaleopdateringer kan skubbes til Salesforce rettidigt.

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Websteder og domæner > Websteder.
  2. Registrer dit webstedsdomænes navn
    1. Skriv navnet på dit ønskede domæne i tekstfeltet efter http://
    2. Klik på knappen Kontrollér tilgængelighed for at sikre, at du kan bruge domænet
      1. Når du har et tilgængeligt domæne, vises der en Fuldført-besked.
    3. Acceptér Vilkår for anvendelse, og klik på knappen Registrer mit Force.com-domæne
      .
16_create_a_site

Siden websteder opdateres for at vise dig det nye websted.

3. Klik på knappen Ny

• Siden Webstedsredigering indlæses.
Siden Websteder – ny knap.

4. På siden Webstedsredigering skal du gøre følgende:

• Indstil værdien Webstedsetiket til: Adobe Sign-tilbagekaldelse.
  • Indstil værdien Webstedsnavn til: Adobe_Sign_Tilbagekaldelse.
  • Indstil værdien til Webstedskontakt til en Salesforce-bruger, der modtager beskeder om websteder. I de fleste tilfælde vil dette være kontoadministratoren.
  • Indstil værdien Standardwebadresse til: AdobeSignCallback.
  • Aktivér kontrolelementet Aktiv.
  • Indstil værdien Startside for aktivt websted til: EchoSignTilbagekaldelse.
    • EchoSign er det tidligere navn for Adobe Sign.

Felterne skal se således ud:

Fuldt konfigureret websted

5. Klik på Gem for at fortsætte.

6. I sektionen Brugerdefinerede URL-adresser skal du klikke på linket Vis

En ny fane åbnes.

Fuldt konfigureret og gemt websted

7. I den nye fane skal du kopiere URL-adressens værdi i browseren og indsætte den i en tekstfil.

• Hvis du tester på sandkasser, skal du kopiere http-adressen og ikke https-adressen.

Din URL-adresse bør se ud som den viste URL-adresse herunder:

Eksempel på webstedsadresse

Bemærk:

Du skal bruge denne URL-adresse til at konfigurere dine brugerdefinerede indstillinger.

Tilføjelse af URL-adressen til Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse til brugerdefinerede indstillinger

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger.
    • Dette indlæser siden Brugerdefinerede indstillinger.
  2. Klik på etiketten Adobe Sign-indstillinger
    • Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses
Adobe Sign-indstillinger.

3. Klik på knappen Administrer.

Siden Adobe Sign-indstillinger og knappen Administrer.

4. Klik på Ny (eller Rediger).

Siden Redigering af Adobe Sign-indstillinger indlæses.

Siden Adobe Sign-indstillinger – ny knap.

5. Indstil værdien Tilbagekaldelses-URL-adresse til Adobe til Salesforce-websted til værdien "Sikker webadresse", som du kopierede efter konfiguration af dit Adobe Sign-websted for tilbagekaldelse (se trin 7 ovenfor).

Sørg for, at adressens præfiks er "https" og ikke "http".

Brugerdefineret tilbagekaldelses-URL

6. Klik på Gem for at gemme dine indstillinger.

Tilpasning af profilen for dit Adobe Sign-websted for tilbagekaldelse

Du skal også tilpasse profilen for dit Adobe Sign-websted for tilbagekaldelse som følger:

• Tilføj AftaleVedhæftetFilTjeneste Apex-klassen, så den er synlig
  • Aktivér aftaleobjektet og felttilladelser om nødvendigt
  • Tilføj IP-adresser for Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse

Bemærk:

Følgende trin afspejler den forbedrede profilgrænseflade. (Se Oversigt over profiler i Salesforce.com-hjælpen for at få flere oplysninger om profilgrænseflader.)

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Websteder og domæner > Websteder
  2. Klik på webstedsetiketten Adobe Sign-tilbagekaldelse.
  3. Klik på knappen Indstillinger for offentlig adgang.
Offentlig adgang. Knappen Indstillinger.

4. Hvis du vil tilføje Apex-klassen AgreementAttachmentService, skal du gøre følgende:

a. Klik på linket Aktivér Adgang til Apex-klasse for at gå til den sektion, og klik derefter på Rediger.

Knappen Indstillinger for offentlig adgang.

b. På listen Tilgængelige Apex-klasser til venstre skal du vælge echosign_dev1.AgreementAttachmentService og klikke på Tilføj for at flytte den til listen Aktiverede Apex-klasser til højre som vist nedenfor.

c. Klik på Gem.

Du føres tilbage til siden Adobe Sign-tilbagekaldelsesprofil

skal du vælge echosign_dev1.AgreementAttachmentService

5. For at aktivere objektniveautilladelser for profilen til Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse skal du gøre følgende.

a. Klik på knappen Rediger på siden Adobe Sign-tilbagekaldelsesprofil.

Rul ned til Brugerdefinerede objekttilladelser.

b. Aktivér alle objekttilladelser for Aftale (læs, opret, rediger, slet, vis alle, rediger alle).

Brugerdefinerede objektegenskaber.

c. Klik på Gem.

Du føres tilbage til siden Adobe Sign-tilbagekaldelsesprofil.

6. Tilføj IP-intervallerne for indstillingerne for offentlig adgang på webstedet, så den er begrænset korrekt til Adobe Signs IP-adresser.

a. Klik på linket IP-intervaller for login for at gå til den relevante sektion.

b. Klik på knappen Ny.

c. I dialogboksen IP-intervaller for login skal du skrive det første IP-adresseinterval:

Første IP-adresse: 52.71.63.224

Sidste IP-adresse: 52.71.63.255

Beskrivelse: Adobe Sign.

d. Klik på Gem.

Indstilling af IP-intervaller

Bemærk:

Hvis fejlen "Listen over IP-intervaller dækker ikke din aktuelle IP-adresse…." vises, skal du aktivere indstillingen Gem dette IP-interval, selvom det ikke dækker min aktuelle IP-adresse, og klik på Gem igen.

e. Gentag trinnene a-d ovenfor for det andet IP-adresseinterval:

Første IP

Sidste IP

Beskrivelse

52.35.253.64

52.35.253.95

Adobe Sign

52.48.127.160

52.48.127.191

Adobe Sign

52.58.63.192

52.58.63.223

Adobe Sign

52.196.191.224

52.196.191.255

Adobe Sign

52.65.255.192

52.65.255.223

Adobe Sign

13.126.23.0 13.126.23.31 Adobe Sign

De endelige login-IP-intervaller for Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse bør se ud som følger:

Begge IP-intervaller indstillet

Indstil feltet Optælling af antal aktiveringer af tjeneste til vedhæftede filer til Synlig for Alle profiler

Du skal også sikre dig, at feltet "Optælling af antal aktiveringer af tjeneste til vedhæftede filer" er redigerbart for den relevante profil ved at gøre følgende.

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring
  2. Klik på linket Aftale i det venstre spor
  3. Klik på Felter og relationer i det venstre spor
  4. Find og klik på linket Optælling af antal aktiveringer af tjeneste til vedhæftede filer
Opret objekter > Aftale

5. Klik på knappen Indstil sikkerhed på feltniveau.

6. Aktivér Synlig og Skrivebeskyttet på topniveau for at aktivere sikkerhed på feltniveau for alle viste profiler

Aktivér Synlig og Skrivebeskyttet på topniveau

7. Klik på knappen Gem.

Adobe Sign for Salesforce – Professional Edition

Hvis du bruger Salesforce Professional Edition, skal du sørge for at følge instruktionerne i de følgende sektioner, efter du har fuldført standardinstallationen.

Tilføjelse af felter til sidelayoutet "Aftalelayout Professional"

1. Gå til: Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring
  2. Vælg Aftale i venstre side af vinduet
  3. Vælg Sidelayouts i venstre spor
  4. Klik på sidelayoutnavnet Aftalelayout Professional
Opret objekter > Aftale

5. Med Felter valgt skal du klikke for at trække og slippe hver af følgende felter til sidelayoutet:

• Modtager (bruger)
  • Ekstra modtager 1 (bruger)
  • Ekstra modtager 2 (bruger)
  • Ekstra modtager 3 (bruger)
  • Aktivér automatiske påmindelser
  • Modtageradresser
  • Flet

6. Klik på knappen Gem.

Føj felter til modtagerlayoutet

Tilføjelse af felter til modtagersidelayoutet

1. Gå til: Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring
  2. Vælg Modtager i venstre side af vinduet
  3. Vælg Sidelayouts i venstre spor
  4. Klik på layoutnavnet EchoSign-modtagerlayoutside
  5. Med Felter valgt skal du klikke for at trække og slippe hvert af følgende felter til sidelayoutet:
  • Aftale
  • Kontakt
  • Mailadresse
  • Kundeemne
  • Ordrenummer
  • Personkonto
  • Modtagertype
  • brugMailadresse
  • Bruger
  • Flet

6. Klik på knappen Gem.

Almindelige problemer

Tildeling af adgang til flere profiler

Under installationen har du måske kun givet administratorer adgang til Adobe Sign til Salesforce. Hvis du vil udvide adgang til flere brugerprofiler, skal du se dokumentationen til Tildeling af profiladgang for Adobe Sign til Salesforce.

Opdatering af mailadresser eller adgangskoder

Ændringer af adgangskoden til Salesforce-konto (administrator)

Hvis Salesforce-adgangskoden eller -brugernavnet har ændret sig for den konto, der er knyttet til Adobe Sign for din Salesforce-organisation, skal du huske at opdatere den, så statusopdateringer fortsat virker korrekte for aftaler i din organisation.

1. Gå til siden Adobe Sign-administrator, og klik på linket Aktivér automatiske statusopdateringer.

Linket Aktivér automatiske statusopdateringer

2. Klik på knappen Aktivér, og tillad adgang til Adobe Sign, når du bliver bedt om det

Opdatering af brugermailadresser i Adobe Sign

Hvis en bruger i din Salesforce-organisation har en mailadresseændring, skal den brugers mailadresse også ændres i Adobe Sign.

Adobe Sign-brugere kan ændre deres egne mailadresser. Brugere kan finde oplysninger om ændring af deres mailadresse i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Adobe Sign-kontoadministratorer kan også ændre brugeres mailadresser ved hjælp af masseopdatering. Administratorer kan finde oplysninger om brug af masseopdatering i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Kundeemneopslag i Professional og Enterprise fejler

Professional og Enterprise vil fejle med at foretage et kundeemneopslag, hvis brugerens profil ikke tillader adgang til feltet Mobil for objektet Kundeemne.

Sådan retter du det:

• Gå til: Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring
  • Vælg Kundeemne på listen over objekter til venstre i vinduet
  • Vælg Felter og relationer fra indstillingerne i venstre spor
  • Klik på Feltetiket for feltet Mobil
  • Klik på knappen Indstil sikkerhed på feltniveau
  • Indstil de relevante profiler for at aktivere (markere) Synlig og Skrivebeskyttet
  • Klik på Gem