Adobe Acrobat Sign for Salesforce: Servicehåndbog for store dokumenter og push-aftaler

Oversigt

Adobe Acrobat Sign for Salesforce: Servicehåndbog for store dokumenter og push-aftaler forklarer, hvordan man konfigurerer Acrobat Sign for Salesforce til at sende store dokumenter (større end 4,0 MB fra siden Send aftale og 9,0 MB, når du massesender) eller push-aftaler for aftaler oprettet uden for Salesforce-miljøet.

For at man kan oprette og bruge tjenesterne Store dokumenter og push-aftale, skal tilbagekaldelsesmiljøet defineres. Tilbagekaldelsesmiljøet kan bruges til en af de to tjenester. Tilbagekaldelsesmiljøet kræver, at du opretter en ny og dedikeret bruger og profil, som sikrer, at:

• Et kendt og minimalt autoriseret sæt tilladelser er i kraft.
  • Funktionen går ikke i stykker på grund af deaktivering af brugeren.

For at etablere tilbagekaldelsesmiljøet og bruge tjenesterne Store dokumenter og push-aftaler skal du udføre følgende trin:

Forudsætninger

Bemærk:

Hverken transaktioner med store dokumenter eller push-aftaler understøttes i Salesforce Professional Edition.

Definer tilbagekaldsbrugeren

Du skal oprette en dedikeret bruger for at give objekttilladelser til tilbagekaldsprocessen. Sådan gør du:

1. Gå til: Konfiguration > Administration > Brugere > Profiler.

2. For Standardbruger-posten, vælg Klon på listen over brugerprofiler.

3. Angiv et profilnavn på siden Klonprofil, der åbnes, og vælg derefter Gem.

klonprofil

4. På siden Profiler vælg Rediger for den profil, du oprettede ovenfor (ABC Sign Callback User). På siden Profilredigering:

1. Under Brugerdefinerede faneindstillinger sørg for, at begge muligheder for Adobe Acrobat Sign-administrator er indstillet til Slået til som standard.
    2. Sørg for, at disse Visualforce-sider er aktiveret:
      • echosign_dev1.EchosignAdmin
      • echosign_dev1.SalesforceOAuthPage
    3. Vælg Gem.
  5. Opret en ny bruger med en standard Salesforce-licens med følgende trin:

1. Vælg Brugere i panelet til venstre.
    2. Vælg Ny bruger på siden Brugere.
    3. På siden Rediger ny bruger skal du give brugeren et intuitivt navn, tildele en Salesforce-licens og tildele den profil, du oprettede ovenfor. Vælg Gem.

6. Føj tilladelsessættet Adobe Acrobat Sign Integrator til tilbagekaldsbrugeren

1. Gå til Konfiguration > Administration > Brugere > Brugere.
    2. Klik på linket Fuldt navn for din tilbagekaldsbruger.
    3. Hold markøren over Tildeling af tilladelsessæt, og vælg derefter Rediger tildeling.
    tilladelsessæt-redigér

7. På siden Tildeling af tilladelsessæt:

1. Vælg tilladelsessættet Adobe Acrobat Sign-integrationsbruger.
    2. Klik på knappen Tilføj for at flytte tilladelsessættet til kolonnen Aktiveret.
    3. Vælg Gem.
    tilføj-tilbagekaldelses-bruger

8. Følg trinnene nedenfor for at aktivere tilbagekaldelsesbrugeren i Adobe Acrobat Sign ved at sende en aftale:

1.  Log på Salesforce som tilbagekaldelsesbrugeren.
    2. Gå til App Launcher > Adobe Acrobat Sign for Salesforce > Aftaler.
    3. Klik på Ny for at åbne en ny aftaleside.
    4. Konfigurer aftalen ved at tilføje en modtager og vedhæfte en fil.
    5. Vælg Send.
    agreements-tab-recipients

9. På efterafsendelsessiden vælg OK for at vende tilbage til aftalen, og vælg derefter Annuller for at annullere aftalen.

10. Link tilbagekaldsbrugeren til Acrobat Sign som følger:

1. Gå til App Launcher > Adobe Acrobat Sign for Salesforce > Adobe Acrobat Sign Admin.
    2. Under Tilbagekaldelsesbruger vælg Tilknyt en konto.
    3. .På siden Tillad adgang? , vælg Tillad.
    4. Kontroller på Adobe Acrobat Sign Admin-siden, at tilbagekaldsbrugeren er forbundet.
    5. Log ud af Salesforce, og log på igen med dine Salesforceadministrator-oplysninger.
    tilbagekaldelses-bruger-forbind-konto

forbind-tilbagekaldelse-tillad-adgang

Godkendt tilbagekaldelsesbruger

Etabler tilbagekaldswebstedet

Du skal sætte et site op og klargøre det for Adobe Acrobat Sign-tilbagekaldelsen, så aftaleopdateringerne kan skubbes til Salesforce på det rigtige tidspunkt.

Bemærk:

Hvis du ikke har brugt Salesforce-websteder i din Salesforce-organisation, skal du første registrere et Force.com-domænenavn, der bruges til alle dine Salesforce-websteder på kontoen. (Se Registrering af et brugerdefineret Force.com-domæne i Salesforce.com-hjælp). Husk på, at registrerer du et nyt domænenavn, frarådes det at bruge et meget langt domænenavn, ellers overskrider den sikre webadresse muligvis den grænse på 255 tegn, Adobe Acrobat Sign har for tilbagekaldelses-URL'er.

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Sites og domæner > Sites.

2. Registrer dit sites domænenavn som følger:

1. Skriv navnet på dit ønskede domæne i tekstfeltet efter http://
    2. Vælg Tjek tilgængelighed for at sikre, at domænet er tilgængeligt. Når du har et tilgængeligt domæne, vises en Fuldført-besked.
    3. Acceptér Vilkår for anvendelse, og vælg Registrer mit Force.com-domæne.

3. Vælg Ny på den opdaterede side.

4. På siden Rediger site:

• Indstil værdien Siteetiket til: Adobe Acrobat Sign-tilbagekaldelse.
    • Indstil værdien Sitenavn til: Adobe_Sign_Tilbagekaldelse.
    • Indstil værdien Sitekontakt til en Salesforce-bruger, der modtager beskeder om sites. I de fleste tilfælde vil dette være kontoadministratoren.
    • Indstil værdien Standardwebadresse til: AdobeSignCallback.
    • Vælg afkrydsningsfelt Aktiv.
    • Indstil værdien Startside for aktivt site til: EchoSignCallback.
      EchoSign er et tidligere navn for Adobe Acrobat Sign.
    Adobe Sign-tilbagekaldelse

5. Vælg Gem

6. Tilføj IP-områder for indstillinger for offentlig adgang på sitet for at begrænse dem til Adobe Acrobat Sign IP-adresser. Sådan gør du:

1. På siden Sitedetaljer for dit tilbagekaldelsessite, vælg Indstillinger for offentlig adgang.
    2. Vælg Login IP-områder.
    3. Vælg Ny.
    4. I dialogboksen IP-loginområder skal du skrive det første IP-adresseinterval:
      • Første IP-adresse: 52.71.63.224
      • Sidste IP-adresse: 52.71.63.255
      • Beskrivelse: Acrobat Sign
    5. Vælg Gem.
    6. Gentag trin 2-5 for IP-adresseområderne angivet i tabellen nedenfor.

Bemærk:

Hvis fejlen "Listen over IP-intervaller dækker ikke din aktuelle IP-adresse…." vises, skal du aktivere indstillingen Gem dette IP-interval, selvom det ikke dækker min aktuelle IP-adresse, og klik på Gem igen.

Første IP Sidste IP Beskrivelse
    13.126.23.0 13.126.23.31 Adobe Acrobat Sign
    3.236.206.64 3.236.206.95 Adobe Acrobat Sign
    40.67.154.249 40.67.154.249 Adobe Acrobat Sign
    40.67.155.112 40.67.155.112 Adobe Acrobat Sign
    40.67.155.147 40.67.155.147 Adobe Acrobat Sign
    40.67.155.185 40.67.155.185 Adobe Acrobat Sign
    44.234.124.128 44.234.124.159 Adobe Acrobat Sign
    51.105.221.160 51.105.221.191 Adobe Acrobat Sign
    52.196.191.224 52.196.191.255 Adobe Acrobat Sign
    52.35.253.64 52.35.253.95 Adobe Acrobat Sign
    52.48.127.160 52.48.127.191 Adobe Acrobat Sign
    52.58.63.192 52.58.63.223 Adobe Acrobat Sign
    52.65.255.192 52.65.255.223 Adobe Acrobat Sign
    52.71.63.224 52.71.63.255 Adobe Acrobat Sign

De endelige login-IP-intervaller for Adobe Acrobat Sign-tilbagekaldelseswebstedet bør se ud som følger:

IP-intervaller

Konfigurer de enkelte tjenester

Store dokumenter understøttes automatisk til afsendelse af transaktioner og baggrundshandlinger. Hver funktion har en specifik størrelsesgrænse for de understøttede dokumenter, som følger:

• Send transaktioner— Du kan sende et enkelt dokument på op til 4,0 MB eller flere dokumenter med en samlet størrelse på op til 4,0 MB ved at vælge Send til underskrift på siden Aftaler.
  • Baggrundshandlinger– Du kan bruge baggrundshandlinger til at sende et enkelt dokument på op til 9,0 MB eller flere dokumenter med en samlet størrelse på op til 9,0 MB.
    For mere information om baggrundshandlinger, se håndbogen for Avancerede tilpasninger.

Sådan aktiveres større dokumenter:

1. Rediger profilen Tilbagekaldelsesbruger for at give yderligere adgang.
  2. Aktivér Tælling af aktivering af service for vedhæftede filer for profilen Tilbagekaldelsesbruger.
  3. Rediger webstedet for at aktivere apex-klassen LargeFileDownloadService.
  4. Opdater de brugerdefinerede indstillinger for at bruge tilbagekaldelses-URL'en.

Rediger profilen Tilbagekaldsbruger

Sådan aktiveres objektniveautilladelser for Adobe Acrobat Sign tilbagekaldelses-websted-brugeren:

1. På siden Adobe Acrobat Sign tilbagekaldelsesprofil vælg Rediger.
  2. Rul ned til Brugerdefinerede objekttilladelser og aktiver alle objekttilladelser for Aftaler: Læs, Opret, Rediger, Slet, Vis alle, Ændr alle
  3. Aktivér Apex-klassen echosign_dev1. AgreementAttachmentDownloadService.
  4. Vælg Gem.

Aktiver Tælling af aktivering af service for vedhæftede filer for profilen Tilbagekaldsbruger

1. Gå til Objektstyring > Aftale > Felter og relationer.
  2. Klik på feltmærket Tælling af aktivering af service for vedhæftede filer.
  3. Vælg Angiv feltniveau-sikkerhed.
  4. Aktivér både Synlig og Skrivebeskyttet for profilen Tilbagekaldelsesbruger.
  5. Vælg Gem.

Rediger webstedet for at aktivere Apex-klassen LargeFileDownloadService

Du skal også tilpasse profilen for dit Adobe Acrobat Sign-tilbagekaldelseswebsted for at tilføje apex-klassen LargeFileDownloadService, så den er synlig.

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Sites og domæner > Sites.

2. Vælg Adobe Acrobat Sign tilbagekaldelse-site.

3. Vælg Indstillinger for offentlig adgang.

4. Vælg Aktiver Apex-klasse-adgang og vælg derefter Rediger

5. Fra listen Tilgængelige Apex-klasser til venstre, vælg echosign_dev1.LargeFileDownloadService og vælg derefter Tilføj for at flytte den til listen Aktiverede Apex-klasser. Vælg derefter Gem.

Opdater de brugerdefinerede indstillinger for at bruge tilbagekaldelses-URL'en

1. Gå til Konfiguration > Brugergrænseflade > Sites og domæner > Sites.

2. Vælg Acrobat Sign tilbagekaldelse.

3. Under afsnittet Brugerdefinerede webadresser vælg Vis.

4. I den nye fane skal du kopiere URL-adressens værdi i browseren og indsætte den i en tekstfil.
    Tester du på Sandboxes, kopiér http-URL'en og ikke https-URL'en. Nedenfor er et eksempel på, hvordan URL'en skal se ud.

5. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger.

6. På siden Brugerdefinerede indstillinger vælg Indstillinger for Adobe Sign.

7. Vælg Administrer på siden Indstillinger for Adobe Sign.

8. Klik på Ny eller Rediger.

9. På siden Rediger indstillinger for Adobe Acrobat Sign skal værdien Tilbagekalds-URL Adobe til Salesforce-site indstilles til værdien af den 'sikre webadresse', der blev kopieret efter konfiguration af Adobe Acrobat Sign tilbagekaldelsessitet. Sørg for, at adressens præfiks er "https" og ikke "http".

10. Klik Gem for at gemme indstillingerne.

Tjenesten til store dokumenter er nu aktiveret.

Du kan bruge Acrobat Sign API til at sende aftaler til underskrivelse eller oprette webformularer og indlejre dem på dit websted og få alle de aftaler skubbet og oprettet i Salesforce, præcis som hvis de blev sendt fra Salesforce. Du kan også sende aftaler via webprogrammet echosign.adobe.com og få dem alle skubbet tilbage til Salesforce.

For at aktivere disse push-aftaler skal du:

• Rediger tilbagekaldelsesbrugeren for at levere tilladelsessættet Adobe Sign-integrationsbruger.
  • Rediger tilbagekaldelsessitet for at tilføje Visualforce-siden EchoSignAgreementPushCallback.
  • Rediger tilladelserne Siteobjekt og Feltniveau.
  • Bruge specifikke konfigurationer afhængigt af, hvordan du har tænkt dig at bruge Adobe Sign.

Rediger tilbagekaldsbrugeren for at angive et tilladelsessæt for Adobe Acrobat Sign-integrationsbruger

1. Gå til Konfiguration > Administration > Brugere > Brugere.

2. Vælg navnet for tilbagekaldelsesbrugeren for at åbne siden med brugeroplysninger.

3. Hold markøren over Tildelelser af tilladelsessæt og vælg Rediger tildeling.

4. I afsnittet Tilgængelige tilladelsessæt:

1. Vælg Adobe Acrobat Sign integreringsbruger.
    2. Vælg Tilføj
    3. Vælg Gem.

5. Trintekst

Rediger tilbagekaldssitet for at tilføje Visualforce-siden EchoSignAgreementPushCallback

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Sites og domæner > Sites.

2. Vælg Adobe Acrobat Sign Callback -sitet.

3. Rul til afsnittet Site Visualforce-sider, og klik derefter på Rediger.

4. Find og vælg echosign_dev1.EchoSignAgreementPushCallback, og vælg derefter Tilføj for at flytte siden til siden Aktiverede Visualforce-sider. Vælg derefter Gem.

Rediger tilladelserne Webstedsobjekt og Feltniveau

Når du har tilføjet Visualforce-siden, returneres du til siden Sitedetaljer for tilbagekaldelsessitet. Følg trinnene nedenfor for at redigere siden:

1. Klik på Indstillinger for offentlig adgang for at åbne siden Profiler.
  2. På siden Profiler, vælg Rediger.
  3. Rul ned til sektionen Standardobjekttilladelser.
  4. Aktiver Læs og Opret for følgende objekter: Konto, Kontakt, Kontrakt, Kundeemne og Salgsmulighed.
  5. Vælg Gem. Det sender dig tilbage til tilbagekaldsprofilen.
  6. For at foretage justeringer på feltniveau, hvor det er nødvendigt, skal du rulle ned til afsnittet Feltniveausikkerhed og redigere Standardsikkerhed for feltniveau som følger:
    • Kontakt
      • Kunde: Sørg for, at Læse- og redigeringsadgang er aktiveret
      • E-mail: Sørg for, at Læse- og redigeringsadgang er aktiveret
      • Navn: Sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret
    • Kundeemne
      • Virksomhed: Sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret
      • E-mail: Sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret
      • Navn: Sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret

Brug specifikke konfigurationer

Ønsker du, at alle aftalerne på din konto, der blev sendt uden for Acrobat Sign, skal oprettes og skubbes til Salesforce, skal du følge disse instruktioner:

1. Kopiér den sikre URL-adresse fra det Acrobat Sign Callback-sitet, som du oprettede, og tilføj /echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback for at oprette tilbagekaldelses-URL'en.
  2. Kontakt Adobe Support, og giv dem din tilbagekaldelses-URL, der skal indstilles som din Adobe Acrobat Sign-kontos standardtilbagekaldelses-URL.
    Eksempel: Hvis din siteadresse er: https://echov11-dev.na12.force.com/AdobeSignCallback, vil tilbagekaldelses-URL'en være: https://echov11-dev.na12.force.com/AdobeSignCallback/echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback
  3. Adobe Support bør også angive dit Adobe Acrobat Sign-bruger-ID for standardbrugerindstillingen for tilbagekaldelses-URL API'en. Alle konti, der bruges Salesforce, bør også have deres konti indstillet til at tilføje dokumentnøglen til tilbagekaldelses-URL'en.

Hvis du sender aftaler via API'en, skal du følge disse instruktioner:

1. Kopiér den sikre URL-adresse fra Adobe Sign Callback-sitet, som du oprettede, og vedhæft /echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback for at oprette den tilbagekaldelses-URL, der skal bruges i Adobe Acrobat Sign API'en.
    Eksempel: Hvis din siteadresse er: https://echov11-dev.na12.force.com/AdobeSignCallback, vil den URL, du skal bruge i Adobe Sign API, være: https://echov11-dev.na12.force.com/AdobeSignCallback/echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback
  2. Når du sender en aftale eller opretter en webformular via API'en, skal du angive en tillbagekaldelses-URL.
    Se https://secure.echosign.com/redirect/latestApiMethods og henvis til API-parameteren 'CallbackInfo'.
  3. Sørg også for, at dine kontoindstillinger er indstillet til at tilføje dokumentnøglen til den tilbagekaldelses-URL, som skal være standard for Salesforce-kunder, der bruger Adobe Sign.
    Har du problemer, kontakt Adobe Acrobat Sign support.
  4. Gå til Indstillinger for push-tilknytninger for at definere præferencer for hvordan poster oprettes, når aftaler skubbes til Salesforce.