Skift din mailadresse

Alle Adobe Sign ID'er har en tilknyttet mailadresse. Du kan skifte den mailadresse, der er tilknyttet dit Adobe Sign ID. Men systemet tillader kun, at der kan tilknyttes en mailadresse til ét enkelt bruger-id ad gangen.

Dine dokumenter og shares bevares, selvom du skifter mailadresse.

1. Log på din konto, og klik på dit navn øverst til højre. Vælg Min profil i pop op-menuen.

2. Klik på linket Skift mailadresse

Min profil
  3. Skift mailadressen i felterne Mailadresse og Bekræft mailadresse for at sikre, at de er ens. Klik derefter på Speichern.

Change Email gump
  4. Du føres til en side, hvor det bekræftes, at din mailadresse er skiftet, og at der er sendt en bekræftelsesmail.

Hvis du får en fejl, skal du se næste sektion for en løsning.

Verification email
  5. Kontrollér indbakken for den mailadresse, du skiftede din konto til, og klik på linket i meddelelsen.

email 04