Konfigurer Adobe Sign til Salesforce for at sende store dokumenter (over 2 MB fra siden for aftaleafsendelse og 9 MB ved afsendelse i batch)

Konfigurer Salesforce til at sende store dokumenter

Store dokumenter understøttes automatisk til afsendelse af transaktioner og baggrundshandlinger op til en bestemt grænse:

• Send transaktioner – når du klikker på knappen Send til underskrivelse på siden Aftaler, kan du sende enkeltdokumenter på op til 2 MB eller flere dokumenter, hvis samlede størrelse ikke overskrider 2 MB.
  • Baggrundshandlinger – ved afsendelse af et dokument ved hjælp af baggrundshandlinger kan der sendes enkeltdokumenter på op til 9 MB eller flere dokumenter, hvis samlede størrelse ikke overskrider 9 MB. (Se Vejledning til avanceret tilpasning for at få flere oplysninger om baggrundshandlinger.)

Hvis du vil sende større dokumenter, skal du gøre følgende:

Bemærk:

Afsendelse af store filtransaktioner (som defineret ovenfor) til underskrivelse understøttes ikke i Salesforce Professional Edition.

Konfiguration af Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse

Du skal klargøre og konfigurere et websted for Adobe Sign-tilbagekaldelsen, så aftaleopdateringer kan skubbes til Salesforce rettidigt.

Bemærk:

Hvis du ikke har brugt Salesforce-websteder i din Salesforce-organisation, skal du første registrere et Force.com-domænenavn, der bruges til alle dine Salesforce-websteder på kontoen. (Se Registrering af et brugerdefineret Force.com-domæne i Salesforce.com-hjælp). Husk på, at hvis du registrerer et nyt domænenavn, frarådes det at bruge et meget langt domænenavn, ellers overskrider den sikre webadresse muligvis grænsen på 255 tegn, som Adobe Sign har for tilbagekaldelses-URL-adresser.

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Websteder og domæner > Websteder
  2. Registrer dit webstedsdomænes navn
    1. Skriv navnet på dit ønskede domæne i tekstfeltet efter http://
    2. Klik på knappen Kontrollér tilgængelighed for at sikre, at du kan bruge domænet
      1. Når du har et tilgængeligt domæne, vises der en Fuldført-besked.
    3. Acceptér Vilkår for anvendelse, og klik på knappen Registrer mit Force.com-domæne
Panelet Webstedkonfiguration

Siden websteder opdateres for at vise dig det nye websted.

3. Klik på knappen Ny

• Siden Webstedsredigering indlæses.
Parametre for Adobe Sign-tilbagekaldelse

4. På siden Webstedsredigering skal du gøre følgende:

• Indstil værdien Webstedsetiket til: Adobe Sign-tilbagekaldelse.
  • Indstil værdien Webstedsnavn til: Adobe_Sign_Callback.
  • Indstil værdien til Webstedskontakt til en Salesforce-bruger, der modtager beskeder om websteder. I de fleste tilfælde vil dette være kontoadministratoren.
  • Indstil værdien Standardwebadresse til: AdobeSignCallback
  • Aktivér kontrolelementet Aktiv.
  • Indstil værdien Startside for aktivt websted til: EchoSignCallback
    • EchoSign er det tidligere navn for Adobe Sign

Felterne skal se således ud:

Adobe Sign-tilbagekaldelse

5. Klik på Gem for at fortsætte.

6. I sektionen Brugerdefinerede URL-adresser skal du klikke på linket Vis

En ny fane åbnes.

2b_sites_configdsaved

7. I den nye fane skal du kopiere URL-adressens værdi i browseren og indsætte den i en tekstfil.

• Hvis du tester på sandkasser, skal du kopiere http-adressen og ikke https-adressen.

Din URL-adresse bør se ud som den viste URL-adresse herunder:

Websteds-URL

Bemærk:

Du skal bruge denne URL-adresse til at konfigurere dine brugerdefinerede indstillinger.

Tilføjelse af Adobe Sign-tilbagekaldelses-URL til brugerdefinerede indstillinger

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger
    • Dette indlæser siden Brugerdefinerede indstillinger.
  2. Klik på etiketten Adobe Sign-indstillinger
    • Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses
Adobe Sign-indstillinger.

3.  Klik på knappen Administrer.

Adobe Sign-indstillinger: Administrer

4.  Klik på Ny eller Rediger

• Siden Redigering af Adobe Sign-indstillinger indlæses.
Adobe Sign-indstillinger: Ny

5.  Indstil værdien Tilbagekaldelses-URL-adresse til Adobe til Salesforce-websted til værdien "Sikker webadresse", som du kopierede efter konfiguration af dit Adobe Sign-websted for tilbagekaldelse (se trin 7 ovenfor).

• Sørg for, at adressens præfiks er "https" og ikke "http".
Indstilling af tilbagekaldelses-URL-adresse

6. Klik på Gem for at gemme dine indstillinger.

Tilpasning af profilen for dit Adobe Sign-websted for tilbagekaldelse

Du skal også tilpasse profilen for dit Adobe Sign-websted for tilbagekaldelse som følger:

• Tilføj AgreementAttachmentService Apex-klassen, så den er synlig
  • Aktivér aftaleobjektet og felttilladelser om nødvendigt
  • Tilføj IP-adresser for Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse

Bemærk:

Følgende trin afspejler den forbedrede profilgrænseflade. (Se Oversigt over profiler i Salesforce.com-hjælpen for at få flere oplysninger om profilgrænseflader.)

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Websteder og domæner > Websteder
  2. Klik på webstedsetiketten Adobe Sign-tilbagekaldelse.
  3. Klik på knappen Indstillinger for offentlig adgang.
Offentlig adgang.

4. Hvis du vil tilføje Apex-klassen AgreementAttachmentService, skal du gøre følgende:

a. Klik på linket Aktivér Adgang til Apex-klasse for at gå til den sektion, og klik derefter på Rediger.

Aktivér Apex-klasse

b. På listen Tilgængelige Apex-klasser til venstre skal du vælge echosign_dev1.AgreementAttachmentService og klikke på Tilføj for at flytte den til listen Aktiverede Apex-klasser til højre som vist nedenfor.

c. Klik på Gem

Du føres tilbage til siden Adobe Sign-tilbagekaldelsesprofil

Aktivér Apex-klasse

5. For at aktivere objektniveautilladelser for profilen til Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse skal du gøre følgende.

a. Klik på knappen Rediger på siden Adobe Sign-tilbagekaldelsesprofil, og rul ned til Brugerdefinerede objekttilladelser

b. Aktivér alle objekttilladelser for Aftale (læs, opret, rediger, slet, vis alle, rediger alle)

Brugerdefinerede objekttilladelser

c. Klik på Gem, og du føres tilbage til siden Adobe Sign-tilbagekaldelsesprofil

6. Tilføj IP-intervallerne for indstillingerne for offentlig adgang på webstedet, så den er begrænset korrekt til Adobe Signs IP-adresser.

a. Klik på linket IP-intervaller for login for at gå til den relevante sektion.

b. Klik på knappen Ny.

c. I dialogboksen IP-intervaller for login skal du skrive det første IP-adresseinterval:

○ Første IP-adresse: 52.71.63.224

○ Sidste IP-adresse: 52.71.63.255

○ Beskrivelse: Adobe Sign

d. Klik på Gem

enter_the_ip_addressrange

Bemærk:

Hvis fejlen "Listen over IP-intervaller dækker ikke din aktuelle IP-adresse…." vises, skal du aktivere indstillingen Gem dette IP-interval, selvom det ikke dækker min aktuelle IP-adresse, og klik på Gem igen.

e. Gentag trin a-d ovenfor for nedenstående IP-adresseintervaller:

Første IP

Sidste IP

Beskrivelse

52.35.253.64

52.35.253.95

Adobe Sign

52.48.127.160

52.48.127.191

Adobe Sign

52.58.63.192

52.58.63.223

Adobe Sign

52.196.191.224

52.196.191.255

Adobe Sign

52.65.255.192

52.65.255.223

Adobe Sign

13.126.23.0 13.126.23.31 Adobe Sign

De endelige login-IP-intervaller for Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse bør se ud som følger:

list_of_ip_ranges

Indstil feltet Optælling af antal aktiveringer af tjeneste til vedhæftede filer til Synlig for Alle profiler

Du skal også sikre dig, at feltet "Optælling af antal aktiveringer af tjeneste til vedhæftede filer" er redigerbart for den relevante profil ved at gøre følgende.

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring
  2. Klik på linket Aftale i det venstre spor
  3. Klik på Felter og relationer i det venstre spor
  4. Find og klik på linket Optælling af antal aktiveringer af tjeneste til vedhæftede filer
6_click_the_attachmentserviceinvocationcountlink

5. Klik på knappen Indstil sikkerhed på feltniveau.

6. Aktivér Synlig og Skrivebeskyttet på topniveau for at aktivere sikkerhed på feltniveau for alle viste profiler

Sikkerhed på feltniveau

7. Klik på Gem