Konfigurer Adobe Sign til Salesforce for at sende store dokumenter (over 4 MB fra siden for aftaleafsendelse og 9 MB ved afsendelse i batch) eller push-aftaler for aftaler, der er oprettet uden for Salesforce-miljøet

Forudsætninger

Tilbagekaldelsesbrugeren (kræves til konfiguration af både store dokumenter og push-aftaler) kræver to elementer:

Bemærk:

Hverken transaktioner med store dokumenter eller push-aftaler understøttes i Salesforce Professional Edition.

Etablering af webstedet for tjenesterne

Etablering af tjenesterne Stort dokument og Push-aftale kræver, at tilbagekaldelsesmiljøet defineres først.

Det samme websted og den samme bruger kan bruges til den ene eller begge tjenester.

Nedenstående instruktioner anbefaler, at der etableres en ny og dedikeret bruger og profil. Dette sikrer, at et kendt og minimalt autoriseret sæt af tilladelser er i kraft, og etablerer en bruger, som det er usandsynligt vil blive deaktiveret, hvilket bryder funktionaliteten.

Oversigten over de krævede trin er:

Definer tilbagekaldelsesbrugeren

Etabler tilbagekaldelseswebstedet

Konfigurer den individuelle tjeneste

Definer Adobe Sign-tilbagekaldelsesbrugeren

En dedikeret bruger anbefales til at give objekttilladelser for tilbagekaldelsesprocessen.

1. Opret den nye tilbagekaldelsesbrugerprofil

• Klon profilen Standardbruger
    • Giv den nye profil et intuitivt navn (f.eks. Adobe Sign-tilbagekaldelsesbruger)
  • Rediger profilen
    • Under Brugerdefinerede faneindstillinger skal du sikre, at begge Adobe Sign-administrator-faner er indstillet til Som standard til
    • Sørg for, at disse Visualforce-sider er aktiveret
      • echosign_dev1.EchosignAdmin
      • echosign_dev1.SalesforceOAuthPage
  • Gem profilen
1_clone_standarduserprofile
2_name_the_profile

2. Opret en ny bruger med Salesforce-standardlicensen

• Giv brugeren et intuitivt navn (f.eks. Adobe Sign-tilbagekaldelse)
  • Tildel en Salesforce-licens
  • Tildel den profil, du oprettede ovenfor
4_create_a_new_user
  • Gem den nye bruger
  • Bekræft brugeren for at etablere den kendte adgangskode

3. Knyt tilbagekaldelsesbrugeren til Adobe Sign

• Log på Salesforce som tilbagekaldelsesbrugeren
  • Gå til siden Adobe Sign Administrator (App Launcher > Adobe Sign til Salesforce > Adobe Sign Administrator)
  • Klik på Tilknyt en konto under overskriften Tilbagekaldelsesbruger
5_1_link_the_callbackuser

Siden Giv adgang? vises

• Klik på Tillad
5_4_allow_access-accept

• Bekræft på siden Adobe Sign-administrator, at tilbagekaldelsesbrugeren er korrekt tilknyttet
5_5_authenticatedcallbackuser
  • Log af Salesforce
  • Log på igen som Salesforce-administrator

Etabler tilbagekaldelseswebstedet

Du skal klargøre og konfigurere et websted for Adobe Sign-tilbagekaldelsen, så aftaleopdateringer kan skubbes til Salesforce rettidigt.

Bemærk:

Hvis du ikke har brugt Salesforce-websteder i din Salesforce-organisation, skal du første registrere et Force.com-domænenavn, der bruges til alle dine Salesforce-websteder på kontoen. (Se Registrering af et brugerdefineret Force.com-domæne i Salesforce.com-hjælp). Husk på, at hvis du registrerer et nyt domænenavn, frarådes det at bruge et meget langt domænenavn, ellers overskrider den sikre webadresse muligvis grænsen på 255 tegn, som Adobe Sign har for tilbagekaldelses-URL-adresser.

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Websteder og domæner > Websteder
  2. Registrer dit webstedsdomænes navn
    1. Skriv navnet på dit ønskede domæne i tekstfeltet efter http://
    2. Klik på knappen Kontrollér tilgængelighed for at sikre, at du kan bruge domænet
      1. Når du har et tilgængeligt domæne, vises der en Fuldført-besked.
    3. Acceptér Vilkår for anvendelse, og klik på knappen Registrer mit Force.com-domæne
Panelet Webstedkonfiguration

Siden websteder opdateres for at vise dig det nye websted.

3. Klik på knappen Ny

• Siden Webstedsredigering indlæses.
Parametre for Adobe Sign-tilbagekaldelse

4. På siden Webstedsredigering skal du gøre følgende:

• Indstil værdien Webstedsetiket til: Adobe Sign-tilbagekaldelse.
  • Indstil værdien Webstedsnavn til: Adobe_Sign_Callback.
  • Indstil værdien til Webstedskontakt til en Salesforce-bruger, der modtager beskeder om websteder. I de fleste tilfælde vil dette være kontoadministratoren.
  • Indstil værdien Standardwebadresse til: AdobeSignCallback.
  • Aktivér kontrolelementet Aktiv.
  • Indstil værdien Startside for aktivt websted til: EchoSignCallback.
    • EchoSign er det tidligere navn for Adobe Sign.

Felterne skal se således ud:

Adobe Sign-tilbagekaldelse

5. Klik på Gem

Tilføj IP-intervallerne for webstedet

6. Tilføj IP-intervallerne for indstillingerne for offentlig adgang på webstedet, så den er begrænset korrekt til Adobe Signs IP-adresser

a. På siden Webstedsdetaljer for dit tilbagekaldelseswebsted skal du klikke på knappen Indstillinger for offentlig adgang

b. Klik på linket IP-intervaller for login for at gå til den relevante sektion

c. Klik på knappen Ny

d. I dialogboksen IP-intervaller for login skal du skrive det første IP-adresseinterval:

○ Første IP-adresse: 52.71.63.224

○ Sidste IP-adresse: 52.71.63.255

○ Beskrivelse: Adobe Sign

e. Klik på Gem

enter_the_ip_addressrange

Bemærk:

Hvis fejlen "Listen over IP-intervaller dækker ikke din aktuelle IP-adresse…." vises, skal du aktivere indstillingen Gem dette IP-interval, selvom det ikke dækker min aktuelle IP-adresse, og klik på Gem igen.

f. Gentag trin b-e ovenfor for alle nedenstående IP-adresseintervaller:

Første IP

Sidste IP

Beskrivelse

40.67.154.249 40.67.154.249 Adobe Sign
40.67.155.112 40.67.155.112 Adobe Sign
40.67.155.147 40.67.155.147 Adobe Sign
40.67.155.185 40.67.155.185 Adobe Sign

52.35.253.64

52.35.253.95

Adobe Sign

52.48.127.160

52.48.127.191

Adobe Sign

52.58.63.192

52.58.63.223

Adobe Sign

52.196.191.224

52.196.191.255

Adobe Sign

52.65.255.192

52.65.255.223

Adobe Sign

13.126.23.0 13.126.23.31 Adobe Sign

De endelige login-IP-intervaller for Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse bør se ud som følger:

ip_ranges

Konfigurer individuelle tjenester

Konfigurer for tjenesten til store dokumenter

Store dokumenter understøttes automatisk til afsendelse af transaktioner og baggrundshandlinger op til en bestemt grænse:

• Send transaktioner – når du klikker på knappen Send til underskrivelse på siden Aftaler, kan du sende enkeltdokumenter på op til 4 MB eller flere dokumenter, hvis samlede størrelse ikke overskrider 4 MB.
  • Baggrundshandlinger – ved afsendelse af et dokument ved hjælp af baggrundshandlinger kan der sendes enkeltdokumenter på op til 9 MB eller flere dokumenter, hvis samlede størrelse ikke overskrider 9 MB. (Se Vejledning til avanceret tilpasning for at få flere oplysninger om baggrundshandlinger.)

Hvis du vil aktivere store dokumenter, skal du gøre følgende:

• Rediger profilen Tilbagekaldelsesbruger for at give yderligere adgang
  • Aktivér Tælling af aktivering af service for vedhæftede filer for profilen Tilbagekaldelsesbruger
  • Rediger webstedet for at aktivere apex-klassen LargeFileDownloadService
  • Opdater de brugerdefinerede indstillinger for at bruge tilbagekaldelses-URL'en

Rediger profilen Tilbagekaldelsesbruger

For at aktivere objektniveautilladelser for brugeren til Adobe Sign-webstedet for tilbagekaldelse skal du gøre følgende.

• Klik på knappen Rediger på siden Adobe Sign-tilbagekaldelsesprofil, og rul ned til Brugerdefinerede objekttilladelser
  • Aktivér alle objekttilladelser for Aftale (læs, opret, rediger, slet, vis alle, rediger alle)
  • Aktivér Apex-klassen echosign_dev1. AgreementAttachmentDownloadService
  • Klik på Gem
Brugerdefinerede objekttilladelser

Aktivér Tælling af aktivering af service for vedhæftede filer for profilen Tilbagekaldelsesbruger

• Gå til Objektstyring > Aftale > Felter og relationer
  • Klik på Feltetiket Tælling af aktivering af service for vedhæftede filer
  • Klik på knappen Indstil sikkerhed på feltniveau
  • Aktivér både Synlig og Skrivebeskyttet for profilen Tilbagekaldelsesbruger
  • Klik på Gem.
invocation_countsettings

Rediger webstedet for at aktivere apex-klassen LargeFileDownloadService

Du skal også tilpasse profilen for dit Adobe Sign-tilbagekaldelseswebsted for at tilføje apex-klassen LargeFileDownloadService, så den er synlig

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Websteder og domæner > Websteder
  2. Klik på webstedsetiketten for webstedet Adobe Sign-tilbagekaldelse
  3. Klik på knappen Indstillinger for offentlig adgang.
Offentlig adgang.

4. Klik på linket Aktiverede Apex-klasse adgang for at gå til den sektion, og klik derefter på Rediger

Aktivér Apex-klasse

• På listen Tilgængelige Apex-klasser til venstre skal du vælge echosign_dev1.LargeFileDownloadService og klikke på Tilføj for at flytte den til listen Aktiverede Apex-klasser til højre som vist nedenfor.
  • Klik på Gem
Aktivér Apex-klasse

Opdater de brugerdefinerede indstillinger for at bruge tilbagekaldelses-URL'en

1. Gå til Konfiguration > Brugergrænseflade > Websteder og domæner > Websteder

2. Klik på Webstedsetiket for tilbagekaldelseswebstedet

3. I sektionen Brugerdefinerede URL-adresser skal du klikke på linket Vis

• En ny fane åbnes
2b_sites_configdsaved

4. I den nye fane skal du kopiere URL-adressens værdi i browseren og indsætte den i en tekstfil.

• Hvis du tester på sandkasser, skal du kopiere http-adressen og ikke https-adressen.

Din URL-adresse bør se ud som den viste URL-adresse herunder:

Websteds-URL

5. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger

• Dette indlæser siden Brugerdefinerede indstillinger.

6. Klik på etiketten Adobe Sign-indstillinger

• Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses
Adobe Sign-indstillinger

7.  Klik på knappen Administrer.

Adobe Sign-indstillinger: Administrer

8. Klik på Ny eller Rediger

• Siden Redigering af Adobe Sign-indstillinger indlæses.
Adobe Sign-indstillinger: Ny

9.  Indstil værdien Tilbagekaldelses-URL-adresse til Adobe til Salesforce-websted til værdien "Sikker webadresse", som du kopierede efter konfiguration af dit Adobe Sign-websted for tilbagekaldelse (se trin 7 ovenfor).

• Sørg for, at adressens præfiks er "https" og ikke "http".
Indstilling af tilbagekaldelses-URL-adresse

10. Klik på Gem for at gemme dine indstillinger.

Tjenesten til store dokumenter er nu aktiveret.

Konfigurer for push-aftaler

Du kan bruge Adobe Sign API til at sende aftaler til underskrivelse eller oprette widgets og integrere dem på dit websted og få alle de aftaler skubbet og oprettet i Salesforce, lige som hvis de blev sendt fra Salesforce. Du kan også sende aftaler via webprogrammet echosign.adobe.com og få dem alle skubbet tilbage til Salesforce.

For at aktivere disse push-aftaler skal du:

• Redigere tilbagekaldelsesbrugeren for at levere tilladelsessættet Adobe Sign-integrationsbruger
  • Redigere tilbagekaldelseswebstedet for at tilføje Visualforce-siden EchoSignAgreementPushCallback
  • Redigere tilladelserne Webstedsobjekt og Feltniveau
  • Bruge specifikke konfigurationer afhængigt af, hvordan du har tænkt dig at bruge Adobe Sign

Rediger tilbagekaldelsesbrugeren for at levere tilladelsessættet Adobe Sign-integrationsbruger

1. Gå til Konfiguration > Administration > Brugere > Brugere
  2. Find tilbagekaldelsesbrugeren og klikke på linket Fuldt navn for at åbne siden Brugerdetaljer
click_the_full_namelinkofthecallbackuser

3. Hold markøren over linket Tildelinger af tilladelsessæt, og klik på knappen Rediger tildeling

edit_assigned_permissionsets

4. I sektionen Tilgængelige tilladelsessæt skal du vælge Adobe Sign-integrationsbruger

• Klik på knappen Tilføj
  • Klik på Gem
5_assign_the_integrationuserpermissionsettothecallbackuser

Rediger tilbagekaldelseswebstedet for at tilføje Visualforce-siden EchoSignAgreementPushCallback

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugergrænseflade > Websteder og domæner > Websteder
  2. Klik på webstedsetiketten for webstedet Adobe Sign-tilbagekaldelse
6_click_the_sitelabel

3. Rul til sektionen Webstedets Visualforce-sider, og klik derefter på Rediger

callback_vf_page

4. Find echosign_dev1.EchoSignAgreementPushCallback, og klik én gang på det for at vælge det

5. Klik på Tilføj for at flytte siden til Aktiverede Visualforce-sider

6. Klik på Gem

callback_add_vf

Rediger tilladelserne Webstedsobjekt og Feltniveau

Når du har tilføjet Visualforce-siden, returneres du til siden Webstedsdetaljer for tilbagekaldelseswebstedet.

• Klik på Indstillinger for offentlig adgang for at åbne siden Profiler
  • Klik på Rediger på siden Profiler
  • Rul ned til sektionen Standardobjekttilladelser
  • Aktivér Læs og Opret for følgende objekter:
Kontakt Kunde Salgsmulighed
Kundeemne Kontrakt
  • Klik på Gem, hvilket returnerer dig til tilbagekaldelsesprofilen

Flere objekter kræver også justering på feltniveau:

• Rul ned til sektionen Sikkerhed på feltniveau, og rediger:
    • Sikkerhed på standardfeltniveau
      • Kontakt
        • Kunde > sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret
        • Mail > sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret
        • Navn > sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret
      • Kundeemne
        • Virksomhed > sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret
        • Mail > sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret
        • Navn > sørg for, at læse- og redigeringsadgang er aktiveret

Brug specifikke konfigurationer

Og hvis du ønsker, at alle aftalerne på din konto, der blev sendt uden for Adobe Sign, skal oprettes og skubbes til Salesforce, skal du følge disse instruktioner:

• Kopiér den sikre URL-adresse fra det Adobe Sign-tilbagekaldelseswebsted, som du oprettede, og tilføj /echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback for at oprette tilbagekaldelses-URL'en. Kontakt Adobe Support, og giv dem din tilbagekaldelses-URL til at indstille som din Adobe Sign-kontos standardtilbagekaldelses-URL. Eksempel: Hvis din webstedsadresse er: https://echov11-dev.na12.force.com/EchoSignCallback, vil tilbagekaldelses-URL'en være: https://echov11-dev.na12.force.com/EchoSignCallback/echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback
  • Adobe Support bør også angive dit Adobe Sign-bruger-ID for standardbrugerindstillingen for tilbagekaldelses-URL-API. Alle konti, der bruges Salesforce, bør også have deres konti indstillet til at tilføje dokumentnøglen til tilbagekaldelses-URL'en.

Hvis du sender aftaler via API'en, skal du følge disse instruktioner:

• Kopiér den sikre URL-adresse fra Adobe Sign-tilbagekaldelseswebstedet, som du oprettede, og vedhæft /echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback for at oprette den tilbagekaldelses-URL, der skal bruges i Adobe Sign API.
    • Eksempel: Hvis din webstedsadresse er: https://echov11-dev.na12.force.com/EchoSignCallback
      , vil den tilbagekaldelses-URL, du bør bruge i Adobe Sign API, være: https://echov11-dev.na12.force.com/EchoSignCallback/echosign_dev1__EchoSignAgreementPushCallback
  • Når du sender en aftale eller opretter en widget gennem API'en, vil du skulle angive en tilbagekaldelses-URL (se https://secure.echosign.com/redirect/latestApiMethods, og henvis til API-parameteren "CallbackInfo".)
  • Sørg også for, at dine kontoindstillinger er indstillet til at tilføje dokumentnøglen til den tilbagekaldelses-URL, som bør være standard for Salesforce-kunder, der bruger Adobe Sign. Har du problemer, kan du kontakte Adobe Sign-support.
  • Gå desuden til Indstillinger for skubtilknytninger for at definere præferencer for, hvordan poster oprettes, når aftaler skubbes til Salesforce.