Systemkrav

Følgende systemkrav gælder for Adobe Sign (tidligere Adobe Document Cloud eSign-tjenester eller Adobe EchoSign).

Browser

• Microsoft Windows 10 med Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 11 eller senere, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X v10.9 eller senere med Safari 7 eller senere, Firefox eller Chrome

Bemærk:

Microsoft Edge-browseren støtter ikke oprindeligt 265-bit AES-kryptering af PDF-filer.

Hvis du bruger Edge-browseren, skal du sikre dig, at du har den seneste version af Adobe Reader.

Mobilapp

Sprogversioner

Amerikansk engelsk

Britisk engelsk

Fransk

Tysk

Spansk

Catalansk

Baskisk

Brasiliansk portugisisk

Portugisisk

Japansk

Forenklet kinesisk

Traditionelt kinesisk

Koreansk

Indonesisk

Malaysisk

Thailandsk

Vietnamesisk

Kroatisk

Tjekkisk

Polsk

Rumænsk

Russisk

Slovensk

Slovakisk

Tyrkisk

Ukrainsk

Dansk

Hollandsk

Finsk

Ungarsk

Islandsk

Italiensk

Norsk

Svensk

Understøttede dokumentformater til signatur

• Adobe PDF (.pdf)
  • Microsoft Word (.doc og .docx)
  • Microsoft Excel (.xls og .xlsx)
  • Microsoft PowerPoint (.ppt og .pptx)
  • Tekst (.txt)
  • Rich Text (.rtf)
  • Grafik (.tif, .jpg, .jpeg, .gif, .bmp og .png)
  • Web (.htm eller .html)

Program-/protokolkrav

Java-krav

Brug Java 8 eller senere.

Java 7 kan bruges, men kræver, at TLSv1.2 er eksplicit aktiveret af programmet

TLS 1.2-krav

TLS (Transport Layer Security) er den mest udbredte sikkerhedsprotokol i dag for webbrowsere og andre programmer, der kræver sikker dataudveksling over et netværk.

Du bruger den passivt, hver gang du åbner en browser, og så længe du overholder operativsystemets/browserens krav, bør du ikke have nogen browserrelaterede fejl.

Nedenfor er en liste over frameworks, der definerer deres minimumversion til at være TLS 1.2-kompatibel:

• Java: Brug Java 8 eller senere. Java 7 kan bruges, men kræver, at TLSv1.2 er eksplicit aktiveret af programmet.
  • .NET: Brug .NET 4.6 eller senere.
  • .NET 4.5 kan bruges, men kræver, at TLSv1.2 er eksplicit aktiveret af programmet.
  • .NET afhænger af TLS 1.2-understøttelse af det Windows-operativsystem, det kører på.
  • For programmer, der bruger OpenSSL: Brug OpenSSL 1.01 eller senere.

Software, der kræves for at se et underskrevet dokument

• Adobe Reader 9.0 eller senere for dokumenter, der er beskyttet med AES 128 bit-kryptering eller lavere
  • Adobe Reader 10 eller senere for dokumenter, der er beskyttet med AES 256 bit-kryptering

Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på mindst 13 år og kræver accept af yderligere vilkår og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan uden varsel blive afbrudt eller ændret helt eller delvist. Der kan blive pålagt yderligere gebyrer eller abonnementsopkrævninger.

IP-områder at godkende

Hvis du eksplicit godkender IP-adresser på dit netværk, skal du føje nedenstående IP-adresser til din firewall:

Nordamerika:

• 52.71.63.224/27
  • 52.35.253.64/27
  • 40.67.155.147/32
  • 40.67.154.249/32
  • 40.67.155.185/32
  • 40.67.155.112/32

Europa:

• 52.48.127.160/27
  • 52.58.63.192/27

Japan:

• 52.196.191.224/27

Australien:

• 52.65.255.192/27

Indien:

• 13.126.23.0/27

IP-områder til udgående mailafsendelse

Hvis din organisation godkender IP-adresser for at styre forbindelsen til dine indgående mailservere, skal du føje følgende IP-adresser til din hvidliste:

• 40.67.157.141/32
  • 40.67.154.24/32
  • 40.67.158.131/32
  • 52.205.63.172/30
  • 52.41.255.236/30
  • 52.208.255.252/30
  • 52.59.244.0/30
  • 52.197.127.252/30
  • 52.65.63.248/30
  • 13.126.23.32/30

SSL-certifikatmyndighed/certifikater (aktiveringsdato: 2. maj 2018)

Adobe Sign flytter til et nyt SSL-certifikat 2. maj 2018. Der er ingen ændring af den offentlige nøgle, underliggende kryptografiske protokoller eller skema.

Kun Adobe Sign-certifikatet (vist nedenfor) ændres. Den offentlige nøgle, Root CA og Intermediate CA forbliver uændret.

Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Download

Download