Adobe Acrobat Sign til Microsoft Outlook-tilføjelsesprogram: Brugerhåndbog

Oversigt

Tilføjelsesprogrammet Adobe Acrobat Sign til Outlook giver dig mulighed for at konfigurere en ny aftale fra en e-mail-klient. Du kan sende aftaler i nye mails eller svare på en eksisterende mail ved at importere modtagerlisten og automatisk vedhæfte eventuelle filer fra kilde-mailen.

Adobe Acrobat Sign for Outlook-tilføjelsesprogram: Brugerhåndbog hjælper dig med at lære, hvordan du:

• Installerer, og aktiverer Adobe Acrobat Sign-tilføjelsesprogrammet på din Outlook-konto – Alle brugere kan få adgang til denne engangsproces uden ekstra systemtilladelser.
  • Opret den godkendte forbindelse mellem Outlook og Adobe Acrobat Sign – Når tilføjelsesprogrammet er aktiveret, skal du godkende for at begge miljøer kan oprette et tillidsforhold mellem Microsoft og Adobe Acrobat Sign.
  • Brug Adobe Acrobat Sign-tilføjelsesprogram – Det forklarer om funktionerne og anvendelsen af Adobe Acrobat Sign.

Microsoft 365-administratorer kan centralt installere tilføjelsesprogrammet på lejerniveauet og styre adgang på brugerniveauet efter behov.

Bemærk! Under godkendelse og brug af tilføjelsesprogrammet vil Outlook 365 vise et godkendelsespanel, når der forsøges at åbne et nyt vindue. Klik på Tillad, når dette sker.

Forudsætninger

Du skal sikre, at dit system opfylder følgende krav:

• Understøttede produkter: Exchange Online
  • Windows OS:
    • Windows 10, der er ældre end version 1903, skal installere Microsoft Webview
    • Windows 10 version 1903+
    • Windows 11
  • Microsoft Office-understøttede versioner:
    • For Windows:
      • Office 2016 (build 16.0.4390.1000+)
      • Office 2019 (build 16.0.12527.20720+)
      • Office 2021 (build 16.0.14326.204454+)
      • Office til Windows, abonnement (version 1602, Build 6741.0000+)
    • For Mac:
      • Office til Mac (v15.34+)
    • Til web:
      • Office Online (365) ved hjælp af aktuelle versioner af Chrome, Firefox, Safari, eller Edge
      • Office Online Server (version 1608, Build 7601.6800+)
  • Grundlæggende Microsoft-krav for at bruge Office
Bemærk:
  • Private/Incognito-browsersessioner understøttes ikke.
  • Mobilbrowsere og mobilapps understøttes ikke.

Edge-browsere

For at tilføjelsesprogrammet kan virke problemfrit i Edge-browsere, skal du have tillid til nedenstående websteder i din browsers sikkerhedskonfiguration:

•     https://*.echocdn.com
  •     https://*.echosign.com
  •     https://*.adobesigncdn.com
  •     https://*.adobesign.com
  •     https://*.microsoftonline.com
  •     https://*.office.com
  •     https://*.office365.com
  •     https://*.live.com (hvis en Live-konto bruges)
  •     https://*.sharepoint.com
  •     Hvis du bruger et id-administrationssystem fra tredjepart, skal den URL også tilføjes

Mac High Sierra OS

High Sierra-brugere kan støde på et problem, når de prøver at få adgang til tilføjelsesprogrammet fra Outlook-pc-appen (version 16.11 og op), som viser en generisk fejlbesked fra Adobe Acrobat Sign om, at cookies ikke er aktiveret.

Hvis det sker:

• Åbn tilføjelsesprogrammets Indstillinger, og log af
  • Godkend til tjenesten igen ved at klikke på Start

Hvis godkendelsen ikke løser problemer, skal du kontakte kundesupport.

Aktiver Adobe Acrobat Sign for Outlook-tilføjelsesprogram

Tilføjelsesprogrammet Adobe Acrobat Sign til Outlook kan installeres i både webbaserede programmer og pc-programmer. Installation af programmet i ét miljø aktiverer det i begge

Adgang til butikken er lidt anderledes i hvert miljø, og der er instruktioner til begge nedenfor.

Installation af tilføjelsesprogrammet til OWA (den webbaserede klient)

1. Log på din 365 Outlook-konto, og vælg e-mail.

2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre på skærmen.

3. Vælg valgmuligheden Administrer integrationer for at indlæse siden Udvidelser til Outlook.

4. Skriv Adobe Acrobat Sign i søgefeltet øverst til venstre, og vælg søgeikonet.

5. Find Adobe Acrobat Sign Log på Outlook, og vælg Slå til for at aktivere integrationen.
    Når du er færdig, kan du se en meddelelse, der er tilføjet, som vist nedenfor.

OWA Tilføj i butik

6. Luk siden Tilføjelsesprogrammer.

7. Åbn en mail for at komme til tilføjelsesprogrammet. Du kan få adgang til Adobe Acrobat Sign fra et af følgende steder:

• Nye mails – grænsefladen til at oprette en ny mail viser ikonet nederst til højre på skærmen. Nye mails har kun muligheden Send til underskrivelse.
OWA Ikonplacering - N

• Besvar mails – når en mail besvares, findes ikonet øverst lidt til højre for midten i vinduet (afhængigt af hvor mange tilføjelsesprogrammer du har installeret)
OWA Ikon – svar

Bemærk:

Når du fremkalder tilføjelsesprogrammet fra en svarmail, vises der en pop ud-menu, der beder dig om at vælge én af tre funktioner (som beskrevet i sektionen Brug af tilføjelsesprogrammet).

Installer tilføjelsesprogrammet til Outlooks pc-klient

1. Åbn Outlook-programmet.

2. Gå til fanen Start, og klik på ikonet Store i afsnittet Tilføjelsesprogrammer.

Bemærk:

Hvis knappen Store ikke er synlig på dine båndindstillinger, skyldes det sandsynligvis, at din Office-administrator ikke har tilladt individuel adgang til Store.

Kontakt din Office-administrator eller dit IT-team for at få adgang, eller installér tilføjelsesprogrammet til din organisation.

3. I feltet øverst til venstre skal du skrive Adobe og klikke på søgeikonet.

4. Find Adobe Acrobat Sign til Outlook, og vælg Tilføj for at aktivere tilføjelsesprogrammet.

• Derefter bør du se Tilføjet og et blåt flueben, der indikerer, at tilføjelsesprogrammet er tilgængeligt.
Installér skrivebord

Når tilføjelsesprogrammet er aktiveret vil du se et nyt afsnit Adobe Acrobat Sign (med tre ikoner) i dit bånd på fanen Start:

Etabler den godkendte relation

Når tilføjelsesprogrammet er aktiveret i mailklienten, skal du oprette en relation mellem din Microsoft-konto og din Adobe Acrobat Sign-konto. Det sikrer, at du og kun du kan sende aftaler via din Adobe Acrobat Sign-bruger.

Konfigurationsprocessen er hurtig og kræver kun, at du ved, hvordan du godkender til de to systemer.

Bemærk:

Når du har etableret denne relation, behøver du ikke at godkende til et af systemerne igen. Den godkendte relation vil fortsæt være i kraft, medmindre den eksplicit slettes ved at logge ud af tilføjelsesprogrammet.

Sådan etableres der tillid:

1. Klik på knappen Ny mail, som hvis du oprettede en ny mail.

2. Find Adobe Acrobat Sign-ikonet på mailens sidelayout, og vælg Send til underskrivelse.

• Dette åbner tilføjelsesprogrammets panel i højre side af vinduet.

3. Klik på knappen Kom godt i gang i tilføjelsesprogrammets panel

• Linket Hent gratis prøveversion åbner et nyt vindue til siden Adobe Acrobat Sign registrering til 30 dages gratis prøveversion Har du ikke allerede en Adobe Acrobat Sign-konto, skal du oprette en konto for at få den gratis prøveversion, før du fortsætter.
    • Konti i Acrobat Sign for Government-miljøet har ikke adgang til gratis prøveversioner.

4. Bedes du om at blive godkendt i 365-miljøet, skal du vælge hvilken bruger, du vil logge ind med. Brugeren, du allerede er godkendt som, vil være øverst på listen.

5. Når du bedes om at give adgang til tilføjelsesprogrammet, skal du vælge Accepter.
    Et nyt vindue åbnes for at registrere godkendelsen for Adobe Acrobat Sign.

6. Godkend med dine Adobe Acrobat Sign-loginoplysninger.

OWA Godkendelse til Adobe Sign

7. Når du har godkendt til Adobe Acrobat Sign, skal du vælge Tillad adgang.

OWA Godkendelse Bekræft til Adobe Sign

Når Adobe Acrobat Sign-godkendelsen er fuldført, skifter tilføjelsesprogrammets panel i højre side for at vise tilføjelsesprogrammets velkomstside. Klik på Forstået for at åbne konfigurationspanelet.

Den godkendte relation er på plads og vil forblive funktionel, indtil du logger af tilføjelsesprogrammet.

Deaktivering/afinstallation af tilføjelsesprogrammer sletter ikke den godkendte relation.

Brug af Adobe Acrobat Sign til Outlook-tilføjelsesprogram

Når tillidsrelationen til Adobe Acrobat Sign er etableret, kan du starte med at sende aftaler direkte fra din mailklient.

I forhold til dette tilføjelsesprogram har Outlook to tilstande:

• Opret – I Oprettelses-tilstand kan du skrive eller tilføje vedhæftede filer til mailen. Du kan vælge Ny for at starte en ny mail, eller vælge Svar for at svare på en eksisterende mail-tråd. Kun Send signatur-funktionen er tilgængelig i Oprettelses-tilstand.

• Læs – I Læsetilstand kan du se en mail, men kan ikke redigere den. Læsetilstand har tre funktioner:
    • Udfyld og underskriv – en funktion, der lader afsenderen (og kun afsenderen) føje indhold til, underskrive og eventuelt sende en fil til en anden part som et fuldført dokument.
    • Send til underskrivelse – opretter en aftale, der kan have én eller flere modtagere ud over afsenderen. Afsenderen kan være en modtager, men bare ikke den eneste modtager.
    • Aftalestatus – denne indstilling viser en liste over de seneste 10 aftaler, der inkluderer brugeren, inkl. Kladde, Sendt til underskrivelse, Venter på min signatur og Underskrevet.

Send fra Opret-tilstand

Når tilføjelsesprogrammet startes fra en mail, forsøger tilføjelsesprogrammet at inkludere værdier fra selve mailen. Oprettelse af en ny mail (enten ved at klikke på knappen Ny eller Svar) lader dig konfigurere denne mail som en skabelon, inden tilføjelsesprogrammet startes, hvilket gør fornyelser og andre typiske transaktioner hurtigere.

• Hvis en vedhæftet fil inkluderes i mailen, forsøger tilføjelsesprogrammet at vedhæfte den samme fil som aftaledokumentet.
  • Hvis der vises modtagere i feltet TIL: (ud over afsenderen), importeres de mails som modtagerlisten i den rækkefølge, de vises i i feltet TIL:
  • Hvis der er indhold på emnelinjen, bruges den tekststreng som aftalenavnet.
  • Hvis der er indhold i mailens brødtekst, importeres det indhold som aftalebeskeden..
Bemærk:

Alle felter kan tilføjes eller redigeres manuelt. Import af værdier fra mailen er en valgfri bonus, ikke et krav.

Dokumenter

Øverst i tilføjelsesprogrammets panel er sektionen Dokumenter. Der er filer, som er vedhæftet aftalen og vises til modtagerne for deres signatur.

• Hvis du starter tilføjelsesprogrammet fra en mail med den vedhæftede fil på den, indsættes denne vedhæftede fil automatisk på dokumentlisten.
  • Hvis du ønsker at fjerne en fil fra listen Dokumenter, skal du klikke på X helt til højre for dokumentets filnavn.

Lige til højre for overskriften Dokumenter er linket + Tilføj filer, der lader dig føje filer til aftalen.

• Dokumenterne vises for modtagerne i den rækkefølge, de vises i i tilføjelsesprogrammets panel
  • Hvis du vil tilføje flere filer fra dit Adobe Acrobat Sign-bibliotek, skal du klikke på linket Flere indstillinger

Understøttede filformater:

• Word (.doc, .docx)
  • PowerPoint (.ppt, .pptx)
  • Excel (.xls, xlsx)
  • PDF
  • HTML
  • RTF

• TIF/TIFF
  • JPG/JPEG
  • BMP
  • GIF
  • PNG

• Modtagere

Under listen Dokumenter er listen Modtagere.

Rækkefølgen af modtagerne på listen er den rækkefølge, som modtagerne skal underskrive aftalen i.

• Hvis du starter tilføjelsesprogrammet fra en mail, hvor feltet TIL: er konfigureret, importeres modtagerne til tilføjelsesprogrammets panel i den rækkefølge, som de vises i i feltet TIL:
    • Modtagere kan skrives direkte i tilføjelsesprogrammets panel. Panelet vil se i din Outlook-kontaktliste og forsøge at matche det, du skriver, med en kendt kontakt.
    • Alle modtagere har rollen Underskriver. Hvis du vil indstille forskellige modtagerroller eller sende med et parallelt-/hybridproces-workflow, skal du klikke på linket Flere indstillinger.
    • Alle underskrivere modtager en bekræftelsesmail. Hvis du vil bruge bekræftelse med en tofaktorgodkendelse, skal du klikke på linket Flere indstillinger.

Aftalenavn/beskeder

Sektionen Beskeder findes under listen Modtagere.

Der er to felter i denne sektion: Aftale- og aftalemeddelelse.

Aftalenavn er det øverste felt. Hvis du starter tilføjelsesprogrammets panel fra en eksisterende eller konfigureret mail, importeres emnelinjen som aftalenavnet. Hvis der ikke er noget Emne-indhold, indsættes navnet på den første vedhæftede (dokument)-fil som aftalenavnet. Du kan når som helst manuelt redigere aftalens navn.

Aftalemeddelelsen er medtaget i mailen med Underskriv Det har følgende funktioner:

• Når aftalen startes fra en eksisterende mail, indsættes mailens brødtekst i beskedfeltet.
    • Hvis der ikke er noget indhold i mailens brødtekst, angives der en standardbesked: Gennemgå og fuldfør dette dokument.
    • Beskedfeltet har en grænse på 1.000 tegn.
    • Øverst til højre i sektionen Besked er der et Ryd besked-link, der fjerner alt indholdet fra Besked-vinduet.
    • Hvis du bruger Beskedskabeloner eller Private beskeder, skal du bruge linket Flere indstillinger.

Vis og send

Afkrydsningsfeltet Vis og send åbner Adobe Acrobat Signs oprettelsesmiljø, når der klikkes på knappen Næste.

• Når du markerer afkrydsningsfeltet Vis og send, ændresSend-knappen til Send til Fortsæt. Du kan fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Vis og send for at gendanne til Send.

Send/fortsæt

Denne knap fører aftalen til det næste skridt, der enten indleder signaturcyklussen eller åbner oprettelsesmiljøet – afhængigt af hvordan tilføjelsesprogrammets panel er konfigureret.

Knappens tekst fortæller dig, hvad du kan forvente:

• Send – knappen Send afslutter konfigurationsstadiet og starter aftalen, hvorved første modtager underrettes.
    • Fortsæt – når afkrydsningsfeltet Vis og send markeres, skifter knapteksten til Fortsæt
      • Ved at klikke på knappen Fortsæt åbnes Adobe Acrobat Signs oprettelsesmiljø, hvor du kan gennemgå dokumentrækkefølgen og placeret formular-/signaturfelter som ønsket
      • Efter at have gennemgået dokumentet og/eller placeret felter, sendes aftalen til den første modtager ved at klikke på Send på oprettelsessiden. Du føres ikke tilbage til tilføjelsesprogrammer for at starte denne aftale.

Flere indstillinger

Adobe Acrobat Sign tilbyder flere indstillinger, end der med rimelighed kan installeres i tilføjelsesprogrammet. Funktioner som modtagerroller og private beskeder overkomplicerer det relativt lille fodaftryk, som tilføjelsesprogrammet sætter. Men for mange er disse indstillinger essentielle for forretningsprocessen.

Linket Flere indstillinger lige under knappen Send/Fortsæt åbner en vinduesversion af grænsefladen til Adobe Acrobat Sign Send-siden, komplet med alle indstillinger, der er tilgængelige på din konto.

Alle konfigurerede elementer i tilføjelsesprogrammets panel importeres til siden Send i den rækkefølge, de findes i, og de er fuldt redigerbare, hvis du vil foretage justeringer.

Når aftalen sendes, viser tilføjelsesprogrammets panel en fuldført-notifikation.

Der er to indstillinger i panelet efter afsendelse:

• Vis aftale – åbner en vinduesvisning af aftalen, der lige er blevet sendt
    • Adobe Acrobat Sign-menu – denne indstilling skifter panelet til at vise tilføjelsesprogrammets funktionsindstillinger
      • Send til underskrivelse

Der føjes desuden et banner til mailens brødtekst, der indikerer, at aftalen kan underskrives i en separat mail.

Dette leveres i tilfælde af, at afsenderen ønsker at sende en opfølgningsmail til den, der automatisk genereres af Adobe Acrobat Sign-systemet.

Banner efter mailafsendelse

Send fra Læsetilstand

Når du læser en eksisterende mailtråd, har du tre funktionsindstillinger:

• Udfyld og underskriv – bruges, når du, og kun du, skal udfylde et dokument og sætte en signatur. Ingen andre underskrivere involveres. Hvis du får anmodningen "Udfyld dette, underskriv det, og send det tilbage til mig", er dette den indstilling, du ønsker at benytte.
    • Send til underskrivelse – en aftales standardproces for afsendelse, hvor afsenderen ikke er den eneste underskriver
    • Aftalestatus viser status på de seneste 10 aftaler, der involverer brugeren
    OWA Ikon – svar

Udfyld og underskriv

Når indstillingen Udfyld og underskriv er markeret, vedhæftes mailens vedhæftede fil (hvis den har nogen) til den aftaledefinition, der oprettes i tilføjelsesprogrammets panel i højre side af vinduet.

Udfyld og underskriv – start

Lige til højre for dokumentoverskriften er linket + Tilføj filer, der lader dig føje flere filer til aftalen. Tilføjelse af aftaler virker ligesom webprogrammet. Dokumenterne vises for underskriveren i den rækkefølge, de vises i i tilføjelsesprogrammets panel

Udfyld og underskriv – tilføj fil

Når alle filerne er vedhæftet, skal du klikke på knappen Fortsæt for at åbne vinduet Udfyld og underskriv

Vinduet Udfyld og underskriv lader dig:

1. Skrive tekst ved at klikke et sted på formularen og indtaste

2. Placere flueben eller udfyldte prikker (til afkrydsningsfelter)

3. Sætte din signatur

4. Sætte dine initialer

Få flere oplysninger om funktionerne i Udfyld og underskriv i denne vejledning.

Når dokumentet er fuldført, skal du klikke på knappen Udført øverst til højre.

Dokumentet behandles i et øjeblik, hvorefter en Svar-mail åbnes med den underskrevne kopi af det allerede vedhæftede dokument.

Udfyld og underskriv – efter afsendelse

Tilføjelsesprogrammets panel viser en fuldført-besked om, at du har underskrevet dokumentet, og viser dig tre muligheder:

• Vis underskreven PDF – åbner en visning af den underskrevne PDF
    • Gem en kopi – downloader en kopi af den underskrevne PDF på dit lokale system
    • Adobe Acrobat Sign-menu – denne indstilling skifter panelet til at vise tilføjelsesprogrammets funktionsindstillinger
      • Udfyld og underskriv
      • Send til underskrivelse
      • Aftalestatus

Send til underskrivelse

1. Når der startes en aftale fra en mail med en vedhæftet fil, skal du bemærke, at øverst i panelet er listen over Dokumentfiler, der i øjeblikket er "vedhæftet".

En fil, der vedhæftes mailen, når der klikkes på ikonet Send til underskrivelse, vedhæftes som standard automatisk.

• Det er helt OK at slette denne standardfil.
    • Det er også tilladt at tilføje flere filer via linket Tilføj filer

2. Lige under sektionen Dokumenter vises Modtagerne. Modtagere importeres ikke fra mailen i læsetilstand.

Klik på det hvide felt under overskriften Modtagere, og skriv enten et navn eller en mailadresse. Tilføjelsesprogrammet viser kontakter fra din 365-konto, der matcher den streng, du har skrevet, hvilket hjælper med at finde den korrekte modtager.

Rækkefølgen, som modtagerne angives i, dikterer underskrivelsesrækkefølgen for aftalen (i en sekventiel underskrivelsesproces).

Bemærk! Hvis du er vant til at indstille modtagerroller, skal du være opmærksom på, at alle modtagere betragtes som Underskrivere, hvis de er konfigureret i tilføjelsesprogrammet. Hvis der kræves andre roller, skal du klikke på linket Flere indstillinger under knappen Send/Fortsæt.

3. Under listen Modtagere findes sektionen Besked, der består af to felter.

Det øverste felt er aftalens navn. Dette felt tager som standard navneværdien fra den første fil, der vedhæftes aftalen. Det kan ændres manuelt til den ønskede værdi.

Det andet felt er Besked-teksten. Der angives en standardværdi, som frit kan redigeres.

4. Lige under feltet Besked er det valgfrie afkrydsningsfelt Vis og send. Markering af dette felt åbner en vinduesversion af forfattersiden, som viser alle standardfelterne og værktøjerne til at oprette formularer.

Forfattersiden åbnes ikke, indtil der klikkes på knappen Fortsæt.

5. Knappen Send/Fortsæt sender aftalen, som den er konfigureret i øjeblikket.  Hvis afkrydsningsfeltet Vis og send er markeret, åbnes forfattersiden, så der kan placeres felter på dokumentet.  Når alle felter er placeret, skal du klikke på knappen Send nederst til højre på forfattersiden.

6. Under knappen Send/Fortsæt er linket Flere indstillinger. Hvis der klikkes på dette link, åbnes der en vinduesversion af siden Send i webprogrammet, der viser alle standardindstillingerne, som du vil se i programmet. Enhver konfiguration, der udføres i tilføjelsesprogrammets panel, udfyldes i vinduet Send og er fuldt redigerbar.

Alle felter og indstillinger er tilgængelige ligesom siden Send i webprogrammet, og ændringer af modtager- eller fillisten er inkluderet i aftalen.

Rul til bunden af vinduet, og klik på Næste for at aktivere oprettelse, eller fravælg feltet Vis og tilføj signaturfelter, og klik på Send

Når aftalen sendes, viser tilføjelsesprogrammets panel en fuldført-notifikation.

Der er to indstillinger i panelet efter afsendelse:

• Vis aftale – åbner en vinduesvisning af aftalen, der lige er blevet sendt
    • Adobe Acrobat Sign-menu – denne indstilling skifter panelet til at vise tilføjelsesprogrammets funktionsindstillinger
      • Udfyld og underskriv
      • Send til underskrivelse
      • Aftalestatus

Aftalestatus

Indstillingen Aftalestatus viser de 10 seneste aftaler (baseret på datoen for seneste opdatering), som stadig er åbne og venter på en handling. Dette omfatter kladder, der venter på oprettelse, aftaler, der venter på din signatur, og aftaler, der venter på en anden modtager.

Status

Hver vist aftale kan udvides til at vise den seneste hændelse, der er postet for den aftaler, hvilket indikerer, hvor i signaturprocessen aftalen er.

• De tre seneste hændelser, der er logget i forhold til aftalen, vises (oprettet, vist, underskrevet osv.) med den seneste øverst
    • Hvis der klikkes på linket Vis aftale i aftaleoplysningerne, åbnes der et nyt vindue, der viser dokumentet i dets nuværende tilstand
    • Dokumenter, der venter på din signatur, viser et Underskriv aftale-link, der åbner et nyt vindue med dokumentet, der er klar til underskrivelse

Nederst på hændelseslisten er der et Spor alle aftaler-link, der åbner en vinduesversion af siden Administrer fra programmet. På siden Administrer er hele kontoens historik tilgængelig.

Indstillinger for tilføjelsesprogram

Helt nederst i tilføjelsesprogrammets panel til højre for Adobe Document Cloud er der et tandhjul, der åbner tilføjelsesprogrammets indstillinger:

Opgrader – kun prøveversioner

Dette link åbner et nyt vindue i Adobe Acrobat Sign-opgraderingsprocessen, hvor du kan købe adgang til Adobe Acrobat Sign på et månedsabonnement.

Log af – afbryder den godkendte relation

Relationen mellem dine Outlook- og Adobe Acrobat Sign-brugerkonti "huskes" af tilføjelsesprogrammet, og derfor behøver du ikke at godkende, hver gang du bruger tilføjelsesprogrammet.

Det er dog ikke ualmindeligt for nogle brugere at sende aftaler fra flere Adobe Acrobat Sign-konti.  Dette nødvendiggør, at brugeren bruger funktionen Log ud til at afbryde den eksisterende godkendte relation ved hjælp af den nye Adobe Acrobat Sign-brugerkonto.

Afbryd relationen ved at klikke på tandhjulet nederst til højre i tilføjelsesprogrammets panel. En pop op-menu vises, og muligheden Log af findes øverst i den menu.

Hjælp

Et link til denne vejledning og andet oprettet indhold om tilføjelsesprogrammet

Om

Dette udløser en lille pop op med oplysninger om det tilføjelsesprogram, du bruger.

Persondata- politik

Installation på lejerniveauet

Installation på lejerniveauet lader administratoren vise tilføjelsesprogrammet som standard, hvilket sparer brugerne for installationstrinnene og sikrer, at alle brugere har adgang uden problemer.

Bemærk:

Nedenstående proces aktiverer tilføjelsesprogrammet på lejerniveauet for hele brugerbasen. Vælg her, om du ønsker mere detaljeret kontrol over installationen.

Aktivering er nem og hurtig og tager kun ca. 5 minutter:

1. Log på som Lejer-administrator, og gå til panelet Administrator

2. Gå til Exchange-administratorcentret

3. Klik på linket tilføjelsesprogrammer

4. Klik på plusset (+) for at tilføje et nyt tilføjelsesprogram, og vælg Tilføj fra Store i menuen

• Tilføjelsesprogrammet installeres som standard som Deaktiveret

5. Konfigurer tilføjelsesprogrammet

• Tildel brugere
      • Alle – anvender installationsmetoden for alle brugere i lejeren
      • Specifikke brugere/grupper – anvender kun installationsmetoden for de valgte brugere eller grupper
      • Kun mig – anvender kun installationsmetoden for den bruger (admin), der udfører konfigurationen
    • Installationsmetode
      • Fast (standard) – tilføjelsesprogrammet installeres automatisk for de tildelte brugere, og de kan ikke fjerne det fra deres bånd
      • Ledig – brugere kan installere tilføjelsesprogrammet ved at klikke på Få flere tilføjelsesprogrammer på båndet Hjem i Outlook
      • Valgfri – tilføjelsesprogrammet installeres automatisk for de tildelte brugere, men de beholder muligheden for at fjerne det fra deres bånd
    Lejer

6. Klik på Gem, efter du har valgt dine aktiveringsindstillinger.