Adobe Acrobat Sign for Salesforce – installationsvejledning (v24)

Installationsvejledning til Adobe Acrobat Sign for Salesforce-pakken, version 24.x

Oversigt

Adobe Acrobat Sign for Salesforce virker i alle browsere og på alle mobilenheder. Appen kan hentes fra AppExchange og understøtter følgende Salesforce-versioner:

• Professional
  • Enterprise
  • Unlimited
  • Developer
  • Performance

Høst direkte fordelene ved dine dokument- og signaturforløb:

• Spar tid og penge ved at slippe for fysisk post, dag-til-dag-levering og faxning.
  • Send kontrakter til e-underskrivelse eller godkendelse direkte fra Salesforce, se kontraktoversigter i realtid, og få vist gemte kontrakter fra ethvert objekt.
  • Spor handler i realtid på tværs af hele din organisation, og få også opdateringer med Chatter, når aftaler vises, underskrives, annulleres eller afvises
  • e-underskrivning på over 20 sprog og understøttelse af fax back-tjeneste på over 50 sprog verden over.
  • Flet Salesforce-data sammen med dokumenter før afsendelse, og tilknyt underskriverdata tilbage til Salesforce-objekter – automatisk og ubesværet.
  • Opret genbrugelige aftaleskabeloner for afsendelsesindstillinger, og aktivér "Send til underskrivelse"-knapper for at sende brugerdefinerede aftaler fra ethvert Salesforce-objekt med ét klik.
  • Oprindelige integrationer med Conga Composer, Apttus, Selectica, Drawloop, Zuora, Emptoris og flere.
  • Alle Adobe Sign-objekter og -sider i Salesforce er oversat til over 16 sprog, der understøttes af Salesforce.com, så dine Salesforce-brugere kan sende og spore alle deres aftaler på deres eget sprog.

Forudsætninger

Der er nogle krav, du skal være opmærksom på, og nogle grundlæggende nyheder, der vil hjælpe med at sikre, at din installation forløber problemfrit.

Før du downloader pakken, skal du kontakte Acrobat Sign-supportteamet for at:

• Sikre, at Acrobat Sign-kontoen er korrekt klargjort i Salesforce-kanalen
  • Bekræfte, at det korrekte bruger-id (mailadresse) er angivet som administrator i Acrobat Sign-systemet
  • Oplyse alle de ejede domæner, som dine brugere måske anvender i deres mailadresser (medtag ikke offentlige domæner som gmail.com, yahoo.com osv.)
  • Hente en liste over alle brugere i Adobe Acrobat Sign-systemet, som bruger de domæner, du ejer
    • Du skal muligvis anmode om, at gyldige brugere flyttes til din Adobe Acrobat Sign-konto
    • Det er vigtigt, at brugermailen i Adobe Acrobat Sign er den samme som brugerens primære mail. Hvis ikke skal Adobe Acrobat Sign-mailværdien ændres.

I Salesforce-miljøet er der et par ting at være opmærksom på:

• Deaktiver pop-up blokere under installation/konfiguration
  • Adobe Sign til Salesforce kræver, at du aktiverer cookies i din browser. Kontrollér også, at tredjepartscookies er aktiveret, da dette kræves i visse browsere.
  • Mit domæne skal være aktiveret for at kunne bruge Adobe Sign i Lightning-miljøet
  • Gå til Konfiguration > Indstillinger > Sikkerhed > Sessionsindstillinger, og sørg for, at:
    • Lås sessioner til den IP-adresse, hvorfra de opstod er deaktiveret.
  • Licensering – Adobe Acrobat Sign-brugere og -administratorer skal have tildelt en gyldig licens for at kunne bruge tjenesten.
  • Filbegrænsninger – uploadstørrelsen for filer er begrænset til ca. 700 KB i Salesforce Lightning. Du kan konfigurere Salesforce til at sende dokumenter fra biblioteket på op til 9 MB i baggrunden (se Konfigurer Salesforce til at sende store dokumenter). De fleste administratorer kan med fordel konfigurere tidligt.

Understøttede browsere

• Chrome – nuværende version
  • Firefox – nuværende version
  • Safari – nuværende version
  • Edge – nuværende version
    • Salesforce-administratorer vil ikke kunne åbne konfigurationsguiden i Edge-browsere

Kendte fejl

Der er et kendt problem for kunder, der har aktiveret kontodeling på deres Adobe Acrobat Sign-konto.

Efter kontodeling er aktiveret, vil brugere, der ikke er part i aftalen, ikke kunne se aftalen (i Salesforce-miljøet), medmindre:

• Aftalen blev oprettet fra en delt biblioteksskabelon i Adobe Acrobat Sign-biblioteket
  • Biblioteksskabelonen er delt på en måde, der inddrager seeren. Enten:
    • Delt for alle brugere på kontoen
    • Delt på gruppeniveau, hvor afsenderen og seeren er i den samme gruppe

Aftalen kan stadig ses i Adobe Acrobat Sign-miljøet.

Adobe Acrobat Sign-support

Har du spørgsmål eller brug for mere hjælp, kan du åbne en anmodning hos Acrobat Sign Support eller kontakte din tildelte Client Success Manager.

Installér Adobe Acrobat Sign for Salesforce v24

Ny kundetest og -installation for første gang – for dem uden erfaring med Acrobat Sign for Salesforce kan du prøve at installere og starte med at sende testaftaler inden for få minutter. Basisinstallation fra start til brugsklar tager kun 15 minutter

Eksisterende kunder, der opgraderer fra tidligere versioner – vi anbefaler kraftigt, at kunder opgraderer til den nyeste version af pakken for at få de nyeste funktioner og den bedste support. Se vores Opgraderingsvejledning for at få mere at vide, hvis du skal opgradere til Adobe Acrobat Sign for Salesforce v24.x fra en tidligere version.

Lightning-oplevelsen understøttes helt af Adobe Acrobat Sign-pakken, og disse instruktioner er skrevet i Lightning-grænsefladen.

Vigtig bemærkning til sandkassetest

Ved test i en Salesforce-sandkasse bruger du sjældent en rigtig mailadresse, som du har adgang til. (f.eks. user@company.com.sandboxname) I så fald anbefaler vi kraftigt, at du ændrer din Salesforce-sandkassemail til en rigtig mailadresse, før du begynder at teste, så din Adobe Acrobat Sign-konto er tilknyttet en rigtig mailadresse. Hvis ikke kan det blive problematisk, hvis du ændrer din mailadresse senere, når du skifter til Production, fordi din Adobe Acrobat Sign-konto vil være tilknyttet en mailadresse, der ikke findes og ikke kan bekræftes til at foretage mailændringer.

Installation af Adobe Acrobat Sign-pakken

Du skal have en Salesforce-konto for at installere Adobe Acrobat Sign-pakken. Hvis du ikke har én, kan du oprette én under installationen som beskrevet nedenfor.

1. Klik her for at få adgang til Adobe Acrobat Sign-programpakken på Salesforce AppExchange.

2. Klik på knappen Hent nu.

3. Vælg den relevante loginmulighed.

• Hvis du allerede har en Salesforce-konto, skal du vælge Fortsæt som gæst.
      • Angiv dine loginoplysninger, når du bliver bedt om det.
    • Hvis du ikke har en konto, skal du vælge Jeg har ikke et login.
      • Du bliver bedt om at oprette en Salesforce-konto.
      • Når du er færdig, skal du gentage trin 1 og 2 for at logge på med dine loginoplysninger.

4. Når du bliver bedt om det, skal du vælge, hvilket miljø du vil installere i: Production eller Sandbox

5. Gennemgå installationsoplysningerne, vilkårene og betingelserne:

• Markér afkrydsningsfeltet Vilkår og betingelser for at bekræfte, at du har læst og accepterer betingelserne
    • Klik på Bekræft og installér for at starte installationen.
    Bekræft installationsoplysninger

6. Når du bliver bedt om at logge på din Salesforce-organisation, skal du angive brugernavn og adgangskode og derefter klikke på Log på Salesforce.

7. Når siden Installér Adobe Acrobat Sign vises

• Vælg Installér for alle brugere
    • Klik på Installér
    Installér for alle brugere

8. Under importen vises der en notifikationsside om, at dette vil tage noget tid.

• Klik på OK for at fortsætte.

Når installationen er færdig, modtager du en mail om, at pakken er installeret. Du kan bekræfte dette ved at vælge Konfiguration > Platformsværktøjer > Apps > Installerede pakker.

Siden Installerede pakker viser dine installationsoplysninger:

installér pakkeversion

Konfigurationer efter installation (kræves)

Der kræves et par nemme opsætningstrin, før du kan begynde at sende Adobe Acrobat Sign-aftaler fra Salesforce. Disse trin beskrives nedenfor.

Anvend Acrobat Sign-tilladelsessæt efter behov

Adobe Sign installerer fire tilladelsessæt for at give adgang på feltniveau til brugerdefinerede objekter:

• Adobe Sign-bruger – tilladelser med minimumkrav for en Adobe Sign til Salesforce-afsenderbruger. Omfatter begrænset adgang til de krævede komponenter, der indgår i den administrerede pakke: objekter, felter, fane, klasser og sider
  • Adobe Sign-communitybruger – tilladelser med minimumkrav for en Adobe Sign til Salesforce-communitybruger
    • Omfatter begrænset adgang til de krævede komponenter, der indgår i den administrerede pakke: objekter, felter, fane, klasser og sider
  • Adobe Sign-administrator – tilladelser med minimumkrav for en Adobe Sign til Salesforce-administratorbruger. Omfatter fuld adgang til komponenterne, der indgår i den administrerede pakke: objekter, felter, fane, klasser og sider.
  • Adobe Sign-integrationsbruger – alle krævede tilladelser for en Adobe Sign til Salesforce-integrationsbruger. Omfatter fuld administratoradgang samt adgang til alle organisationsdata.

Tildel dig selv og andre administratorer med fuld adgang tilladelsessættet Adobe Sign-integrationsbruger.

Alle brugere af Adobe Sign-pakken vil skulle have Adobe Sign-bruger anvendt, før de kan bruge tjenesten.

Acrobat

Start Adobe Acrobat Sign-konfigurationsguiden

1. Klik på App Launcher i øverste venstre hjørne, og klik derefter på appen Adobe Acrobat Sign for at åbne en visning med Acrobat Sign-fanerne vist.

Gå til Adobe Sign-objekter

2. Klik på fanen Adobe Sign-administrator for at starte installationsguiden.

3. I "Trin 1: Tilknyt din Adobe-konto til Salesforce" i konfigurationsguiden skal du vælge:

• Log på Adobe – du bliver bedt om at logge på Adobe Sign
      1. Log på med din Adobe Sign-administratorbruger
      2. Tillad adgang, når du bliver spurgt om det.
      3. Beskeden Fuldført! Din Adobe-konto er godkendt bør blive vist
    • Opret en gratis prøvekonto der åbnes en ny browserside, der beder dig om at oprette en ny konto. Når du har oprettet din konto, skal du lukke din browserside, gå tilbage til Salesforce-siden og vælge "Log på Adobe" for at fortsætte
    Trin 1 – tilknyt din konto

Bemærk:

Funktionen Aktivér Adobe Analytics, og føj *.adobe.io til CSP Trusted Sites er som standard aktiveret for de nyeste installerede konti.

• Organisationer med oprindelse i Canada og EU har som standard denne mulighed deaktiveret
    Denne indstilling er blevet indført for at tillade Adobe Sign at indsamle brugsdata for at forbedre produktet. Disse data bruges kun til udvikling og ikke til marketingformål. Administratorer kan aktivere/deaktivere denne funktion på fanen Adobe Sign-administrator.
  4. Klik på Næste i trin 1-notifikationen om fuldført

5. I "Trin 2: Aktivér Adobe Signs automatiske statusopdateringer" skal du klikke på knappen Aktivér.

• Klik på Tillad, hvis du bliver bedt om det.
    • Følgende besked bør blive vist: Fuldført! Du har aktiveret automatiske statusopdateringer for din konto.
  6. Klik på Næste nederst på siden for at fortsætte.

7. Når konfigurationsguiden viser Tillykke! Din konfiguration er fuldført, skal du klikke på OK, og du kan starte med at bruge Adobe Sign til Salesforce.

Tillykke! Du har installeret og konfigureret Adobe Sign til Salesforce.

Efter den indledende konfiguration kan du bruge fanen Adobe Sign-administrator til at åbne avancerede Adobe Sign-funktioner, kontoopsætning og andre ressourcer.

Bemærk:
    • Hvis du støder på problemer med at sende aftaler, kan du kontakte Adobe Support for at sikre, at dine Adobe Sign-konto er placeret i din rigtige kanal for Salesforce-integrationen, som er standarden for Salesforce-brugere.
    • Hvis du bruger Salesforce Professional Edition, vil du skulle fuldføre installation ved at følge de ekstra trin i sektionen Adobe Sign til Salesforce Professional Edition – yderligere installationstrin.

Føj aftaleobjektet til sidelayouts

Du kan forbedre brugervenligheden i Adobe Sign væsentligt ved at føje aftaleobjektet til de sidelayout, som dine brugere interagerer mest med, når de sender dokumenter til underskrivelse.

1. På fanen Adobe Sign Admin skal du klikke på linket Tilføj Send til underskrivelse-komponenter til Salesforce-sider (valgfrit)

2. Der vises en overlejring, hvor du kan vælge én af fem standardsidelayouts: Kunde, Salgsmulighed, Kontrakt, kundeemne og Kontakt.  Vælg det sidelayout, du vil redigere.

3. Når objektsiden indlæses, skal du klikke på Sidelayouts i venstre skinne

4. Vælg det sidelayout, du vil redigere

5. Klik på Relaterede lister i den venstre menu, og træk og slip så objektet Aftaler til den ønskede placering på sidelayouttet.

6. Klik på knappen Gem

Visning af salgsmulighed med aftale

Når objektet Aftale er på plads, kan du se alle aftaler, der er relateret til Salesforce-objektet, eller sende nye aftaler direkte fra den relevante post.

Valgfrie konfigurationer efter installationen

Følgende er valgfrie konfigurationer, der vil flytte din installation fra funktionel til værdifuld. Adobe Sign tillader et stort udvalg af konfigurationsmuligheder, og resten af dette dokument beskriver de oftest anvendte justeringer. De mindre almindelige (dvs. situationsmæssigt værdifulde) konfigurationer kan findes i Avanceret konfigurationsvejledning.

Aktivér delegatorroller for modtagere

Bemærk:

Delegatorroller understøttes kun i Lightning-miljøet

Delegatorrollerne er en pladsholder for de situationer, hvor du ved, at nogen skal interagere med aftalen, men du ikke ved, hvem det vil være, på det tidspunkt, hvor du sender aftalen.  Delegatoren forventes ikke at reagere, så der er ingen tilgængelige felter for dem, når de modtager dokumentet.  Når de har delegeret aftalen, vil den delegerede have fuld adgang til alle de felter, der er designeret til deres adgang.

Der er delegatormuligheder for alle fem standardroller (underskriver, godkender, acceptor, formularudfylder og certificeret modtager).

Sådan aktiveres delegatorroller:

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger

• Dette indlæser siden Brugerdefinerede indstillinger
  2. Klik på etiketten Adobe Sign-indstillinger

• Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses

3. Klik på knappen Administrer

4. Klik på Ny (eller Rediger, hvis du har konfigureret indstillinger før)

• Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses.

5. Find de værdier, du vil justere, med søgefunktionen (cmd/ctrl + f).

De tilgængelige delegatorrolleværdier er:

• Aktivér Deleger acceptorrolle – bruges, når du vil delegere en acceptorrolle
    • Aktivér Deleger certificeret modtagerrolle – bruges, når du planlægger at delegere en certificeret modtager
    • Aktivér Deleger formularudfylderrolle – bruges, når du skal delegere en formularudfylderrolle
    • Aktivér rolle som modtager/delegeret/godkender – bruges, når du planlægger at delegere til godkendere.
    • Aktivér rolle som modtager/delegeret/underskriver – bruges, når du vil delegere til underskrivere.

6. Klik på Gem

Tilføjelse af aftaler til andre Salesforce-objekter

Du kan tilknytte Adobe Sign-aftaler med Salesforce-objekter af dit valg (standard eller brugerdefinerede objekter). På den måde kan du oprette aftaler, som er knyttet til de objekter, og som viser alle de aftaler, der relaterer sig til et objekt på det objekts side.

Instruktionerne nedenfor beskriver, hvordan du knytter aftaler til et Ordre-objekt, men de kan anvendes på ethvert andet objekt i din Salesforce-organisation.

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring.

2. Klik på objektet Aftale

3. Klik på linket Felter og relationer på sidens venstre spor.

4. Klik på knappen Ny.

5. I Trin 1. Vælg felttypen, vælg Opslagsforhold, og klik på Næste

Vælg opslagsforhold

6. I Trin 2. Vælg det relaterede objekt, vælg dit objekt (Ordre i dette eksempel) i rullemenuen, og klik på Næste.

7. I Trin 3. Skriv etiketten og navnet på opslagsfeltet, skriv et Feltnavn, og klik på Næste

8. Klik på Næste i Trin 4 og Trin 5.

9. I Trin 6. Tilføj brugerdefinerede relaterede lister, sørg for, at indstillingen Tilføj relateret liste er aktiveret, og klik på Gem.

Avancerede metoder til identitetsgodkendelse

Juridisk set er det tilstrækkeligt at godkende med en mailkonto (og dermed underskrivelses-URL'en på mailen) for at registrere en bindende signatur. Men i mange tilfælde ønskes der godkendelse med sekundær faktor for underskriverens identitet. Adobe Sign indeholder fire 2-faktor-metoder til identitetsbekræftelse (USA-baserede kunder har fem muligheder, når KBA inkluderes):

• Adgangskode – modtagere angiver en adgangskode for at se og underskrive aftalen.
    • Adgangskoden skal kommunikeres til modtagere uden for båndet
    • Aktiveret som standard
  • Telefongodkendelse – modtagere modtager en automatisk sms eller telefongodkendelse med den krævede kode.
    • Transaktionsbaserede omkostninger gælder
    • Deaktiveret som standard
  • Vidensbaseret godkendelse – modtagere besvarer spørgsmål, der er taget fra offentligt tilgængelige databaser, for at bekræfte deres identitet.
    • Transaktionsbaserede omkostninger gælder
    • Kun USA-baserede underskrivere
    • Deaktiveret som standard
  • Godkendelse med id-kort – modtagere sender et billede af et pas eller kørekort
    • Transaktionsbaserede omkostninger gælder
    • Skal være aktiveret af din success manager i Adobe Sign-systemet
    • Deaktiveret som standard

Der er to konfigurationsmuligheder at overveje:

• Hvilke (om nogen) 2-faktor-bekræftelsesmetoder vil du aktivere?
    • Vær opmærksom på, at godkendelse via telefon, vidensbase og id-kort har en udgift tilknyttet, så de bør ikke aktiveres, medmindre der er en kontrakt på plads, der tillader denne brug.
  • Ønsker du, at alle underskrivere altid skal bruge denne samme godkendelsesmetode, eller vil du indstille enkeltvis modtagergodkendelse?
    • Ideen om "interne" over for "eksterne" underskrivelsesmetoder er også tilladt. Adobe Sign klassificerer enhver mailadresse på din Adobe Sign-konto som en intern underskriver, hvorimod alle mails, der ikke er på din konto, er eksterne.
    • Anbefales kraftigt, hvis du bruger en betalt godkendelsesmetode, og du indsamler interne medsignaturer.

Aktivér avancerede metoder til identitetsgodkendelse (Adobe Sign)

Først skal du aktivere indstillingerne i Adobe Sign-kontoen.  Sådan gør du:

1. Log på Adobe Sign med din kontoadministrators bruger-id.

2. Gå til Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger > Metoder til identitetsgodkendelse

Metoder til identitetsgodkendelse

3. Markér de indstillinger, du vil aktivere

4. Klik på Gem

Aktivér avancerede metoder til identitetsgodkendelse (Salesforce)

Sådan justerer du de tilgængelige godkendelsesmetoder i Salesforce:

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger

• Dette indlæser siden Brugerdefinerede indstillinger
  2. Klik på etiketten Adobe Sign-indstillinger

• Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses

3. Klik på knappen Administrer

4. Klik på Ny (eller Rediger)

5. Find de værdier, du har brug for at justere, med din foretrukne "Søg"-funktion (cmd/ctrl + f)

Metode

Indstilling

Standard

Adgangskode

Skjul adgangskode til underskrivelse

Deaktiveret

Telefon

Aktivér telefongodkendelse

Deaktiveret

KBA

Deaktiver Vidensbaseret

Aktiveret

Id-kort

Aktiver godkendelse med id-kort

Deaktiveret

6. Når du har foretaget dine ændringer, skal du klikke på Gem

Aktivér avanceret identitetsgodkendelse per modtager (Adobe Sign)

Kunder, der implementerer 2-faktor-bekræftelse, ønsker sandsynligvis at aktivere separate identitetsmetoder for underskrivere, så deres interne underskrivere ikke udfordres så kraftigt.

De konfigurerbare indstillinger er det samme sted som bekræftelsesmetoderne.

Først skal du aktivere indstillingerne i Adobe Sign-kontoen.  Sådan gør du:

1. Log på Adobe Sign med din kontoadministrators bruger-id.

2. Gå til Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger > Identitetsgodkendelse for interne modtagere

3. Markér Aktivér forskellige metoder for identitetsgodkendelse for interne modtagere

4. Vælg de bekræftelsesmuligheder, du vil tillade for interne underskrivere.

5. Klik på Gem

Aktivér forskellige metoder til identitetsgodkendelse for interne modtagere (Salesforce)

Sådan justerer du de tilgængelige godkendelsesmetoder i Salesforce:

1. Gå til Konfiguration > Platformsværktøjer > Brugerdefineret kode > Brugerdefinerede indstillinger

• Dette indlæser siden Brugerdefinerede indstillinger
  2. Klik på etiketten Adobe Sign-indstillinger

• Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses

3. Klik på knappen Administrer

4. Klik på Ny (eller Rediger).

• Siden Adobe Sign-indstillinger indlæses.

5. Find de værdier, du vil justere, med søgefunktionen (cmd/ctrl + f):

• Aktivér separate metoder til underskriveridentitet – markér dette afkrydsningsfelt for at aktivere forskellige metoder til identitetsbekræftelse på din Adobe Sign-konto og dem uden for din Adobe Sign-konto. Du kan f.eks. kræve, at en kunde skal bekræftes med vidensbaseret identitet før underskrivelse, men kræve, at din salgschef ikke benytter 2-faktor-bekræftelse.
    • Aktivér identitetsbekræftelse per underskriver – aktivér denne indstilling for at tillade hver underskriver at have sin egen metode til identitetsbekræftelse. (f.eks. adgangskode, telefon, KBA, id-kort).
      • Hvis både metoden Separat og Pr. underskriver er aktiveret, gælder Pr. underskriver
  6. Klik på Gem, når du er færdig.

Adobe Sign til Salesforce – Professional Edition

Hvis du bruger Salesforce Professional Edition, skal du sørge for at følge instruktionerne i de følgende sektioner, efter du har fuldført standardinstallationen.

1. Gå til: Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring

2. Vælg Aftale i venstre side af vinduet

3. Vælg Sidelayouts i venstre spor

4. Klik på sidelayoutnavnet Aftalelayout Professional

5. Med Felter valgt skal du klikke for at trække og slippe hvert af følgende felter til sidelayoutet:

• Modtager (bruger)
    • Ekstra modtager 1 (bruger)
    • Ekstra modtager 2 (bruger)
    • Ekstra modtager 3 (bruger)
    • Aktivér automatiske påmindelser
    • Modtageradresser
    • Flet
  6. Klik på knappen Gem

1. Gå til: Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring

2. Vælg Modtager i venstre side af vinduet

3. Vælg Sidelayouts i venstre spor

4. Klik på layoutnavnet EchoSign-modtagerlayoutside

5. Med Felter valgt skal du klikke for at trække og slippe hvert af følgende felter til sidelayoutet:

• Aftale
    • Kontakt
    • Mailadresse
    • Kundeemne
    • Ordrenummer
    • Personkonto
    • Modtagertype
    • brugMailadresse
    • Bruger
    • Flet
  6. Klik på knappen Gem.

Ting at overveje

Adobe Sign-konfigurationer

Alle de brugerdefinerede objekter, der leveres i Adobe Sign til Salesforce, er indstillet til Privat adgang under indstillingen Organisationens standardniveau.  Dette er på plads for at sikre et korrekt niveau af sikkerhed i henhold til Salesforce-sikkerhedsretningslinjer.

Administratorer bør omhyggeligt læse og forstå Deling på postniveau (og andre tilladelsesmodeller) i Salesforce. Dette trailhead er nyttigt, hvis du har brug for en opfrisker.

Hvis dine virksomhedskrav kræver et mindre restriktivt miljø, som kan opnås:

• Gå til Konfiguration > Sikkerhed > Delingsindstilling
  • Rediger delingstilladelsen til "Offentligt læs/skriv" for objekter i henhold til dit krav
  • Klik på Gem, når du er færdig

Ved at ændre objekter til Offentlig adgang kan posten ses/redigeres af alle godkendte brugere.

Vi anbefaler at bruge rollehierarki, grupper, profiltilladelse, tilladelsessæt osv. til dette formål i stedet for at ændre standardindstillingen for hele organisationen.

Salesforce-kontrolelementer

Nedenstående indstillinger er ikke specifikke for Adobe Sign til Salesforce-programmet, men de er ressourcer, som anvendes.

Eftersom alle ændringer af disse indstillinger gælder for hele organisationen (inkl. andre apps, der er installeret i Org, samt brugerdefineret kode), ønsker Adobe Sign ikke at overskrive administratorens konfigurerede indstilling.

Vi anbefaler dog kraftigt at aktivere disse indstillinger af følgende årsager:

Klikjacking-angreb anvender typisk en kombination af typografiark, iframe og formularelementer for at overbevise den pågældende bruger om, at han/hun interagerer med en ufarlig i stedet, mens de i stedet skriver i eller klikker på en usynlig rammer, der styres af en angriber.

Et vellykket klikjacking-angreb kan omgå CSRF (cross-site request forgery)-beskyttelser, der forsøger at bekræfte transaktioner med brugeren, hvilket resulterer i en uønsket transaktion.

Dette kan forhindres ved at ændre sessionssikkerhedens indstillinger og aktivere:

• Aktivér klikjack-beskyttelse for sider med konfiguration
  • Aktivér klikjack-beskyttelse for Salesforce-sider uden konfiguration
  • Aktivér klikjack-beskyttelse for kunders Visualforce-sider med standardoverskrifter
  • Aktivér klikjack-beskyttelse for kunders Visualforce-sider med overskrifter deaktiveret

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.securityImplGuide.meta/securityImplGuide/admin_sessions.htm#SLS_s1

Uden HttpOnly-attributten indstillet på en cookie kan en angriber bruger klientsidens JavaScript til et script-angreb på tværs af websteder og stjæle cookiens værdi via det injicerede script.

Bemærk, at de restriktioner, som HttpOnly-attributten indfører, potentielt kan omgås i visse situationer, og at adskillige andre seriøse angreb kan leveres ved klientsidens script-injektion bortset fra enkel cookie-tyveri.

Dette kan forhindres ved at ændre sessionssikkerhedens indstillinger og aktivere Kræv HttpOnly-attribut

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.securityImplGuide.meta/securityImplGuide/admin_sessions.htm#SLS_s1

Denne indstilling kommanderer webklienten (dvs. browser) for at sikre, at alle efterfølgende anmodninger tvinges til at bruge HTTPS, hvilket så er med til at forhindre man-in-the-middle-angreb, der kan opstå, hvis brugeren eller programmet igangsætter HTTP-anmodninger.

Aktivér HSTS for websteder og communities.

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.securityImplGuide.meta/securityImplGuide/admin_sessions.htm#SLS_s1

Almindelige problemer

Tildeling af adgang til flere profiler

Under installationen har du måske kun givet administratorer adgang til Adobe Sign til Salesforce. Hvis du vil udvide adgang til flere brugerprofiler, skal du se dokumentationen til Tildeling af profiladgang for Adobe Sign til Salesforce.

Opdatering af mailadresser eller adgangskoder

Ændringer af adgangskoden til Salesforce-konto (administrator)

Hvis Salesforce-adgangskoden eller -brugernavnet har ændret sig for den konto, der er knyttet til Adobe Sign for din Salesforce-organisation, skal du huske at opdatere den, så statusopdateringer fortsat virker korrekte for aftaler i din organisation.

1. Gå til siden Adobe Sign-administrator, og klik på linket Aktivér automatiske statusopdateringer.

Aktivér automatiske statusopdateringer

2. Klik på knappen Aktivér, og tillad adgang til Adobe Sign, når du bliver bedt om det

Opdatering af brugere-mailadresser i Adobe Sign

Hvis en bruger i din Salesforce-organisation har en mailadresseændring, skal den brugers e-mailadresse også ændres i Adobe Sign.

Adobe Sign-brugere kan ændre deres egne mailadresser. Brugere kan finde oplysninger om ændring af deres mailadresse i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Adobe Sign-kontoadministratorer kan også ændre brugeres mailadresser ved hjælp af masseopdatering. Administratorer kan finde oplysninger om brug af masseopdatering i Adobe Sign Hjælp ved at klikke her.

Kundeemneopslag i Professional og Enterprise fejler

Professional og Enterprise vil fejle med at foretage et kundeemneopslag, hvis brugerens profil ikke tillader adgang til feltet Mobil for objektet Kundeemne.

Sådan retter du det:

• Gå til: Konfiguration > Platformsværktøjer > Objekter og felter > Objektstyring
  • Vælg Kundeemne på listen over objekter til venstre i vinduet
  • Vælg Felter og relationer fra indstillingerne i venstre spor
  • Klik på Feltetiket for feltet Mobil
  • Klik på knappen Indstil sikkerhed på feltniveau
  • Indstil de relevante profiler for at aktivere (markere) Synlig og Skrivebeskyttet
  • Klik på Gem

Aktivér/deaktiver analyseindsamling

En valgfri Analytics-indstilling er blevet indført for at tillade Adobe Sign at indsamle brugsdata for at forbedre produktet. Disse data bruges kun til udvikling og ikke til marketingformål.

Analyseindstillingen er som standard aktiveret for de fleste kunder

• Kunder i Canada og EU vil som standard have analyse deaktiveret

Du kan deaktivere/aktivere indstillingen ved at klikke på linket Indstillinger for Analytics på fanen Adobe Sign-administrator:

Indstillinger for Analytics