Acrobat DC saattaa ajoittain kaatua Windowsissa

Acrobat DC saattaa kaatua tai näyttää seuraavia virheilmoituksia PDF-tiedostoja avattaessa:

AcroRd32.exe-sovellusvirhe
Adobe Acrobat Reader DC lakkasi toimimasta -ilmoitus

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä.

Ratkaisu 1: Päivitä Acrobat DC uusimpaan versioon

1. Käynnistä Acrobat DC.

2. Päivitä tuote uusimpaan versioon: valitse Ohje > Etsi päivityksiä ja lataa sekä asenna uusimmat päivitykset toimimalla päivitysohjelman ikkunassa olevien ohjeiden mukaan.

Etsi päivityksiä ja asenna saatavilla olevat päivitykset

Huomautus:

Jos Acrobat DC kaatuu ajoittain jopa uusimpaan versioon päivittämisen jälkeen, kokeile ratkaisua 2 alla.

Ratkaisu 2: Suorita Korjaa Acrobat-asennus -toiminto, kun kaikki muut ohjelmat on suljettu

1. Sulje kaikki avoimet ohjelmat.

2. Käynnistä Acrobat.

3. Valitse Ohje > Korjaa Acrobat-asennus ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

4. Kun korjaus on valmis, käynnistä tietokone uudelleen.

Ratkaisu 3: Poista suojattu näkymä käytöstä

1. Siirry Acrobatissa kohtaan Muokkaa > Oletusarvot, ja valitse vasemmalla olevista luokista Suojaus (parannettu).

2. Valitse Eristyssuojaukset-asetuksista Suojattu näkymä -kohdan vaihtoehto Pois.

Poista Suojattu näkymä käytöstä
  3. Napsauta OK ja käynnistä Acrobat DC uudelleen.

Ratkaisu 4: Käynnistä Distiller DC ja tarkista, onko Acrobat DC aktivoitu

1. Avaa Suorita-komentoikkuna painamalla Windows + R. Kirjoita Avaa-ruutuunacrodist,ja napsauta OK.

Suorita Acrobat Distiller
  2. Jos Acrobatia ei ole aktivoitu, näkyy varoitusviesti ja Kirjauduttava sisään -valintaikkuna. Suorita kirjautuminen loppuun napsauttamalla Kirjaudu sisään nyt ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3. Kun olet suorittanut kirjautumisen loppuun, tuote aktivoidaan. Sulje Distiller DC ja tarkista aktivointi käynnistämällä Acrobat DC.

Ratkaisu 5: Käytä toista Windowsin käyttäjätiliä

Kirjaudu ulos Windowsista ja kirjaudu sisään käyttäen toista käyttäjätiliä. Tarkista, toimiko ratkaisu käynnistämällä Acrobat.

Kaatumisraporttien lähettäminen Adobelle

Lähetä kaatumisraportti tai ilmoita kaatumisesta Adobelle. Adoben asiantuntijatiimi tutkii kaikki kaatumisraportit ja suunnittelee tarvittavat korjaukset tuotteen tulevaan päivitykseen tai julkaisuun.

Windowsissa:

• Jos näet kaatumisen jälkeen Windowsin virheraportointi-ikkunan, napsauta Lähetä tiedot.

Mac:

• Kaatumisen jälkeen näkyy valintaikkuna, jossa lukee ”Lähetetään Applelle”, jonka jälkeen näkyy Adobe CrashReporter -valintaikkuna. Napsauta molemmissa valintaikkunoissa Lähetä/Raportoi.

Kaatumisen raportointi vikaraporttilomakkeella

Kaatumisen voi raportoida manuaalisesti Adoben vikaraporttilomakkeella.